Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


🔥 Lidl România Investeste In Educatia Copiilor, Prin Teach For Romania ! 🔥

Lidl România donează câte 1 leu către programul Teach for Romania la achiziționarea oricărui produs din gama Școala în coolori vesele. Gama este disponibilă în toate magazinele Lidl din țară până pe 05 septembrie. Oferta include rechizite, cărți de activități, dar și jocuri educative și poate fi vizualizată aici.

Astfel, pentru al cincilea an la rând, cu ajutorul clienților săi, Lidl va susține recrutarea și formarea cadrelor didactice din 28 de comunități vulnerabile, pentru a putea oferi educație de calitate celor peste 2.500 de copii beneficiari ai parteneriatului.

În România, 1 din 5 copii abandonează școala în mediul rural, iar 44% din elevii români suferă de analfabetism funcțional (Testul PISA 2018 – Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică). În 2019, în peste 1.000 de școli din România niciun copil de clasa a 8-a nu a obținut media 5 la Evaluarea Națională. De asemenea, aproape 40% din școlile din România sunt considerate școli defavorizate (cu elevi cu risc mare de abandon școlar, performanță școlară redusă și condiții economice precare ale elevilor și familiilor lor).

Una dintre cauzele acestor rezultate este lipsa cadrelor didactice, în special în zonele rurale, precum și a oportunităților limitate de formare și dezvoltare profesională. Pentru că toți copiii ar trebui să aibă oportunități egale și să beneficieze de profesori competenți și motivați să le ofere o educație la cel mai înalt nivel, Lidl se implică activ în susținerea organizației Teach for Romania, ce își propune să faciliteze educația de calitate în școlile din comunități vulnerabile.

citeste mai multe aici :👇

www.csrmedia.ro/lidl-romania-i ...Adevarati artisti


Comments (2)
advertise-here :  Îl văzusem... Este impresionant și ne pune imaginația la treabă!
alindimov :  impresionant, frumos dar cu ce face? ca nu inteleg nimic ... prima oara mazgaleste cu ceva o ce? O gresie?

🌟"Este și greu și ușor să dezvolți un business online.
Ușor pentru că există platforme puternice care te susțin [...], în timp ce-ți focusezi atenția spre partea creativă a business-ului"🌟

Cine spune asta? Una dintre studentele care au lucrat cu platforma MerchantPro în cadrul 🎓seminarului de Comerț Electronic din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Cu ajutorul proiectului MerchantPro Edu, 100 de studenți în an terminal și-au testat abilitățile în lansarea unui business online, iar câțiva au prins deja curaj pentru a urma calea antreprenoriatului.

Află din articolul de mai jos cum se văd începuturile în eCommerce prin filtrul unui student și depășește-ți reținerile în a porni pe propriul drum în comerțul online!

Susținem educația antreprenorială în eCommerce și pe viitorii game-changers ai comerțului online!
digital-business.ro/merchantpr ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo