Hey! SMART people choose Smart-Living and Social-Advertising! Test and see how, through Networking 2.0, our members are living a happy life! Join now!


Vitarium Spa

Centrul Spa Vitarium te invită să descoperi în cadrul Hotel Alpin Poiana Brasov**** locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze.

Vitarium SPA îți pune la dispoziție tratamente și pachete medicale special concepute să-ți îmbunătățească starea de sănătate și să-ți redea echilibrul dintre trup si suflet de care ai nevoie.

Aici vei găsi alchimia perfectă între: stare de bine, frumusețe, autenticitate și rafinament.

Rezerva-ti acum sejurul de rasfat !

www.hotelalpin.ro/health-cente ...


Bienvenid@ people!✋🤚

Este 100% sigur că vor simți. Cei care participă la eveniment cu noi vor simți imediat cum ritmurile latino le intră în suflet. Cum facem oare?

Este acea magie exotică prin care parcă te simți în Caraibe - un Daiquiri într-o mână, o Piña Colada în cealaltă, Baila Loca. Este culoare, ritm, efervescență - prin toate simțurile!
Cum ar putea cineva de la evenimentul tau să nu vibreze când peste tot în aer e samba și salsa și bachata? Parcă un energizant vamos a la playa începe să-ți curgă prin vene.🤩🤩🤩

… Și asta face un eveniment un succes, nu-i așa?
Asta produc evenimentele marca Wilmark. Este de ținut minte. De pus pe primul loc. De ales. Pentru ca evenimentul pe care-l organizați să fie de referință.
BAILAMOS? Hai să vorbim pe 👇

www.wilmark.ro/wedding/Ciresele...😍 aceste fructe minunate ale verii si cu o multime de beneficii pentru sanatate , au o poveste frumoasa !
Tu o sti ? Daca nu, te invit sa o citesti !

🍒🍒🍒 Povestea cireșelor

...Demult, foarte demult, exista o țară minunată cu multe coline (dealuri), pe care locuitorii cultivau diferiți pomi fructiferi. Oamenii îngrijeau pomii cu multă dragoste și grijă. Primăvara pomii înfloreau, iar vara făceau fructe, răsplătind dragostea acestora. Copiii erau fericiți când mâncau fructele delicioase!

vezi continuarea aici 👇

nicodra.blogspot.com/2021/07/p ...


Comments (1)
ibideji :  Da sunt fructele mele preferate!

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo