Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Într-o zi, speranța zise lumii : să nu încerci niciodată să mă distrugi....tu exiști datorită mie!....
💛🍂🍁
(F. Cappelli) Așa simt și eu mereu am speranța că v-a fii bine!🤗😊


Comments (1)
adydida :  Speranta moare ultima.

Prieteniile solide în viață pot contribui la menținerea sănătății creierului și ne ajuta să facem alegeri mai bune pentru un stil de viață echilibrat. Prieteniile ne ajută să facem față stresului și ne ajută să ne revenim mai repede după boală sau probleme de sănătate. Timpul petrecut în jurul prietenilor optimiști poate schimba chiar și perspectiva noastră de viață spre mai bine;
Cred că aici in heyadoo ai tot mai multe motive să investești timp în prieteniile excelente și să renunți la cele toxice! Timpul verifica prietenii, cei care rămân lângă tine în orice moment prețuiește-l, cel care te-a înșelat, minte, ignoră-l.
”Prietenia îndoiește bucuriile și înjumătățește necazurile” – Francis Bacon;
”Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii” – Isabel Allende;
Prețuiți prietenii care au timp pentru voi, care vă cunosc și vă acceptă așa cum sunteți și răspund la telefon la orice oră din zi sau noapte.


Comments (1)
the-great-wall :  Bine spus. 👍

Proiect AUCHAN - Lupta împotriva poluării cu plastic !

Problema plasticului are efecte devastatoare asupra mediului, iar Auchan a decis să se angajeze ferm în reducerea contribuției sale. Chiar dacă plasticul este prezent în întreg ciclul de viață al unui produs: de la fabricare, la transport, la ambalare și apoi drumul până la client, acest angajament necesită acțiuni voluntare care să mobilizeze și să implice în luptă toți actorii de la toate nivelurile vieții unui produs.

Auchan Retail își accelerează angajamentul în lupta împotriva poluării cu plastic prin semnarea și aderarea în martie 2020 la Pactul European pentru Plastic.

Această inițiativă vizează o mai bună raționalizare a utilizării și eliminarii ambalajelor și produselor din plastic de unică folosință, pentru a limita, pe cât se poate, impactul asupra mediului.

Auchan Retail a plasat reducerea materialelor plastice pe primul plan al angajamentelor sale de CSR. Totodată, își propune ca în perioada următoare 100% dintre ambalajele produselor marca Auchan să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile.Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo