Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


OrheiLand – cel mai gigant Parc de distracții din Moldova.

Parcul are o suprafață de 20 mii metri pătrați.

Distracție, adrenalină la maximum și multă voie bună, la „Orheiland”
Iubitorii de distracție, cei dependenți de adrenalină, precum și pasionații de povești petrec clipe de neuitat la „Orheiland”, cel mai mare parc de distracții din Moldova.
Toboganele gonflabile, trambulinele și spațiile de joacă pentru toate vârstele sunt pline de copii, care au așteptat cu nerăbdare marea deschidere de astăzi a parcului de distracții.
De asemenea, la „Orheiland” a fost amenajat un orășel auto, dotat cu zeci de mașinuțe, iar cei pasionați de ciclism, se pot plimba cu bicicleta. În orășelul auto sunt mai multe străzi cu semafoare, un post de poliție, precum și magazine auto. Astfel, piticii pot juca rolul de șoferi.
Printre principalele atracții este și „Căsuța Inversată”. Iubitorii de adrenalină mai pot simți energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate. Tinerii și adulții se pot odihni în spațiile verzi şi la un teren de bowling. În centrul zonei de agrement există și un havuz muzical.
Totuși, atracția de bază, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, rămâne roller- coasterul de tip american, construit în Italia special pentru „OrheiLand”. Acesta are lungimea traseului de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje - 10 metri și lățimea de 17 metri și a fost deliciul vizitatorilor și în anii precedenți.

Accesul la toate aceste echipamente de distracții este fără plată, pentru toți vizitatorii. Singura condiție de acces pe teritoriul parcului fiind voia bună. De asemenea, oamenii sunt îndemnați să respecte măsurile sanitare împotriva COVID-19.

Oaspeții sunt așteptați la „Orheiland” în fiecare zi.
Luni, parcul va activa între orele 16:00 și 22:00, iar de marți până duminică de la ora 10:00 până la 22:00.Campaniile "Back to School" te pot ajuta să crești vânzările magazinului tău online, chiar dacă nu vinzi rechizite și uniforme școlare.

Te întrebi cum este posibil?
Citește recomandările din articolul de pe blog:
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...În Arbo, ar putea fi locuința ideală și pentru tine.
𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 🌞 #Apartamente premium în Mogoșoaia 🏡 Peste 30 de tipuri locuinte!
În Arbo, folosim materiale de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii din domeniu, iar acest lucru ne garantează construcții de calitate, rezistente, care respectă cele mai înalte standarde din domeniu.
Sună bine?
Solicită mai multe detalii despre oferta completă de apartamente cu vedere la pădure din Arbo.
Stabilește acum o întâlnire cu un consultant de vânzări: 0740 120 135!
Locația: Mogoșoaia, Str. Morii nr. 2-4
www.facebook.com/arboresidence ...
www.arboresidence.ro/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo