Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


La Dynamic Business Connection, primul event la Casa Calapod alaturi de partenerii si brand manager-ul Heyadoo!

Comments (8)
advertise-here :  Atașați și video-ul acela și va fi perfect!
elenamares196 :  Mult succes!
worldwide :  felicitari
international12 :  Felicitari :)
iurie1 :  Felicitări!
[vezi toate...]

Google a iesit pe primul loc intr-un top al celor mai valoroase branduri din lume, conform unui studiu realizat de Milward Brown Optimor si dat publicitatii ieri. Vom sapa putin prin istoria Google, pentru a afla cum a ajuns la aceasta performanta.

Cel mai cunoscut si mai folosit motor de cautare din lume isi propune “usoara” sarcina de a organiza “informatiile lumii”, obiectiv care se reflecta in chiar denumirea pe care si-a ales-o. Googol este termenul matematic folosit pentru 1 urmat de 100 de zerouri, termen inventat de matematicianul american Milton Sirotta.

Brandul care valoreaza astazi 114 miliarde de dolari s-a nascut in 1996 intr-un dormitor al Universitatii Stanford, ca un proiect de cercetare al doctoranzilor Larry Page si Sergey Brin. In timp ce majoritatea motoarelor de cautare de la acea vreme ierarhizau site-urile dupa frecventa de aparitie a termenilor de cautare, ideea celor doi a fost sa construiasca un sistem de evaluare in care sa conteze mai mult relatiile dintre site-uri (numarul de linkuri).

Ei au denumit acest nou criteriu PageRank, acesta stabilind relevanta unui site prin numarul de pagini care trimit linkuri la pagina initiala si prin importanta acestora. In prima varianta, Google functiona in cadrul website-ului Universitatii Stanford. Domeniul google.com a fost inregistrat in septembrie 1997, iar compania cu acelasi nume a luat fiinta un an mai tarziu, in garajul unor prieteni din California.

In anul 2000, Google a inceput sa vanda reclame asociate cu cuvinte cheie. Astfel a luat nastere tool-ul AdWords, care coreleaza continutul paginii vizionate cu mesajul publicitar si cu interesul utilizatorului. Plecand la drum cu o investitie initiala de 100.000 de dolari, Google a inceput sa vanda actiuni in 2004 si a ajuns rapid la o valoare de piata de 23 de miliarde de dolari.
Citește mai mult aici:
https://xn--descoper-67a.ro/google-cel-mai-valoros-brand/

Comments (1)
alindimov :  super tare stirea... si continutul... bine nu tre sa ne mire ca a iesit pe primul...are probabil triliarde de $ deja... dar de ce i-ati atasat acel AD? :)

"Doamne, dă-ne putere să nu răsplătim răul cu rău, nici ura cu ură şi să căutăm frumuseţea ascunsă în orice fiinţă umană. Ajuta-ne să ne iubim unul pe altul în credinţă şi adevăr cu o iubire trainică și răscumpărătoare."

Duminica binecuvantata, cititorule!


Comments (2)
elenamares196 :  Doamne ajuta.
nicoleta :  Multumesc , asemenea Adydida!🙏

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo