Este onorabil sa muncesti pentru ce iti doresti.


Comments (1)
nicoleta1 :  Adevarat ! "Munca innobileza omul "

Buna seara !

Va invit sa urmariti un video scurt, dar foarte interesant despre cateva principii sau deprinderi, pe care ti le poti insusi pentru a depune o munca eficienta si mult mai usoara !

CELE 7 DEPRINDERI ALE PERSOANELOR EFICACE

CUM SA LUCREZI EFICIENT SI SA FII EFICACE


Comments (1)
dimovalin :  Da... Principii sănătoase, bune de pus în practică. Am rămas mască la acel topor în cap 😂

Oferte de muncă pentru cei care vor să-și rotunjească pensia!
Cei care au ieșit la pensie, dar vor în continuare să își rotunjească veniturile, fie prin joburi full-time, fie part-time, au mai multe opțiuni.
Angajatorii au remarcat beneficiile recrutării persoanelor care au atins vârsta de pensionare: sunt mai stabile, mai implicate și de multe ori oferă un model de conduită pentru colegii lor aflați la început, a declarat, pentru Libertatea, Roxana Drăghici, directorul de vânzări al eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

În acest moment, pe platforma de recrutare eJobs.ro sunt disponibile aproape 6.000 de locuri de muncă în domeniul relații cu clienții/call center, peste 7.600 de joburi în retail și 192 de joburi în sectorul de pază și protecție.
www.libertatea.ro/stiri/ce-ofe ...


Comments (1)
dimovalin :  Bun articol, bună logică... cine nu are bătrâni... să își cumpere! Este clar că experiența de viață poate fi folositoare și în același timp o echipă tineri-pensionari sună chiar ok!

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo