Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Fii realist și stai cu picioarele pe pământ dar inima să o ai întotdeauna printre stele,și nu uita adevarata locuință a sufletului tău se află în cerul care te-a născut, pământul este calătoria,cerul destinația !
Duminica binecuvantata !


Comments (2)
crystyan :  Duminica binecuvantate cu pace in suflet tuturor!
nicoleta :  Multumesc frumos, duminica binecuvantata sa avem !

"Chiar dacă ai parte stil, reputație sau bani, aceste lucruri sunt fără valoare dacă nu vin la pachet cu o inimă bună". - Louis de Funes

Numele complet al celebrului comediant era Louis Germain David de Funès de Galarza. Era de origine franceză și spaniolă. Născut la 31 iulie 1914, a fost de mic un cântăreț de pian înzestrat cu talent. Îi plăcea să deseneze și să picteze, iar de-a lungul anilor a învățat foarte bine engleza și spaniola. Deci, de fiecare dată când îl vezi într-un film care se luptă cu o frază engleză este doar pură actorie.

Nimeni nu s-a gândit că va fi într-o bună zi un mare actor, întrucât la început s-a luptat cu slujbe pe care le-am putea numi banale, fiind deseori concediat. A fost contabil, a lucrat ca decorator, fără succes. De fapt, și-a câștigat pâinea, în principal în anii celui de-al doilea război mondial, ca pianist de jazz la Paris foarte prost plătit, însă de multe ori își distra publicul prin frumoasele sale care acum sunt faimoase. Din toate punctele de vedere, el a fost un muzician bun, chiar dacă nu putea citi note.

Porecla lui a fost "Fufu" cu mult înainte de a deveni actor.

Muzica lui l-a ajutat să cucerească atenția și mai târziu dragostea viitoarei sale soții, care a fost nepoata celebrului autor francez Guy de Maupassant. Cuplul va rămâne căsătorit nu mai puțin de patru decenii, până la trecerea în neființă a lui Louis de Funes.

A debutat în teatru și a jucat mai întâi un mic rol într-un film la vârsta de 31 de ani. Este atât de curios astăzi că a avut peste 80 de piese mici, adesea nesemnificative în filme, înainte de a deveni în cele din urmă un nume de sonoritate. De exemplu, în primul său film, La Tentation de Barbizon, a apărut timp de aproximativ 43 de secunde. Acum este unul dintre cei mai populari actori francezi din toate timpurile.


Comments (4)
adydida :  Mare actor.
crystyan :  Ne-a incantat cu multe roluri jucate de-a lungul carierei sale.
ibideji :  Mare om și actor!
life-of-joy :  Comedie pura filmele sale... ras instantaneu !

Când ati călătorit ultima data cu trenul? Traseul prin munti este spectaculos!


Comments (5)
adydida :  Nu mai tin minte.
crystyan :  Calatoria cu trenul este frumoasa,pacat ca nu s-a mai investit nimic in calea de rulare.
redwoman :  De foarte mult timp!
madalin :  Ultima oară am fost cu trenul vara trecuta de la Sibiu la Vatra Dornei, un traseu minunat, păcat că face foarte mult trenul, în jur de 11 ore
life-of-joy :  Merg regulat cu trenul. Scap de aglomerația de pe sosea și, pe buna dreptate, este mult mai ieftin și mai sigur !

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo