Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!


Medicina integrativă îmbină armonios practici, tratamente şi terapii moderne cu principii milenare. Este o medicină holistică și se adresează tuturor dimensiunilor ființei noastre: fizică – emoțională – mentală – energetivă și ia în considerare întregul stil de viață, relații sociale, relațiile cu ceilalți şi cu noi înşine, profil emoțional, tipare de gândire, de nutriție, de mişcare, de somn, mediu de lucru și de viață.
Vă invit în Clinica Eliade să ne descoperiƫi şi vă doresc să trăiƫi alături de noi o experienƫă cu adevărat trasformaƫională!
clinicaeliade.ro/Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania.
Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu.

Mod de preparare:
-la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.
-in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;
-fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole
www.zabe.ro/alge-marine/alge-k ...⭐️"Foarte mulțumită! O delicatese, se vede calitatea, cum s-ar zice curcubeu pe cerul gurii!"
⭐️"Un gust de ciocolată deosebit, bună pentru shake."
Fan ciocolată amăruie? Trebuie să încerci și tu crema vegană și ecologică de la Rapunzel: bit.ly/3xX47BA
Aici găsești mai multe creme tartinabile, dulci sau sărate, din care poți alege: bit.ly/3wOtvs0Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo