Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Viitorul se face azi ! - "PENNY" sustine producatorii locali !

Dezvoltarea unui sortiment sustenabil și promovarea consumului de produse de acest fel reprezintă cele două obiectivele principale ale PENNY. Acestea sunt și încorporate în puncte strategice, aliniate cu ținte și arii de acțiune clar stabilite. Achiziția produselor verzi este foarte importantă pentru sănătatea clienților noștri, mediul în care trăiesc și comunitatea locală, iar recunoașterea valorii produselor sustenabile este în creștere accentuată. PENNY continuă să le ofere consumatorilor responsabili motive de bucurie an după an prin comercializarea de produse sustenabile ce provin de pe piața regională, dar și de la producătorii locali, investind în parteneriate cu furnizori locali și regionali.

- Produse regionale și locale - Obiectivul PENNY până în anul 2022 este ca 60% din sortimentul său să fie produs, procesat și cu ingredientul principal din România.

-Toate carmangeriile partenere PENNY sunt autorizate de autoritățile sanitar veterinare, de sănătate publică și se află sub atenția autorităților pentru protecția cosumatorului.

-Pâinea - Pentru toate produsele de panificație, lucrăm numai cu furnizori locali, care folosesc ingrediente 100% românești în tot procesul de fabricație.

-Dietă Sănătoasă - Ne preocupă starea de bine a clienților și angajaților noștri și avem în vedere valoarea pe care produsele noastre o au din punct de vedere nutrițional.

sustenabilitate.penny.ro/sorti ...Buruiana cu proprietăți vindecătoare – Crește oriunde iar oamenii de obicei o aruncă.
Dacă găsiți această buruiană în curte, nu o aruncați – previne diabetul de tip 2, artroza, bolile cardiovasculare, detoxifică organismul și ajută la slăbit. Crește în curți și în afara lor și, adesea, ne împiedicăm de ea, motiv pentru care o smulgem și o aruncăm la păsări.
Iarba-grasă, căci despre ea este vorba, este o buruiană-minune, fiind plină de substanțe nutritive în procente considerabile.
Ce vitamine și minerale conține iarba-grasă? Iarba-grasă este bogată în oligoelemente, dintre care potasiul, magneziul și calciul se găsesc în cantități însemnate. De asemenea, această plantă este bogată în vitaminele C și E și în vitamine din complexul de B-uri.
Iarba-grasă conține cei mai importanți acizi grași Omega 3. Unul dintre aceștia este acidul alfa-linoleic, care nu poate fi sintetizat de corp și trebuie asigurat prin alimentație. Acest acid joacă un rol important în prevenirea artrozei. Totodată, acizii grași Omega 3 previn bolile cardiovasculare. Frunzele sunt mai bogate în compuși fenolici decât tijele. Acest tip de compuși au proprietăți antioxidante și anxiolitice și joacă un rol esențial în prevenirea diabetului de tip 2.Cum se consumă iarba-grasă? Atât tijele, cât și frunzele se pot consuma în salate, în supe sau în omlete. Gustul acestei plante este ușor iute. Iarba-grasă are proprietăți laxative, diuretice, fiind benefică în special în cazul iritațiilor mucoasei.
Grație acestor proprietăți, dă rezultate spectaculoase în regimurile de slăbire, detoxifică organismul și, desigur, tratează constipația. În aceste scopuri, iarba-grasă se administrează sub forma de ceai.
mancare-pentru-tine.ro/2021/08 ...La om totul trebuie să fie frumos: si chipul si îmbrăcămintea si sufletul si gândurile.
________
Cehov


Comments (1)
advertise-here :  Da.... Iar omul trebuie să își vadă frumosul fără să se compare cu altcineva.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo