Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Detoxifierea este:

✓ Un proces intern de purificare, de curățare a organismului;
✓ Soluția simplă și naturală pentru redobândirea starii de bine și a vitalității;
✓ Unul dintre stâlpii care susțin sănătatea și vitalitatea;
✓ Singura modalitate de a asigura starea autentică de homeostază la nivelul întregului corp;
✓ Un proces natural, specific organismelor vii, prin care organismul încearcă să își mențină curățenia și rezistența.

Programele de Detox de la Alpin Health Center sunt coordonate de persoane pasionate de ceea ce fac, certificate în domeniul respectiv, cu experienţă, şi care vă ajută să vă pregătiți organismul pentru purificare, respectiv să atingeți condiția optimală prin alegerea unui stil de viață sănătos. 📞 0722 329 136

Poti rezerva simplu aici :

www.hotelalpin.ro
📧rese ...FivePlus Solutions – buletin de România. 14 ani de activitate

Dus de val zi de zi în mediul antreprenorial, ai nevoie uneori să te oprești, să reflectezi, să reiterezi pilonii afacerii care te ajută să fii unde ești. FivePlus Solutions este o firmă ca multe altele, care are frământări, trece prin provocări, are realizări de care este mândră, dar cel mai important: are prieteni.
Alin Niță, Director General.

14 ani înseamnă mult sau puțin pentru FivePlus și pentru fondatori?

Alin Niță: Depinde de perspectiva pe care o ai, cum te uiți la această vârstă și ce ți-ai propus să faci cu business-ul și cu viața ta.

n mediul antreprenorial cu fiecare an care trece, fiecare provocare, fiecare etapă de dezvoltare a afacerii, devii mai experimentat, mai întărit. Viața unui business conține multe ingrediente și pentru a te dezvolta ai nevoie de o combinație continuă și echilibrată de oameni potriviți, oameni pe care să îi crești, leadership, procese de lucru puse la punct și adaptate continuu, orientare către proiecte mai mari, dar și către cele mici, proiecte care să aducă recurență de cashflow, proiecte de suflet.

Când trebuie să urmărești în același timp o stabilitate financiară, să ai colaboratori potriviți, să deschizi noi porți pentru proiecte, să fii și eficient și multe altele, toate cu o mână de oameni, îți trebuie mai mult timp să le duci pe toate.

Dacă mă uit in jur și la multe statistici, aș zice că este o “vârstă” frumoasă. Când mă uit la planurile pe care le avem pe listă, mai avem nevoie de timp să ne aplecăm asupra lor.

Ajută că la nivel de acționari suntem 3 persoane și împărțim din sarcinile de management. Iulian și Florian sunt la fel de dedicați ca firma să se dezvolte.

Informează-te mai mult aici: www.fiveplus.ro/fiveplus-solut ...😊 Această bucătărie este o abordare modernă a stilului clasic alpin. ⛷ Finisajele din lemn din podea până în tavan contrastează cu un strop de marmură opulent pentru a crea cea mai bună ascunzătoare de iarnă. Acest design atent are aparatul de gătit din seria P15FDNE3 / MGG Nostalgie. 🤗
techstore.ro/ro/48_ilve-italyCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo