Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


În legătură cu postarea foarte deșteaptă și profundă despre păsări și aspirații... dimovalin.heyadoo.com/app/?avo ... postarea, mintea mi-a zburat la Britney Spears care cred că este una din cele mai reprezentative celebrități care poate fi alăturată!

Oamenii simpli din 90'-2000' erau ciorile care o priveau ca pe un păun și se gândeau că e cea mai norocoasă fată din lume.

Avea lumea la picioare, era cea mai mare celebritate pop beneficiind și de frumusețe, voce, echipă profesionistă să o ducă în TOP ... un păun veritabil nu?

Totuși, ea a simțit să arate într-un mod "mascat" ce înseamnă să fii păun prin melodia Lucky, în care nu mai ai timp să faci nimic, ești pe pilot automat, ești precum un bun într-o colivie pe care oamenii vin să îl vadă și acest lucru o făcea să se gândească fix la ce fericiți ar trebui să fie oamenii simpli care au libertatea să facă ce vor și să fie unde și ce vor ei!

Extrapolând și către oameni de afaceri, manageri, CEO cu averi mai mari... bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!

Dacă pentru acei bani și acel stil de viață se află într-o "colivie" fără ieșire, de fapt doar oamenii din exterior (ciorile) o să îl perceapă ca pe un păun fericit.


Comments (1)
nicoleta1 :  O analogie fabuloasa...si mai ales cat de bine suna asta : " bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!" Felicitari Alin !

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo