Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

we support: repbot


Nu sunt reclame pentru tine aici  dimovalin's posts

In viata, alegerile pe care le facem ne definesc. Suntem ceea ce la un moment dat am ales sa facem, sa spunem.... Chiar dacă asta a fost demult, de cele mai multe ori aceste alegeri ne influențează și astăzi.
Jack Ma, fondatorul Aliba a a spus
„Dacă puneți 🍌🍌 banane și bani în fața maimuțelor🐵🐵, maimuțele vor alege bananele, pentru că maimuțele nu știu că banii pot cumpăra multe banane. De fapt, dacă oferiți LOCURI DE MUNCA și AFACERI oamenilor, ei vor alege locuri de muncă pentru că cei mai mulți oameni nu știu că o afacere poate aduce mai mulți BANI decât salariu ”

Câți dintre dvs sunteți de acord cu asta?


Comments (1)
dimovalin :  Sunt mai de acord la maimuțe cu bani și bananele. Nu văd cum ar funcționa lumea dacă încă 20% din populație s-ar transforma în oameni de afaceri. E nevoie de domenii, preocupări noi.

O poezie frumoasă, cu ocazia Micii Uniri...


Comments (5)
autentichtk :  La multi ani Romania !
nicoleta1 :  La multi ani Romania , La multi ani romani !
worldwide :  La mulți ani !
dimovalin :  La mulți ani! Au recitat copiii? 😁
andreealich :  La mulți ani, România unita!

Frumusețe și splendoare!
Crăiesele zăpezii din România noastră! Rarități cu pigmentul alb imaculat din munții Carpați!


Comments (9)
danbacain :  Superrrrr!!!
nellysandu :  Caprioare cred! Superbee!
stelaviorica :  Splendidă imagine!
biiafliu24 :  Sunt frumoase,în peisajul alb al iernii!
diaconescu :  O frumusețe.
[vezi toate...]

Desi ne consideram moderni, mai avem multe de invatat....

Un antropolog le-a propus copiilor unui trib african un joc:
A așezat un coș cu fructe lângă un copac și le-a spus: Primul copil care ajunge la copac va primi coșul.
Când a dat semnalul de start, a fost surprins sa vada că toti mergeau împreună, ținându-se de mână până când au ajuns la copac și au împărțit fructele!
Când i-a întrebat de ce au făcut asta, când oricare dintre ei ar fi putut obține coșul numai pentru el, au răspuns cu uimire: Ubuntu!
„Cum poate fi unul dintre noi fericit în timp ce restul sunt tristi?”
Ubuntu în civilizația lor înseamnă: "sunt pentru că suntem!"
Acest trib cunoaște secretul fericirii care s-a pierdut în toate societățile care le transcend și care se consideră societăți civilizate!


Comments (2)
heyadoo :  great! deci heyadoo mai este egal si cu Ubuntu! :> este o educatie comunitara extraordinara, chiar ideala!
dimovalin :  Am mai studiat Ubuntu, grație acestei postări. Este de fapt o cultură prin care "nu sunt OM decât dacă sunt o ființă sociabilă"

#fragmentdincarte: „Trăiesc cu teama că voi muri fără să fi înțeles nimic din viață. Fără să-i fi deslușit măcar un sens, măcar un fir, măcar un adevăr. Am ales mai întâi gustul amar, tristețile, deziluziile și suferința. Le-am absorbit până la identificare și dezintegrare. Iar apoi, sfidându-mi propriile limite, bun-simț și educație, am ales desfătarea, senzualitatea, libertatea... Dar oare m-am apropiat vreun pic, trăind toate acestea, de ceea ce contează? De ceea ce trebuia să fi învățat?”
#confesiunileuneifeterele
bookzone.ro/landings/pachet-co ...


Comments (2)
dimovalin :  Ce ai simțit de ne-ai transmis asta? Sau... de ce asta?
advertise :  @dimovalin : pur si simplu acest fragment din carte induce oarecum sentimentul de teama , insa sa nu confundam postarile cu trairile personale :)

Măgarul i-a spus tigrului: Iarba este albastră.
Tigrul a răspuns: Nu, iarba e verde.
Discuția s-a încins, iar cei doi au decis să prezinte problema in fata leului.
Înainte de a ajunge la locul din pădurea în care leul stătea pe scaunul său de domnie, măgarul a început să urle:
“Înălțime, nu-i așa că iarba este albastră?"
Leul a răspuns: “Adevărat, iarba e albastră..”
Măgarul s-a grăbit și a continuat: '' Tigrul nu este de acord cu mine și mă contrazice și mă enervează. Te rog, pedepsește-l!”
Regele a declarat apoi: ′′ Tigrul va fi pedepsit cu 5 de ani de tăcere!”
Măgarul a sărit de bucurie și și-a văzut de drum, mulțumit și repetând: ′′Iarba e albastră ′′..
Tigrul și-a acceptat pedeapsa, dar l-a întrebat pe leu:
“Majestate, de ce m-ați pedepsit, până la urmă, știind că iarba e verde?"
Leul a răspuns: “De fapt, iarba este verde…”
Tigrul a întrebat: “Deci, de ce mă pedepsești?"
Leul a răspuns:
“Pedeapsa nu are nicio legătură cu întrebarea dacă iarba este albastră sau verde.
Pedeapsa este pentru că nu este posibil ca o creatură curajoasă și inteligentă ca tine să își piardă timpul certându-se cu un măgar
Morala :
Cea mai groaznică pierdere de timp este să te cerți cu prostul și fanaticul căruia nu-i pasă de adevăr sau realitate, ci doar de victoria credințelor și iluziilor sale.
Există oameni care în ciuda tuturor dovezilor prezentate, nu au capacitatea de a înțelege. Alții, orbiți de ego, ură și resentimente sau pentru a-și atinge un anumit scop, singurul lucru pe care îl doresc este să aiba dreptate cu orice preț!
Când ignoranța strigă, inteligența tace!


Comments (1)
dimovalin :  lăsați dreptatea jos din mână și apucați fericirea. Ce contează ce culoare are iarba pentru fiecare din noi, atât timp cât toți ne bucurăm de ea?

Am întâlnit azi un om bogat. Avea în portofel o poza cu familia. ❤️

Ce rost are să ajungi pe vârful unui munte, dacă ești singur.

Bună dimineața, prieteni!


Comments (2)
danbacain :  Foarte frumos! Buna dimineata!
dimovalin :  acea poză este una din pietrele de temelie ale vieții însă apoi vin sănătatea, grija, iubirea, responsabilitatea

PUTEREA CUVINTELOR!!
De tine depinde ce înțelegi😄

Un grup de broaşte ţopăia odată prin pădure şi două dintre ele au căzut într-o groapă foarte adâncă. Toate celelalte broaşte s-au adunat în jurul marginii gropii şi au privit în jos. “Prieteni – au ţipat ele – groapa este foarte adâncă, nu ştim cum veţi putea ieşi din ea.”

Cele două broaşte au început să sară cu toată forţa lor, încercând să iasă din groapă. Celelalte broaşte la suprafaţă supuneau: “Oh, Doamne, e prea adâncă! Ar trebui să vă opriţi din încercări; este prea departe marginea de sus!”

Cele două broaşte au continuat să încerce şi s-au lovit de pereţii găurii în încercările lor. Broaştele de sus de-abia mai puteau să privească. Ele ţipau: “Vă rugăm, opriţi-vă! Vă răniţi degeaba! Nu are rost!”

În final, una din broaşte a fost atentă la ce spuneau celelalte şi a cedat. S-a aşezat deznădăjduită şi deprimată. Dar cealaltă broasca a continuat să sară cât de mult putea, până când a reuşit un salt uriaş şi a ieşit.

Celelalte broaşte s-au adunat în jurul ei şi au întrebat-o: “Nu ne-ai auzit spunându-ţi să renunţi?” Broasca a răspuns: “Sunt cam surdă. Credeam că mă încurajaţi.”

Această poveste este despre puterea cuvintelor şi mesajelor. Broscuţa care a crezut că e încurajată de celelalte a fost în stare să surmonteze obstacole ce păreau de netrecut. Ambele broaşte au primit acelaşi mesaj, dar se pare că încrederea în propriile forţe a fost cea care a făcut diferenţa dintre felul în care a reuşit fiecare să facă faţă situaţiei…


Comments (2)
dimovalin :  da... bună chestiunea... mă gândeam că voi citi același lucru dar partea cu iluzia încurajării a fost nouă și de bagat la cap
danbacain :  Da! Buna partea cu iluia incurajarii!

Cand iti vine sa renunti,adu-ti aminte de ce ai inceput!!!


Comments (1)
dimovalin :  Daca te chinui efectiv sa gasesti un doritor, poate businessul nu e de tine, sau are ceva. Un business trebuie sa fie o placere de ambele parti si un deal bun reprezinta o mica durere in coaste pentru ambele.

Rețeta perfectă în fotbal 😂😂

Nu cred că e ceva nepermis... nu văd ce.


Comments (2)
danbacain :  Regulamentul spune ca mingea trebuie lovita nu purtata. deci nu este corect!
dimovalin :  pai se pare ca s-a pus golul

Am simțit pe pielea mea... e adevărat 100%!

Solutiile apar din neant!

De câte ori în construirea Heyadoo... și chiar în alte proiecte.

Shelly H. Carson, cercetătoare și psiholog la Universitatea Harvard, a spus cândva că, "dacă suntem preocupați de o problemă, orice întrerupere a concentrării asupra acesteia oferă o perioadă de incubație".

Cu alte cuvinte, distragerea atenției ar putea furniza pauza necesară ca să ne deconectăm de la ideea fixă pe care o avem despre o soluție ineficientă și care ne ține blocați!

Așadar, atunci când căutați o soluție la ceva și "săpați", "săpați" dar nu se întrevede luminița de la capătul tunelului, tot ce aveți de făcut este să vă deconectați de la ea și să o lăsați pe mai încolo, pe mâine sau pe atât cât e nevoie ca să "ecluzeze oul" din incubator.


Comments (4)
stelaviorica :  O pauză intotdeauna e bine venită, relaxarea erupe idei noi, benefice.
ion-tzu :  Ieșirea în natură poate oferi acea pauză... 🙂 Și de ce nu și soluția 😉
nicoleta1 :  Exact... 😍sti vorba aia? " pauzele dese...cheia marilor progrese " !
diaconescu :  Asa este, eu cand ma detasez de o problema imi vin si solutiile iar atunci cand ma focusez pe problema apar si mai multe probleme.

Văd foarte multe postări cu iz înțelept și în același timp cu un spirit de luptă, de antreprenor și chiar de om de succes.

Se pare că la teorie stați foarte bine.

Ideea este... în afară faptului că rezonati cu ceea ce postați, faceți ceea ce scrie acolo?

Faceți măcar 10% din acel mesaj?

Totul este să nu "va îmbătați" cu apa rece și să înțeleagă fiecare că indiferent câte postari motivaționale vor exista aici... dacă nu vă motivați voi cu adevărat și nu căpătați încrederea în sine, nu veți schimba mare lucru! 🥶


Comments (2)
stelaviorica :  Inceputul e greu. motivația ne urnește, și până la urmă motorul pornește.
ion-tzu :  Se spune că ”repetiția e mama învățăturii”... poate ajută și asta la ceva, dar fără practică... pe vremuri se numea ”repetenție”...🤭

EU SUNT ...ACASA !

Pornind de la aceasta imagine, care poate inspira chiar un scriitor sa scrie o carte, eu pot spune ca "Cu Heyadoo , eu ma simt CA ACASA"!
Si asta pentru ca pentru mine ACASA, e locul unde ma simt cel mai bine, este oaza mea de liniste, armonie si pace . ACASA mai este locul unde te intalnesti cu cei dragi, stai la masa cu ei si povestesti diferite intamplari din timpul zilei....

Intotdeauna mi-a placut sa fiu activa, sa ma implic cat pot de mult, sa ajut oamenii, asa ca am cautat sa invat cat mai multe si sa le si fac cat pot de bine. Asa ca nu m-am multumit niciodata cu un singur job, desi este un job cu mult stres si care solicita multa atentie, si m-am upgradat in fiecare clipa , dar a venit si clipa cand Alin, mi-a trimis un mail in care imi propunea sa devin partener la o noua platforma...😍

Si am zis ..wow..interesant si chiar pare placuta aceasta platforma !
De ce sa accept aceasta solutie de INTRAPRENORIAT ?!

Am inteles ca in aceasta calatorie spre ANTEPRENORIAT, poate exista ca pas intermediar " intraprenoriatul " , dar mai ales ca poti ajuta mult mai mult semenii tai. Adica sa beneficiezi de resursele si libertatea de a crea si conduce un proiect in cadrul unei companii...

...hmmm, chiar suna bine aceasta platforma si tot ceea ce trebuie sa fac , fac din confortul casei mele !

Dar dragilor, nici o clipa nu mi-am imaginat ca voi veni in contact cu o comunitate intreaga de oameni frumosi , cu suflete sensibile si cu care am atat de multe lucruri in comun !
Practic comunitatea Heyadoo a devenit a doua mea familie, si este o familie cu o valoare inestimabila !
Nu am cuvinte sa descriu ceea ce simt , dar multumesc mult ca am putut sa cunosc oameni extraordinari, cu povesti de viata fabuloase !

Da, eu sunt ACASA, si va iubesc !💖


Comments (3)
stelaviorica :  Si noi te iubim.
dimovalin :  "ACASĂ" nu se va mai opri... trebuie udat zi de zi de acum până la apogeu, care este foarte aproape. Poate era mai bine sa o pui la membri.

Există un scriitor ceh, foarte complex, Vaclav Smil, care tot scria cărți peste cărți, dar unele foarte documentate și aproape nimeni nu i le cumpăra sau i le citea.

Se resemnase cu faptul că lumea a ajuns prea jos și incapabilă să facă față unei cărți documentate din toate punctele de vedere de 400,500 de pagini, dar el nu își putea bate joc de un subiect științific.

Însă, cine credeți că îi citea, din umbră, toate cărțile? Exact! Bill Gates! Din scoarță în scoarță!

Când Bill a declarat public cât de mult îi plac și cum nu ratează nicio carte de-a lui Vaclav, pentru foarte mulți nu a mai părut așa o povară să cumpere o carte de sute de pagini.

Ce ar trebui să ne motiveze și totodată să ne rămână întipărit după această postare:

1. VALORILE știu să se recunoască între ele - când vei dărui lucruri extrem de valoroase, planeta găsește o formă de a îți arăta RECUNOȘTINȚA ei!

2. Nu contează câți îți folosesc în prima fază produsul, ci important este CINE îți recunoaște VALOAREA, este INSPIRAT și CREDE în TINE!

3. Acel CINEVA VALOROS va produce transferul de încredere către toată lumea și vei reuși!


Comments (1)
daneugen93 :  Valoarea nu se pierde, mai devreme sau mai târziu se descoperă.

Hey! Ce mai faceți?
Traduc pentru cine nu întelege:
Sunt 3 simple realități: "Nimic nu durează la infinit, nimic nu este terminat și nimic nu este perfect!"

Această postare este destinată tuturor antreprenorilor care suferă efectiv de boala perfecțiunii!

Le transmit acum:
(cred că în engleză sună mai bine)
Don't be a fucking maniac of perfection!!!!

traducere: Nu fi un maniac al perfecțiunii!!

Bill Gates a spus și el ceva foarte tare pe acest subiect și anume: Dacă vei aștepta până să scoți produsul perfect, atunci clar va fi prea târziu!

Eu chiar aș putea să mai completez că dacă ai aștepta până să scoți produsul perfect, acesta va fi perfect pentru tine și nu pentru piață!

Până nu pui barca pe apă, nu poți să știi dacă aceasta plutește ci doar vei trăi cu impresia asta! Vei afla sigur, doar în momentul în care oamenii se urcă în barcă și vâslesc!

Așadar, ideea e simplă! Asumă-ți riscul de a lansa așa cum e și reglează în funcție de realitatea obiectivă și nu cea subiectivă!


Comments (3)
stelaviorica :  Corect! Adevarat!
diaconescu :  Da, perfectionismul este o boala.
life-of-joy :  Perfect adevărat!

Never giving up means NO FAILURE!

traducere:
Dacă nu vei renunța niciodată, înseamnă că nu vei EȘUA niciodată!


Comments (2)
nicoleta1 :  Daaa, asa e, excelent "motto" !
danbacain :  Da! Excelent!

În legătură cu postarea foarte deșteaptă și profundă despre păsări și aspirații... dimovalin.heyadoo.com/app/?avo ... postarea, mintea mi-a zburat la Britney Spears care cred că este una din cele mai reprezentative celebrități care poate fi alăturată!

Oamenii simpli din 90'-2000' erau ciorile care o priveau ca pe un păun și se gândeau că e cea mai norocoasă fată din lume.

Avea lumea la picioare, era cea mai mare celebritate pop beneficiind și de frumusețe, voce, echipă profesionistă să o ducă în TOP ... un păun veritabil nu?

Totuși, ea a simțit să arate într-un mod "mascat" ce înseamnă să fii păun prin melodia Lucky, în care nu mai ai timp să faci nimic, ești pe pilot automat, ești precum un bun într-o colivie pe care oamenii vin să îl vadă și acest lucru o făcea să se gândească fix la ce fericiți ar trebui să fie oamenii simpli care au libertatea să facă ce vor și să fie unde și ce vor ei!

Extrapolând și către oameni de afaceri, manageri, CEO cu averi mai mari... bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!

Dacă pentru acei bani și acel stil de viață se află într-o "colivie" fără ieșire, de fapt doar oamenii din exterior (ciorile) o să îl perceapă ca pe un păun fericit.


Comments (1)
nicoleta1 :  O analogie fabuloasa...si mai ales cat de bine suna asta : " bogăția cea mai mare în 2022 este să mai poți încă să fii stăpân pe viața ta și să ai timp!" Felicitari Alin !

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo