Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Scapa de firele albe cu ulei de cocos~
Un tratament cu ulei de cocos pentru par carunt face furori pe Internet. Mai multe site-uri de frumusete din strainatate scriu ca se poate vorbi deja de un remediu definitiv pentru a scapa de firele albe de par.
Ingredientele necesare
3 lingurite de ulei de cocos;
3 lingurite de ulei de salvie.
Aceste ingrediente trebuie amestecate intr-o cratita, la foc mic. In momentul in care se obtine o pasta omogena, solutia pentru par este buna de folosit.

Cum se aplica?
Aceasta pasta se aplica la radacina parului umed, inainte de culcare. Dupa ungerea de la radacina spre varf, capul trebuie acoperit de o caciula sau un material din plastic fin.

Acest remediu trebuie urmat o data pe saptamana, timp de o luna. Dupa primele doua saptamani, firele carunte de par vor capata o nuanta mai inchisa, apropiata de culoarea naturala a parului.
Ajuta la echilibrarea hormonilor sexuali si este benefic pentru tiroida. Nuca de cocos este recomandata si persoanelor care urmeaza o cura de detoxifiere. Laptele de cocos, de pilda, este excelent pentru tratarea indigestiei.
Mai multe detalii aici: www.revistateo.ro/beauty/coafu ...


Comments (3)
advertise-here :  Păi dacă le pui la foc, oare nu le omori proprietățile naturale? Mai bine le incalzesti puțin pe calorifer sau pe sobă
mariaananda :  Si eu folosesc.Doar ulei de cocos .Vara e usor pentru ca este lichid.Pentru iarna am sa incerc ulei de migdale.
redwoman :  O sa încerc și eu!

Am venit!


Comments (8)
gina :  Bine ai venit ! 🤗🥰
nicoleta :  te primesc cu drag , sa ne bucuram de o zi frumoasa !
mihaiela :  Foarte frumos.
life-of-joy :  Înălțător!....
[vezi toate...]

Pentru voi,cu mare drag!


Comments (4)
cristigigelu2 :  Frumoase flori
nellysandu :  Multumim din inima!
nicoleta :  Multumesc , esti minunata ! 🤗

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo