Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Dezvoltarea personala prin voluntariat !

Voluntariatul este una dintre sursele in care iti poti dezvolta abilitatile conversationale, poti cunoaste oameni noi si, in plus, poti participa la diferite evenimente care te vor ajuta sa iti imbogatesti cultura generala.

Desi nu este un job platit, voluntariatul iti aduce numeroase beneficii si poti mereu sa gasesti o actiune in care sa te implici, intrucat voluntari se cauta mereu in toate domeniile posibile.

Avantajele voluntariatului

Gratie implicarii tale in diverse proiecte si activitati impreuna cu alti voluntari te vei confrunta cu situatii si probleme care te vor ajuta sa dobandesti noi abilitati. In plus, vei invata cum sa reactionezi cand esti pus in fata unor intamplari mai putin obisnuite.

Dezvoltarea personala prin voluntariat include activitati si experiente prin intermediul carora iti vei imbunatati calitatea vietii si vei contribui intr-o mica sau mare masura la schimbarea vietii altor persoane, prin implicarea ta in proiectele desfasurate.

Competente obtinute in urma voluntariatului

Prin intermediul voluntariatului poti dobandi competente in ceea ce priveste comunicarea, in limba materna sau intr-o alta limba, atat cu beneficiarii, sponsorii, cat si cu mass-media sau personalitatile publice. De asemenea, vei invata tehnici de negociere, de cooperare si vei invata sa iti asumi responsabilitati, sa gestionezi conflicte si sa lucrezi contratimp. In plus, voluntariatul te invata ce inseamna munca in echipa si comunicarea interculturala.

Intrucat vei intra in permanenta in contact cu oameni din diverse medii sociale, vei reusi sa te adaptezi si sa dezvolti noi atitudini fata de cei din jur, dar si fata de mediul inconjurator.


Comments (3)
redwoman :  Voluntariatul te ajută să te dezvolți ca om și-ți aduce satisfacții sufletești!
sorinatodirel :  👋👋👋🌅
ungureanug :  Creezi o comunitate care te se sprijină pentru atingerea țelului propus

Nu obiectele dau valoare omului,ci CARACTERUL și EDUCAȚIA!


Comments (3)
redwoman :  Adevărat!
ungureanug :  Educația este cea prin care evoluția ta este certă!
catiburcea :  Daca nu deranjezi si nu faci rau, poti face ce vrei. Adevarat.

Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi. – Jess C. Scott

Sa ne bucuram impreuna de o luna plina de realizari !


Comments (5)
alindimov :  Ce citat tare🥰
advertise-here :  Bună dimineața! Succes în toate activitățile!
vera03 :  Mulțumim!Baftă multă,tuturor!
ungureanug :  Mulțumim!

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo