Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Ce ziceti, dragi ardeleni? Am dreptate?... :))


Comments (5)
the-great-wall :  No, bine! 😂
life-of-joy :  multumesc !
advertise-here :  Am neamuri în Ardeal și nu sunt chiar toate adevărate.😁 No bine reflectă o stare de bine, de cooperare, de acord și chiar de apreciere.
stelaviorica :  Ultimele trei sunt false. No bine, bine = nu-i chiar așa. No bine, lasă =nu primești. No bine, du-te=dispar.
youradgetsbig :  No, așe!😄😄😃

Fără facturi și stres.......

Ce frumos si simplu, te simteai linistit, te simteai acasa.....


Comments (4)
adydida :  Si mult mai sanatos era acest climat. Totul era mai aproape de natura,inclusiv din ce era construite constructiile. Acum totul este poluat.
advertise-here :  Bună ziua! Și acum se poate... Încă nu e timpul pierdut... Cred că e vorba de alegerea noastră cum dorim să trăim și cum să ne aranjam locuința și cum să ne trăim viața.
sorinatodirel :  Adevărat! Eu am prins acele vremuri,am trăit copilăria într-o astfel de casă care încă există. Aveam 8 ani când pentru prima dată s-au aprins luminile electrice in casa noastră.
alindimov :  vremurile s-au schimbat 🙃 trebuie sa luam ce a fost bun atunci si ce e bun acum si sa cream ceva si mai bun decat amandoua

Asa patesc cei care cauta meseriasi ieftini si dau peste un Dorel......

Eu am avut grija sa nu angajez Doreli.....


Comments (4)
diaconescu :  Tare :))
adydida :  😂😂😂
advertise-here :  😁 Gluma-i glumă, dar poate chiar așa a fost planul casei... Am mai văzut acoperișuri ieșite din comun... Important e să nu plouă înăuntru...
stelaviorica :  A vrut ceva mai deosebit, ca turnul din Pisa.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo