Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Puterea recomandării în 2022

O afacere este foarte eficientă dacă se bazează pe încredere. Oamenii preferă un produs care este popular, dar sunt predispuși să asculte un membru al familiei sau pe cineva iubit, care îi recomandă un anumit produs sau serviciu.

De fapt, un studiu recent a arătat că peste 80% dintre clienți consideră că produsul promovat ”din gură în gură”, căruia i s-a ”dus vestea”, ca fiind mai de încredere. ​

Pentru un succes răsunător, spune-i tu, cel care recomanzi, mai mult decât "cumpără asta". Spune-i o poveste!

Această poveste a devenit o puternică unealtă de marketing în a-i capta pe cititori, pe viitori cumpărători.

Este ideală pentru a creea o bază puternică de clienți.

Numele sunt ușor de uitat, dar o poveste bună este de neuitat.

Tot mai multe firme se dedică în a spune o poveste cât mai interesantă legată de un produs al lor. Lumea adoră să citeasă, sau să audă, o poveste de calitate, bine spusă.


Comments (1)
autentichtk :  Clienților nu le place să li se vândă, dar cumpără cu inima (fără rațiune) de la oameni dragi, admirați, apreciați pentru că simt că au ceva în comun cu oamenii aceia și povestea lor.

Hello!
Astăzi vă oferim un video de 10 minute cu un multimiliardar, care a pornit în viață ca un băiat de polițist, însă care și-a creat singur probleme extrem de grave cu legea și cu școala!

Așa cum spune, "armata a făcut un om din mine", a fost șansa lui de a se repoziționa și a gândi altfel!

După aceea, a pornit ascensiunea lui care l-a dus până la o avere de peste 50 de miliarde de dolari!

În video, veți descoperi tot felul de învățăminte de viață, de afaceri, de la Dan Pena, însă considerăm că cel mai important mesaj care ar trebui extras este că "Timpul pe lângă bani mai costă și vieți dacă nu acționăm atunci când trebuie! ​În legătură cu postarea foarte deșteaptă și profundă despre păsări și aspirații... dimovalin.heyadoo.com/app/?avo ... postarea, mintea mi-a zburat la Britney Spears care cred că este una din cele mai reprezentative celebrități care poate fi alăturată!

Oamenii simpli din 90'-2000' erau ciorile care o priveau ca pe un păun și se gândeau că e cea mai norocoasă fată din lume.

Avea lumea la picioare, era cea mai mare celebritate pop beneficiind și de frumusețe, voce, echipă profesionistă să o ducă în TOP ... un păun veritabil nu?

Totuși, ea a simțit să arate într-un mod "mascat" ce înseamnă să fii păun prin melodia Lucky, în care nu mai ai timp să faci nimic, ești pe pilot automat, ești precum un bun într-o colivie pe care oamenii vin să îl vadă și acest lucru o făcea să se gândească fix la ce fericiți ar trebui să fie oamenii simpli care au libertatea să facă ce vor și să fie unde și ce vor ei!

Extrapolând și către oameni de afaceri, manageri, CEO cu averi mai mari... bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!

Dacă pentru acei bani și acel stil de viață se află într-o "colivie" fără ieșire, de fapt doar oamenii din exterior (ciorile) o să îl perceapă ca pe un păun fericit.


Comments (1)
nicoleta1 :  O analogie fabuloasa...si mai ales cat de bine suna asta : " bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!" Felicitari Alin !

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo