Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Lidl România investește 150.000 de lei în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. Acesta este cel de-al treilea an în care retailerul donează pentru restaurarea monumentului, în calitate de partener strategic al Electric Castle

Continuându-și angajamentul de a investi în comunitățile unde își desfășoară activitatea, Lidl România se implică pentru al treila an consecutiv în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. În 2021, retailerul și-a propus ca, pentru pentru fiecare recipient PET sau doză de aluminiu colectată prin intermediul aparatelor de colectare selectivă automată din incinta EC_Special, să doneze câte 1 leu pentru restaurarea monumentului.

Deși, pe perioada celor 10 zile de festival, participanții au colectat aproximativ 5.000 de recipiente prin intermediul acestor aparate, Lidl a decis să doneze 150.000 de lei, pentru a acoperi toată suma necesară pentru lucrările de renovare și modernizare.
Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Să fie spre binele castelului, care sper să nu fie ocupat de vreun prinț străin.🙂
adydida :  😊😊 Tot cu banii nostrii.

Cu sprijinul clienților noștri, #noiLidl contribuim pentru al cincilea an consecutiv la o educație de calitate pentru copiii din medii vulnerabile, printr-o donație de 1.300.000 de lei către programul Teach for Romania. Donația va contribui la recrutarea, formarea și susținerea unei noi generații de profesori, #pentruunviitormaibun. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au făcut posibilă această donație și le dorim mult succes elevilor și profesorilor din program!

Drumul spre șanse egale la educație continuă, iar noi continuăm să susținem Teach for Romania, pentru dezvoltarea unui birou regional în Moldova, situat în Iași. Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...𝑂ℎ 𝑏𝑒𝑙𝑙𝑎 𝑐𝑖𝑎𝑜, 𝑏𝑒𝑙𝑙𝑎 𝑐𝑖𝑎𝑜, 𝑏𝑒𝑙𝑙𝑎, 𝑐𝑖𝑎𝑜, 𝑐𝑖𝑎𝑜, 𝑐𝑖𝑎𝑜!💫

Vara🌞 ne urmărește în 𝑪𝒂𝒔𝒂 𝒅𝒆 𝑨𝒍𝒆𝒛𝒛𝒊 și încă nu ne putem lua gândul de la ea.💥
Astfel, sâmbătă, 49 𝘢𝘶𝘨𝘶𝘴𝘵😉 vă așteptăm la un party incendiar!🔥🎶

𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮̆-𝘁̦𝗶 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹!👇
📅𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, de la ora 18:00
🎟 100 lei
💻 www.alezziyacht.ro#alezziyacht #sensationofthesea #music #festival #foryou #amazing #dj #party #celebrate #partytime #magic #sea #goodvibes #cheers #weekendCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo