Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Să ai grijă de tine nu înseamnă să fii tot timpul ca scoasă din cutie. Perfect machiată, vopsită, îmbrăcată, încălțată. Sau să placi cu orice chip, tuturor. Să ai grijă de tine înseamnă să-ți iubești firele albe de păr, râu de bucle, mărturie că ai fost norocos să trăiești deja atâtea. Tu singură, doar în pielea, carnea și sângele tău nu (te) poți minți. Liniștea, iubirea, fericirea, se văd. Cântă și oricine le poate auzi.
Să ai grijă de tine înseamnă să-ți poți privi ochii, oricând, în oglindă, să-ți zâmbești, să-ți spui: azi n-am să las pe nimeni să te rănească, n-am să te oblig să accepți lângă tine, nici măcar din politețe, oameni care nu te merită. Ridurile pe care le vrei ascunse nu sunt nicioată cele născute de prea multe zâmbete.
Ai grjiă de inima ta! Nimeni altcineva n-o va face.#Reduceri de până la 75%,la toate categoriile cu Happy Home.Un tată i-a spus fiicei : "Ai terminat studiile, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp ... are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la un parc auto din oraș, spune că dorești să o vinzi și vezi cât iți oferă pe ea. "
Fiica s-a dus la parc, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de Euro, pentru că arată foarte uzată!”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.
Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de Euro pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto de pasionați și să le arate mașina.
Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club mi-au oferit 100.000 de Euro pentru faptul că o mașină rară păstrata bine cum greu se mai găsește”.
Atunci părintele i-a spus : "Am vrut să știi că degeaba ești valoros, daca nu ești in locul potrivit ". Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Nu sta într-un loc în care nimeni nu iți vede valoarea ”


Comments (2)
life-of-joy :  (moderator):Corect !
tripoli58 :  Foarte adevarat!

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo