Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Parlamentul adoptă legea pentru legalizarea criptomonedelor în Ucraina

Un proiect de lege care legalizează și reglementează criptomonedele și alte active virtuale, cum ar fi jetoanele din Ucraina, a adoptat parlamentul în a doua lectură, pe 8 septembrie.

Un total de 276 de parlamentari ucraineni au votat pentru proiectul de lege.

Criptomonedele nu au fost nici legale, nici interzise în Ucraina, deoarece nu existau legi care să le definească. Ucrainenii ar putea cumpăra și schimba valute virtuale, dar instanțele locale nu le-ar putea proteja dacă ceva nu merge bine.

Dacă este semnată de președintele Volodymyr Zelensky, legea îi va proteja pe proprietarii de active virtuale și platformele de schimb de fraudă. De asemenea, va determina modul în care Ucraina va reglementa piața criptomonedelor în viitor.

Ucraina intenționează să deschidă piața criptomonedelor pentru întreprinderi și investitori până în 2022, a declarat pentru Kyiv Post o persoană de presă de la Ministerul Transformării Digitale, însă parlamentul trebuie să adopte un set de legi și să modifice mai întâi Codul fiscal și Codul civil.

Proiectul de lege aprobat pe 8 septembrie este crucial în acest proces, au spus experții. Acesta definește activele virtuale ca active necorporale exprimate sub formă de date electronice. De asemenea, explică ce este un portofel pentru moneda virtuală și o cheie privată - acești termeni nu au fost folosiți niciodată în legislația Ucrainei.
Sursa: www.kyivpost.com/technology/


Comments (1)
harmony :  O stire foarte interesanta!

Masajul este foarte important pentru corpul tău. Terapia prin masaj relaxează țesutul muscular, ceea ce reduce contractările musculare dureroase și spasmele. Trebuie luat în considerare faptul că, atunci când mușchii sunt contractați, pot să comprime nervii din jurul lor.
Este timpul să ai grijă de corpul tău. Începe cu un fotoliu de masaj Komoder. Modelele noastre, disponibile aici.
www.komoder.ro/scaune-masaj/#k ...



Noul val al cafelei deschide noi orizonturi și explorează note aromatice surprinzătoare. Ispirazione Millennio celebrează noutatea cu un profil aromatic cu o ușoară aciditate și note fructate, păstrând totodată gustul intens al cafelei italiene. bit.ly/2WGfroD



Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo