Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


😊 Această bucătărie este o abordare modernă a stilului clasic alpin. ⛷ Finisajele din lemn din podea până în tavan contrastează cu un strop de marmură opulent pentru a crea cea mai bună ascunzătoare de iarnă. Acest design atent are aparatul de gătit din seria P15FDNE3 / MGG Nostalgie. 🤗
techstore.ro/ro/48_ilve-italyMotivul real pentru care clientii te refuza (si cele mai comune obiectii)
Una din provocarile constante cu care se confrunta un antreprenor este pastrarea unui cash flow pozitiv. Daca exista bani in companie, exista si siguranta, iar focusul se muta pe crestere. Asta inseamna ca vanzarile nu au voie sa stagneze, si cu atat mai putin sa scada drastic. Cine s-ar mai putea gandi la crestere si dezvoltare atunci cand numarul clientilor scade de la o zi la alta? Intr-un astfel de context, prioritara devine supravietuirea si redresarea situatiei.
Cand ai rezultate slabe in vanzari, primul lucru pe care ar trebui sa il faci e sa verifici CE ITI BLOCHEAZA VANZARILE. Are legatura cu motivatia, abordarea si competentele oamenilor care vand sau e ceva in neregula cu produsul (calitate scazuta, pret prea mare)? Sunt reale obiectiile clientilor tai sau oamenii din echipa nu sunt destul de bine pregatiti (sau de dornici) ca sa le contracareze?Daca din ce in ce mai multi clienti resping produsele sau serviciile tale, incearca sa descoperi care e fundamentatul real al refuzului. E justificat sau nu? De multe ori, obiectiile apar atunci cand vanzatorii nu stiu sa le izoleze. Iar asta se intampla cand in companie nu exista o strategie clara pentru performanta vanzatorilor: nu se fac traininguri, nu exista scripturi predefinite, nu exista bonusuri.Ce au in comun casatoriile fericite si vanzarile?
Pare ca toata lumea vrea sa vanda ceva. Unii o fac subtil si creeaza mai intai o relatie, altii intr-un stil mai agresiv, scot direct in fata beneficiile, pretul si oferta. Unora le pasa mai tare de client, altora mai mult de produs. Clientul, personajul cel mai important din ecuatie, din ce in ce mai bine educat si informat, s-a cam saturat de abordarea „cumpara!” si vrea mai mult. Vrea altceva.Neil Patel, co-fondatorul Crazy Egg si Hello Bar, asemana abordarea vanzatorilor cu intalnirile amoroase.

Cum ar fi ca imediat ce cunosti pe cineva sa ii spui „Casatoreste-te cu mine acum!”? Fara sa incerci sa afli mai multe despre persoana respectiva, fara alte discutii si intalniri. Stim cu totii: una, doua, trei intalniri sunt musai… ca sa creezi si validezi relatia. Cu cat relatia e mai solida, cu atat raspunsul la intrebarea „Vrei sa te casatoresti cu mine?” are mai multe sanse sa fie pozitiv:)
https://dbvmt.ro/ce-au-comun-casatoriile-fericite-si-vanzarile/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo