Cainilor le vine usor sa-si arate afectiunea. Ei nu se imbufneaza si nu stau suparati. Nu fug niciodata de acasa cand sunt tratati nedrept. Nu se plang niciodata de mancarea ce li se da. Nu se plang de cum arata casa. Sunt cavaleri si curajosi. Gata sa-si protejeze stapana cu pretul vietii lor. Le plac copiii, indiferent de cat de galagiosi si suparatori ei sunt. Cainilor pur si simplu le place sa fie in compania lor. De fapt, cainii fac concurenta sotilor (barbatilor) si daca acestia ar copia mai mult din virtutile lor, viata in familiile noastre ar fi mult mai placuta. (Billy Graham)

Mi-a placut foarte mult acest citat, mai ales "cainii sunt cavaleri si curajosi", chiar sunt. Numai cine nu a avut un animal
de companie nu intelege acest lucru.


Comments (3)
sorinatodirel :  🤗🤗 Foarte adevărat!
nicoleta1 :  Pentru mine, un animal de companie este o binecuvantare !💖
dimovalin :  avem de invatat enorm de mult unii de la altii si totodata de la fiecare animal de pe planeta... cred ca si de la enervantul tantar :)

Schimba gandirea si iti vei schimba si viata.


Comments (3)
nellysandu :  Asa este. Mult adevar
dimovalin :  Preia controlul asupra vietii tale , tu ai toate butoanele. Nu inseamna sa astepti din prima "explozii" si schimbari majore ... dar important e sa faci alegerea, sa incepi si sa intri in mentenanta antrenandu-te zilnic.

Uneori obstacolele pe care le intampinam si de care ne este frica ascund in spatele lor cele mai mari oportunitati.


Comments (4)
dimovalin :  o cugetare ff interesanta :)
danbacain :  Mult adevar!
ibideji :  Da este adevărat!
sorinatodirel :  Adevărat!

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo