Zilele trecute am ieșit la o mică terasă din vecinătate, să ne bucurăm de ziua însorită de primăvară și să stăm la un pahar de vorbă cu obișnuiții casei. M-am bucurat de întâlnirea cu nea Gilu, un fost coleg cu care am lucrat câțiva ani la atelier și am depănat câteva amintiri.

Știam că fiica sa și-a lansat recent o afacere cu mobilă și l-am întrebat cum îi merge, deși fiind o firmă aflată la început de drum, eram convinsă că se confruntă cu dificultățile inerente fiecărui început!

În ideea de a ajuta și eu cu ce pot, l-am întrebat pe nea Gilu cum se numește firma și dacă are o prezență online.

Nea Gilu, trecut de ceva vreme de vârsta de pensionare, a recunoscut că n-a reținut exact cum se numește firma, având o denumire în limba engleză:

- Ceva cu social furniture, a răspuns în cele din urmă.

Acel SOCIAL mi-a trezit brusc interesul și, la o căutare pe net, iată ce am descoperit:

Firma "... a luat naștere din dorința de a răspunde nevoilor clienților noștri, dar și a celor mai puțin norocoși dintre noi.

Misiunea noastră este de a oferi dezvoltare, bunăstare, integrare socială și profesională tinerilor din județul Alba aflați în sistemul instituționalizat de protecție și a celor peste 18 ani din județul Alba care părăsesc acest sistem prin dezvoltarea de abilități și competențe profesionale pentru o viață independentă și de a susține capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai... "

Iată o inițiativă admirabilă, care se potrivește perfect cu motto-ul Heyadoo:
"Dacă vrei să îți fie foarte bine, ajută cu adevărat pe cât mai mulți oameni poți, să le fie și lor bine!"

Mult succes în îndeplinirea acestei nobile misiuni!
Îi ajutăm și noi? 🤗

👉 socialfurnituresolutions.ro/


Comments (2)
ibideji :  Un îndemn minunat!
dimovalin :  oo lux Mia :) bravo lor

Am citit un articol foarte interesant cu informații despre cum se modelează creierul în funcție de ceea ce gândim, simțim și facem, explicate de profesorul doctor neurolog Constantin Dulcan, care ne oferă și câteva sfaturi despre cum să rămânem cât mai mult tineri!

Iată câteva idei, desprinse din acest articol, pe care vi-l recomand ca lectură și punere în practică:

Începem să ne imaginăm un lucru, să-l vedem cu mintea în realitatea lui, și creierul nostru se antrenează și preia această funcție ca și cum ar fi reală. Reacțiile noastre la imaginație sunt aproape de cele reale.

Gândurile, cuvintele, ideile, emoțiile, sentimentele, în funcție de semnificația lor, au proiecții în creier. Iar fiecare dintre acestea, dacă sunt noi, creează o nouă rețea în creier.

Așadar, dacă ne antrenăm, citim sau învățăm noțiuni noi, se adaugă rețele noi neuronale. Creierul adaugă noi neuroni în funcție de antrenamentul pe care-l avem. Iar aceasta este una din condițiile prin care noi putem să rămânem cât mai mult tineri.

Mai mult, creierul se modelează în funcție de ceea ce gândim, simțim și facem. El se reface anatomic și funcțional în permanență!

Sentimentele pozitive precum iubirea, compasiunea, empatia, credința, calmul, iertarea, optimismul produc hormonii stării de bine care determină întărirea sistemului imunitar, favorizează neurogeneza, mărește energia vitală și crește longevitatea.

Gândirea negativă înseamnă ura, invidia, lăcomia, furia, răutatea, îndoiala, pesimismul, depresia. Acestea produc hormonii de stres adrenalină, nonadrenalina și cortizol. Când se adaugă testosteron se ajunge deja la violență...

Toate guvernele dictatoriale din lume își stăpânesc oamenii prin frică. Ce rost credeți că au toate aceste vești nefericite care se propagă tot timpul?

Citiți întreg articolul aici bit.ly/3M0OvDS


Comments (1)
dimovalin :  Un raspuns poate fi si constientizarea unor pericole... dar abundenta lor creeaza frici intr-adevar... faptul că se încarcă grila 80-90% cu știri rele... nu e ok. Cât despre creier, eu am înțeles că gândul mișcă energia care materializează.

Picaturi de fericire...💖

Momente simple care aduc fericire, răspândesc zâmbete...

Observați și simțiți lucrurile mărunte, profitați de ele la maximum și împărtășiți-le cu ceilalți.


Comments (1)
ibideji :  Mai ales copiii care simt fericire mai mereu!❤

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo