Hey! SMART people choose Smart-Living and Social-Advertising! Test and see how, through Networking 2.0, our members are living a happy life! Join now!


Vino în echipa ”Hai la Olimpiadă!”

Dacă ești pasionat de matematică, fizică, astronomie și astrofizică, chimie sau informatică, înscrie-te la centrul de pregătire pentru performanță din județul tău, în perioada 13 septembrie - 11 octombrie 2021.

Fundația eMAG a fost lansată în octombrie 2012, ca răspuns la nevoia de susținere a celor capabili de performanță elevi inteligenți și profesori dedicați care nu au nevoie decât de puțin sprijin ca să se afirme. Deseori, școala nu reușește să răspundă singură nevoilor lor, motiv pentru care mare parte dintre ei riscă să nu-și poată pune în valoare talentul.

Loturile de matematică, informatică și fizică ale României aduc an de an medalii de la Olimpiadele Internaționale.
Cu toate acestea, înainte de 2012, puțină lume știa despre rezultatele lor excepționale. Faptul că România avea în mod constant rezultate atât de bune ne-a convins că implicarea noastră i-ar putea ajuta pe mult mai mulți copii buni să facă performanță. Am început prin a-i premia și a-i aduce în atenția presei pe olimpicii internaționali și profesorii lor, apoi ne-am adresat și copiilor care doresc să se pregătească pentru Olimpiadele Naționale sau, pur și simplu, să învețe mai multă matematică, informatică sau fizică decât la școală. Acum, prin programul "Hai la Olimpiadă!", Fundația eMAG susține cele mai cunoscute competiții naționale și internaționale de profil, dotează laboratoare de fizică și informatică, asigură pregătirea loturilor naționale și, în anul școlar 2020-2021, susține 52 centre de pregătire în 25 de orașe din țară, de care beneficiază 6.058 de elevi.

Află mai multe pe
hailaolimpiada.ro/Mult succes in noul an scolar tuturor copiilor si cadrelor didactice!
"Şcoala dă numai cheia, iar biblioteca e casa.
Să ai cheia fără casă, nu se poate zice că ai unde locui."
~ Jean Mace ~


Comments (1)
advertise-here :  Ce frumos!❤

Într-o zi, speranța zise lumii : să nu încerci niciodată să mă distrugi....tu exiști datorită mie!....
💛🍂🍁
(F. Cappelli) Așa simt și eu mereu am speranța că v-a fii bine!🤗😊


Comments (1)
adydida :  Speranta moare ultima.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo