Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  ionene1111's posts

E fascinant să înțelegi natura. Apa Dorna nu e însă un mister - e doar conținut echilibrat de minerale.E nevoie să fim recunoscători...
Pentru tot...
Chiar pentru niște fleacuri sau mărunțișuri.
Nimeni nu ne datorează nimic, dar dacă fac ceva pentru noi,
dacă le pasă de noi, se gândesc la noi,
Atunci valorează mult...
E nevoie să fim recunoscători...

Bună dimineața!
Zi frumoasă,tuturor!


Comments (1)
advertise-here :  Bună dimineața!

Casa Timis - Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România – 3 octombrie
Am creat pentru Ziua Naționala a Gastronomiei şi Vinurilor din România un meniu cu preparate fine ce reflectă simbioza ingredientelor proaspete, dăruite de natură şi producătorii locali din Dealu Mare, cu nenumărate ore de creație ce pun în valoare ce este mai bun şi mai sănătos din fiecare ingredient şi, desigur, pasiunea întregii Echipe Casa Timiş.
casatimis.ro/noutati/ziua-nati ...E de bine! E de foarte bine! Și e doar pentru tine! Reduceri URIAȘE de până la 30%
www.epiesa.ro/?utm_source=news ...Întoarcerea sportivilor ⚽️ !! Știați ? Sportul are un efect pozitiv asupra sănătății dar și asupra moralului copiilor noștri. Ce sport ați prevăzut pentru copii voștri anul acesta www.facebook.com/3902714315090 ...Fii calm, fii liniștit și fii bun cu tine în timp ce te bucuri de acest masaj hawaian Lomi Lomi, o tehnică moștenită de la vechii polinezieni. 🌺
Acest masaj este axat în special pe energia care strabate corpul uman, urmărind să deblocheze zonele problematice. 🥰
Știați că, în timp ce efectuează acest tip de masaj, terapeuții trebuie să urmeze o rutină strictă pentru a obține cele mai bune rezultate 👇
➡️ Folosește tehnici de respirație pentru a fi prezent și calm
➡️ Concentrare asupra clientului și nu asupra problemelor personale
➡️ Simte nevoile mușchilor care sunt manipulați
➡️ Masează cu intuiție și dragoste pură
www.facebook.com/THAIcoSPAPentru ca am intrat in weekend,am dat frau liber imaginatiei..... insa va rog sa nu ma certati!

Cu mult drag va doresc un weekend cat mai placut!


Comments (3)
advertise-here :  😁 Bine că a stat câinele la scris. 😁 Băiatul a făcut un fel de body writing extins până pe perete.
harmony :  Ce dragut! Cand vezi intr-un mod extins lucrurile vezi arta si nu panza pe care ai folosit-o....:)
adydida :  A iesit frumos.

Treptat, apele au ajuns să însemne și plastic care plutește în ele. Pentru ca natura să redevină curată, este nevoie ca împreună să facem schimbări cât de mici. Noi facem un prim pas cu rPET, sticla din 100% PET deja reciclat.


Comments (2)
advertise-here :  Până nu se introduc sticlele din sticlă precum era cândva și până nu se acordă o atenție serioasă calității apei comercializate, planeta e la fel. E ca și cum ai arunca praful pe ușă și ar intra înapoi pe geamul deschis.
adydida :  Bine punctat advertise-here.

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă și fac cumpărături cu cardul! Intră și tu în marea familie VIVRE. La înregistrare vei primi 25 de lei BONUS! www.vivre.ro/user/invite/id/35 ...Buna ziua!
Am inceput ieri serialul "Decodeaza-l pe Bill" de pe Netflix si am gasit ceva tare rau de tot in episodul de astazi, pe care doar ce l-am vizionat!

Exista un scriitor ceh, foarte complex, Vaclav Smil, care tot scria carti peste carti, dar unele foarte documentate si aproape nimeni nu i le cumpara sau i le citea.
Se resemnase cu faptul ca lumea a ajuns prea jos si incapabila sa faca fata unei carti documentate din toate punctele de vedere de 400,500 de pagini dar el unul nu putea sa scrie altfel pentru ca el avea principii si nu isi putea bate joc de un subiect stiitific!
Deci, el nu s-a dat dupa majoritatea, pentru ca "asa merge acum" ci si-a pastrat linia impecabila!

Insa, cine credeti ca ii citea toate cartile? Exact! Bill Gates! Din scoarta in scoarta!

Cand Bill a declarat public cat de mult ii plac si cum nu rateaza nicio carte de-a lui Vaclav, va dati seama ca nu a mai reprezentat nicio problema pentru un numar imens de oameni si i-au citit si ei cartile ajungand milionar peste noapte!

Ce ar trebui sa ne motiveze si totodata sa ne ramana intiparit dupa aceasta postare:
1. VALORILE stiu sa se recunoasca intre ele - cand vei darui lucruri extrem de valoroase, planeta gaseste o forma de a iti arata RECUNOSTINTA ei!
2. Nu conteaza cati iti folosesc in prima faza produsul ci important este CINE iti recunoaste VALOAREA, este INSPIRAT si CREDE in TINE!

Aveti in acest link si intregul articol CNBC: www.cnbc.com/2017/12/21/why-bi ...


Comments (9)
advertise-here :  Da, sigur că da!... Eu sunt EU și nimeni altcineva.
harmony :  Ce adevarat! :) Ai ales perfect cele doua lucruri esentiale care sa ne ruleze in sbconstient :) Voi da mai departe postarea ta ;) Multmesc!
nicoleta :  Da, ai pus punctul pe "i" cum se spune..😍 si eu cred ca intotdeauna este cineva care rezoneaza cu tine !
adydida :  Si uite asa este promovat in bine cel care a facut si face cel mai rau omenirii. Acesta nu merita promovat ca fiind un mesia.
stelaviorica :  Cu alte cuvinte albinele trag la flori si mustele trag la gunoi. Saditi flori cat de multe, cineva se va opri sa le asculte nu doar să le admire frumusetea si parfumul.
[vezi toate...]

Trăiește acum, pentru ca ,, mai tarziu " se poate transforma în ,, niciodata "...


Comments (3)
diaconescu :  Frumos spus.

Cum poți face o faptă bună fără să te coste nimic și să fii și în câștig?

Am găsit această postare interesantă pe facebook:

”Aleargă oricând în (18 Septembrie) intervalul 05:00 – 22:00, de oriunde, în ritmul tău, între 2 și 42 km.
Înregistrează-ți traseul cu ajutorul unei aplicații de alergare și dă-i share pe Facebook cu hashtag-urile #rompetrolhospice și/sau #rompetrolmagic.

Ce înseamnă pentru noi un km alergat de tine? Rompetrol - KMG International transformă km în... l, 1 km alergat = 1 litru de carburant donat pentru HOSPICE Casa Speranței.
Și faptele bune nu se opresc aici! 1 alergător înseamnă un copac plantat de Rompetrol.”

www.facebook.com/HOSPICECasaSp ...

Cine aleargă cu noi? 😁


Comments (2)
life-of-joy :  (moderator):E o idee super ! Ma înscriu și eu ! Mulțumesc !
ibideji :  Super!😊

Un singur gest de bine sau o singură acțiune negativă, pot schimba destine a zeci, sute, mii și milioane de oameni.

Moartea sau viața unui suflet poate sta în puterea limbii tale, a gesturilor tale sau a modului în care te comporți cu acel suflet.

Fiecare dintre noi poate fi îngerul păzitor al celuilalt sau demonul care-i întunecă existența.

Fiecare om are influență asupra altui om .....

Fii viață pentru viețile celor de lângă tine!


Comments (3)
advertise-here :  La un moment dat, cred că și îngerul și demonul se plictisesc și pleacă în vacanță. 😁 Am glumit... Cred că ar trebui să fim în primul rând buni cu noi înșine și pentru noi...
diaconescu :  Tine de responsabilitatea noastra cum ne comportam.
adydida :  Pentru a face intradevar o schimbare, trebuie sa inveti sa faci multe lucruri pozitive.

OMNIBIOTIC 10

Pentru corectarea dezechilibrelor florei intestinale asociate terapiei antibiotice!

omni-biotic.ro/omnibiotic-10/Cu sprijinul clienților noștri, #noiLidl contribuim pentru al cincilea an consecutiv la o educație de calitate pentru copiii din medii vulnerabile, printr-o donație de 1.300.000 de lei către programul Teach for Romania. Donația va contribui la recrutarea, formarea și susținerea unei noi generații de profesori, #pentruunviitormaibun. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au făcut posibilă această donație și le dorim mult succes elevilor și profesorilor din program!

Drumul spre șanse egale la educație continuă, iar noi continuăm să susținem Teach for Romania, pentru dezvoltarea unui birou regional în Moldova, situat în Iași. Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...Lidl România investește 150.000 de lei în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. Acesta este cel de-al treilea an în care retailerul donează pentru restaurarea monumentului, în calitate de partener strategic al Electric Castle

Continuându-și angajamentul de a investi în comunitățile unde își desfășoară activitatea, Lidl România se implică pentru al treila an consecutiv în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. În 2021, retailerul și-a propus ca, pentru pentru fiecare recipient PET sau doză de aluminiu colectată prin intermediul aparatelor de colectare selectivă automată din incinta EC_Special, să doneze câte 1 leu pentru restaurarea monumentului.

Deși, pe perioada celor 10 zile de festival, participanții au colectat aproximativ 5.000 de recipiente prin intermediul acestor aparate, Lidl a decis să doneze 150.000 de lei, pentru a acoperi toată suma necesară pentru lucrările de renovare și modernizare.
Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Să fie spre binele castelului, care sper să nu fie ocupat de vreun prinț străin.🙂
adydida :  😊😊 Tot cu banii nostrii.

Alimentează cu Cardul OMV Climate Neutral - cardul de carburant pentru companii - și investește într-un viitor sustenabil.

Pe lângă prevenirea şi reducerea gazelor cu efect de seră, compensarea emisiilor de carbon este un alt pas crucial în protejarea inteligentă a mediului înconjurător. Cardul OMV Climate Neutral oferă compensarea integrală a emisiilor de carbon pentru toate cantitățile achiziționate.

CO2 este un gaz cu efect de seră ce absoarbe radiaţia termică emisă de soare și o reflectă înapoi către suprafaţa terestră. Pentru a neutraliza gazele cu efect de seră şi pentru a opri creşterea temperaturii din ultimii ani, este necesar să ne ocupăm de protejarea mediului înconjurător din toate direcţiile. Una dintre acestea este neutralizarea CO2 prin investirea în proiecte de compensare a emisiilor de carbon.

Află toate beneficiile 👇

www.omv.ro/ro-ro/solutii-pentr ...Într-o zi, speranța zise lumii : să nu încerci niciodată să mă distrugi....tu exiști datorită mie!....
💛🍂🍁
(F. Cappelli) Așa simt și eu mereu am speranța că v-a fii bine!🤗😊


Comments (1)
adydida :  Speranta moare ultima.

Și eu cred că fiecare copil trebuie să fie susținut pentru a învăța, iar asta ar trebui să fie ușor, în această lume în care invențiile se înmulțesc în fiecare zi.
Avem de toate pe această planetă!...
Și dacă mai adăugăm și câte un gest de solidaritate, atunci lumea în care trăim va fi și mai bună și se va schimba prin exemplul nostru.

Azi m-am bucurat să aflu de Școala fără pauză, proiect prin care Băneasa Shopping City va dona un ghiozdan complet echipat, la orice articol de copii cumpărat de noi din magazinele participante.
Mesajul lor este clar:
"Puteți ajuta un copil din comunități defavorizate să se bucure de primul clopoțel! Înscrie orice bon cu articole pentru copii achiziționate în perioada 20 august – 20 septembrie, iar Băneasa Shopping City va dona un ghiozdan complet echipat.
Și, pentru că fiecare gest începe o poveste frumoasă,
poți dona haine, rechizite sau device-uri la punctul de colectare
Școala Fără Pauză din parcarea Băneasa Shopping City.

Împreună le putem oferi copiilor șansa de a se întoarce în clase din toamnă."
Aici este pagina de contact:
www.baneasa.ro/scoala-fara-pau ...

Zâmbetele continuă!... 😊Pentru a oferi copiilor o lume mai frumoasă, mai sănătoasă, mai respectuoasă și mai unită, fiecare dintre acțiunile noastre face obiectul întregii noastre atenții, pentru a crea un impact pozitiv și de durată.
#BetterForThePlanet #WeActForKids


Conceperea de haine de calitate și durabile


Haine rezistente
Prin oferirea unor produse bazice indispensabile în garderoba copilului

Haine atemporale
Prin oferirea unor Good Basics esențiale pentru garderoba copilului

Ne preocupăm de transmiterea lor
Oferind hainelor cât mai multe vieți posibil, pentru un consum mai responsabil

"La Okaïdi și Obaïbi, proiectăm îmbrăcăminte durabilă. Ne-am propus să vă transmitem un sens prin achiziționarea produselor noastre, permițându-vă să consumați mai responsabil."
https://www.okaidi.ro/PERFORMANȚĂ. Doi polițiști din #Galați au obținut medaliile de aur și argint la Campionatele Naționale de Karate Tradițional, care s-au desfășurat la #Brăila, la sfârșitul săptămânii trecute. Mihai Tâmpeanu și Alex Butură au obținut astfel calificarea la Campionatele Europene, care vor avea loc luna viitoare, în capitala Serbiei, Belgrad.

"Cei doi sunt polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați de 12, respectiv 3 ani și s-au remarcat în ultimii ani cu numeroase titluri de campioni mondiali, europeni și naționali.

Mihai Cristian Tâmpeanu a reușit să obțină locul 1 la proba kata individual masculin și locul 2 la proba enbu masculin seniori iar Alex Dănuț Butură a obținut, de asemenea locul 2 la proba enbu masculin seniori.

Cei doi polițisti au obținut calificarea la Campionatul European de Karate Tradițional care va avea loc la Belgrad, la sfârșitul lunii octombrie a acestui an", informează IPJ Galați.


Comments (1)
advertise-here :  Frumușeii!❤❤

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo