"Era odata un barbat vaduv care locuia cu cele doua fiice ale sale. Fetele erau curioase si inteligente si ii adresau intotdeauna multe intrebari.La unele stia raspunsul, la altele habar nu avea ce sa le raspunda.Fiindca dorea sa le asigure fiicelor sale cea mai buna educatie, le-a trimis sa isi petreaca vacanta cu un intelept batran care locuia in varful muntelui. Inteleptul, in schimb, avea intotdeauna raspuns pentru toate intrebarile fetelor.Ajungand la concluzia ca batranul era cu adevarat intelept si oarecum iritate de faptul ca acesta avea un raspuns pentru orice, fetele au decis sa vina cu o intrebare la care inteleptul sa nu stie raspunsul.
Dupa cateva zile, una din fete s-a apropiat de sora ei tinand un fluture frumos si albastru in mainile sale. I-a spus surorii sale:“De aceasta data, inteleptul nu o sa stie raspunsul!”“Ce ai de gand sa faci?”, a intrebat cealalta fata.“Am in mainile mele un fluture albastru. O sa-l intreb pe intelept daca fluturele este viu sau mort. Daca spune ca este mort, o sa-mi deschid mainile si o sa-l las sa zboare. Daca spune ca este viu, il voi strange repede in maini si o sa-l strivesc. Indiferent de raspunsul pe care ni-l da batranul, va fi raspunsul gresit.”
Cele doua fete s-au dus apoi sa il intalneasca pe intelept care medita pe munte, sub un arbore de eucalipt.Fata s-a apropiat de el si l-a intrebat daca fluturele din mainile ei este viu sau mort.Calm, inteleptul a zambit si a spus: “Totul depinde de tine… fiindca fluturele se afla in mainile tale.”

La fel se intampla si cu viata noastra, prezentul si viitorul nostru.Nu ar trebui sa invinovatim pe nimeni cand ceva merge gresit.Un esec ar trebui sa fie perceput ca o oportunitate pentru un nou inceput, unul mai inteligent.Nu suntem noi cei responsabili pentru ceea ce depasim?Viata noastra este in mainile noastre, la fel ca fluturele albastru.Depinde de noi si doar de noi sa alegem ce sa facem cu ea. "031 9224 - Serviciu de Prim ajutor psihologic gratuit în atacuri de panică oferit de Clinica de Imunopsihologie și Psihosomatică dr. Ion Duvac cu utilizarea inteligenței artificiale!

Call Centerul 031 9224 funcționează 24/7 și are ca principal obiectiv identificarea și gestionarea crizelor de panică într-un mod eficient și empatic.

Prin intermediul acestui serviciu automatizat, persoanele care experimentează atacuri de panică pot beneficia de un diagnostic diferențial pentru a determina dacă simptomele resimțite sunt asociate cu un atac de cord, accident vascular cerebral sau cu un atac de panică.

În cazul în care se identifică un alt diagnostic medical posibil decât atacul de panică, apelantul este redirecționat către numărul de urgență 112 pentru a primi asistență medicală adecvată.

Pentru a ajuta persoanele să-și gestioneze și să-și reducă simptomele în timpul unui atac de panică, Call Centerul 031 9224 oferă mai multe tehnici de relaxare.
Aceste tehnici pot fi accesate de apelant de câte ori este nevoie, pentru a-l ajuta să-și recupereze starea de calm și să facă față crizei.

În finalul parcurgerii tehnicilor de relaxare, apelantul primește un cod de acces valabil 24 de ore pe platforma Telepsychology.ro. Acest cod îi oferă o ședință gratuită cu un psiholog al Clinicii de Imunopsihologie și Psihosomatică dr. Ion Duvac, pentru validarea diagnosticului și stabilirea unei strategii de intervenție psihologică personalizata pentru tratarea anxietății responsabile de apariția atacurilor de panică.

telepsychology.ro/call-center/Natura si timpul petrecut afara, in zone naturale, sunt benefice pentru sanatate si echilibrul emotional. La inceputul anilor 1980, un biolog de la Universitatea Harvard a propus teoria biofiliei, conform careia suntem atrasi instinctiv de mediul natural. Numeroase studii au fost realizate pentru a descoperi care sunt aceste beneficii ale naturii si cum putem face pentru a profita cat mai mult de acestea.Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo