Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Un tată i-a spus fiicei : "Ai terminat studiile, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp ... are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la un parc auto din oraș, spune că dorești să o vinzi și vezi cât iți oferă pe ea. "
Fiica s-a dus la parc, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de Euro, pentru că arată foarte uzată!”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.
Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de Euro pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto de pasionați și să le arate mașina.
Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club mi-au oferit 100.000 de Euro pentru faptul că o mașină rară păstrata bine cum greu se mai găsește”.
Atunci părintele i-a spus : "Am vrut să știi că degeaba ești valoros, daca nu ești in locul potrivit ". Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Nu sta într-un loc în care nimeni nu iți vede valoarea ”


Comments (2)
life-of-joy :  (moderator):Corect !
tripoli58 :  Foarte adevarat!

Medicamentul românesc care reapare pe piața farmaceutică.
Unul dintre cele mai cunoscute medicamente românești revine pe piață. Cu toate acestea, medicamentul are o nouă rețetă, iar asta pentru că formula de dinainte nu corespunde regulilor UE. Medicamentul va fi produs ca supliment alimentar și, inițial, va fi sub forma unor ursuleți gumați. Apoi, se va comercializa sub formă de spray nazal, însă Florin Oancea spune că nu se va renunța la forma de medicament cu administrare injectabilă.
"Pentru aceasta din urmă vom avea nevoie de aprobări de specialitate, din partea Agenţiei Române a Medicamentului. Cred că aceasta din urmă, adică noul Polidin injectabil nu va fi gata mai devreme de jumătatea anului viitor!”Pentru a oferi copiilor o lume mai frumoasă, mai sănătoasă, mai respectuoasă și mai unită, fiecare dintre acțiunile noastre face obiectul întregii noastre atenții, pentru a crea un impact pozitiv și de durată.
#BetterForThePlanet #WeActForKids


Conceperea de haine de calitate și durabile


Haine rezistente
Prin oferirea unor produse bazice indispensabile în garderoba copilului

Haine atemporale
Prin oferirea unor Good Basics esențiale pentru garderoba copilului

Ne preocupăm de transmiterea lor
Oferind hainelor cât mai multe vieți posibil, pentru un consum mai responsabil

"La Okaïdi și Obaïbi, proiectăm îmbrăcăminte durabilă. Ne-am propus să vă transmitem un sens prin achiziționarea produselor noastre, permițându-vă să consumați mai responsabil."
https://www.okaidi.ro/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo