Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


FivePlus Solutions – buletin de România. 14 ani de activitate

Dus de val zi de zi în mediul antreprenorial, ai nevoie uneori să te oprești, să reflectezi, să reiterezi pilonii afacerii care te ajută să fii unde ești. FivePlus Solutions este o firmă ca multe altele, care are frământări, trece prin provocări, are realizări de care este mândră, dar cel mai important: are prieteni.
Alin Niță, Director General.

14 ani înseamnă mult sau puțin pentru FivePlus și pentru fondatori?

Alin Niță: Depinde de perspectiva pe care o ai, cum te uiți la această vârstă și ce ți-ai propus să faci cu business-ul și cu viața ta.

n mediul antreprenorial cu fiecare an care trece, fiecare provocare, fiecare etapă de dezvoltare a afacerii, devii mai experimentat, mai întărit. Viața unui business conține multe ingrediente și pentru a te dezvolta ai nevoie de o combinație continuă și echilibrată de oameni potriviți, oameni pe care să îi crești, leadership, procese de lucru puse la punct și adaptate continuu, orientare către proiecte mai mari, dar și către cele mici, proiecte care să aducă recurență de cashflow, proiecte de suflet.

Când trebuie să urmărești în același timp o stabilitate financiară, să ai colaboratori potriviți, să deschizi noi porți pentru proiecte, să fii și eficient și multe altele, toate cu o mână de oameni, îți trebuie mai mult timp să le duci pe toate.

Dacă mă uit in jur și la multe statistici, aș zice că este o “vârstă” frumoasă. Când mă uit la planurile pe care le avem pe listă, mai avem nevoie de timp să ne aplecăm asupra lor.

Ajută că la nivel de acționari suntem 3 persoane și împărțim din sarcinile de management. Iulian și Florian sunt la fel de dedicați ca firma să se dezvolte.

Informează-te mai mult aici: www.fiveplus.ro/fiveplus-solut ...😊 Această bucătărie este o abordare modernă a stilului clasic alpin. ⛷ Finisajele din lemn din podea până în tavan contrastează cu un strop de marmură opulent pentru a crea cea mai bună ascunzătoare de iarnă. Acest design atent are aparatul de gătit din seria P15FDNE3 / MGG Nostalgie. 🤗
techstore.ro/ro/48_ilve-italyMotivul real pentru care clientii te refuza (si cele mai comune obiectii)
Una din provocarile constante cu care se confrunta un antreprenor este pastrarea unui cash flow pozitiv. Daca exista bani in companie, exista si siguranta, iar focusul se muta pe crestere. Asta inseamna ca vanzarile nu au voie sa stagneze, si cu atat mai putin sa scada drastic. Cine s-ar mai putea gandi la crestere si dezvoltare atunci cand numarul clientilor scade de la o zi la alta? Intr-un astfel de context, prioritara devine supravietuirea si redresarea situatiei.
Cand ai rezultate slabe in vanzari, primul lucru pe care ar trebui sa il faci e sa verifici CE ITI BLOCHEAZA VANZARILE. Are legatura cu motivatia, abordarea si competentele oamenilor care vand sau e ceva in neregula cu produsul (calitate scazuta, pret prea mare)? Sunt reale obiectiile clientilor tai sau oamenii din echipa nu sunt destul de bine pregatiti (sau de dornici) ca sa le contracareze?Daca din ce in ce mai multi clienti resping produsele sau serviciile tale, incearca sa descoperi care e fundamentatul real al refuzului. E justificat sau nu? De multe ori, obiectiile apar atunci cand vanzatorii nu stiu sa le izoleze. Iar asta se intampla cand in companie nu exista o strategie clara pentru performanta vanzatorilor: nu se fac traininguri, nu exista scripturi predefinite, nu exista bonusuri.Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo