we support: cause

               





  oficialheyadoo's ADs



  oficialheyadoo's posts

O reclamă care face cât 1000 de cursuri de marketing.
Excelentă reclama celor de la flip.ro!

Extrem de simplă... care zugrăvește totul în câteva cuvinte și care aduce atât de multe avantaje în lumină încât este aproape imposibil să găsești un motiv rațional de a nu cumpăra următorul telefon de aici!

Și.. totul se desfășoară într-un ambient foarte uman, un schimb de la mamă, la tată și la copiii familiei brand Măruță.


Cum eficientizăm timpul petrecut pe grupurile de facebook?
La ce fel de grupuri este bine să dăm atenție și să devenim membri?

Codruț, de la Revolution Media, explică acest întreg proces care poate deveni o strategie profitabilă în final.

Businessul tău poate primi feedback, îndrumări și clienți noi prin aceste intermediul grupurilor!
Ascultați videoul și nu vă costă nimic să testați!



Cum poți crește traficul pentru magazinul tău online?

1. Atrage-ți clienți prin campanii de vânzare
În general, când un potențial client intră pe un magazin online, prima pagină pe care o accesează este cea de reduceri, pentru că oricine caută să achiziționeze produsele preferate la prețuri reduse.

Câteva idei de astfel de campanii pot fi:
-un concurs sau un giveaway
-crearea unui cupon de reducere
-crearea unui sentiment de urgentare prin introducerea unei perioade de valabilitate pentru o anumită reducere
-oferte de genul cumperi un produs îl obții pe al doilea gratuit sau la jumătate de preț

2. Targeteaza-ți audiența pe Facebook

Știai că un procent de 75% dintre consumatori se raportează la Facebook înainte de a face o cumpărătură? Ăsta este motiv suficient să fii activ pe această platformă, pe lângă posibilitatea pe care le-o oferi clienților tăi să fie la curent cu noutățile legate de afacerea ta.

Realizează campanii Facebook Ads. Stabilește un buget, un obiectiv, o perioadă de desfășurare, plătește și pornește o campanie.

Integrează în afacerea ta și Facebook Shop. Asta le va permite clienților să vizualizeze produsele direct din aplicația Facebook, și odată ce s-au decis să cumpere, vor fi redirectionați către site.

3. Folosește-te de numeroasele funcții ale Instagram-ului
Depinzând de afacerea ta, Instagram poate fi un element important în creșterea traficului. Folosește-te de această aplicație pentru a-ți cultiva brandul printr-o descriere optimizată, prin utilizarea funcției de Instagram Stories și prin integrarea acestei aplicații în cadrul site-ului tău.

4. Colaborează cu influenceri
Influencerii sunt cei care și-au stabilit un nivel mare de credibilitate în rândul comunității lor. Începe prin a căuta platforme unde poți găsi conturi populare ce se pliază pe afacerea ta și începe conversații cu aceștia.



O campanie de marketing 360 poate fi cea mai eficientă metodă prin care să îți promovezi produsul sau serviciile, dacă o faci corect.

Inspirată de modul de gândire holistic, o campanie 360 implică transmiterea unui mesaj unitar pe toate platformele prin care se poate ajunge la consumator.

Este vorba despre o campanie completă care poate avea ca scop poziționarea, atragerea de noi clienți sau promovarea unor anumite produse.

Dar cum poți implementa o campanie de marketing 360 reușită?

O campanie de marketing 360 este o formă de marketing holistică care înglobează mai multe platforme și folosește mai multe elemente specifice afacerii, pentru a transmite o singură idee principală.

O astfel de campanie începe cu o strategie bine pusă la punct, prin care sunt analizate punctele forte ale afacerii, interesele audienței și modurile cele mai eficiente prin care cât mai multe persoane pot fi transformate în clienți.

Printr-o campanie de marketing 360, se dorește ca mesajul comunicat să ajungă la orice persoană care ar putea fi interesată de produs sau serviciu, deci vor fi folosite toate platformele și metodele de comunicare posibile.

Înainte de a implementa acest tip de campanie ai nevoie de o analiză care să răspundă la următoarele întrebări:
Care sunt canalele de comunicare pe care audiența ta le folosește cel mai des?
Unde își petrece audiența ta cel mai mult timp online?
Cum ajung clienții pe website-ul tău?
Cum poți transforma potențialii clienți în clienți?
Cum obții părerile clienților după ce aceștia au plasat o comandă?

Pentru o campanie de marketing digital 360 eficientă ai nevoie de o echipă de specialiști cu experiență care te poate ajuta să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Pentru a implementa o campanie de marketing 360 trebuie să te promovezi pe toate platformele disponibile, astfel încât să te asiguri că nu pierzi niciun potențial client.



Reviews online

Greutatea alegerii

Numărul impresionant de rezultate obținut în urma unei căutări poate copleși pe oricine. Prin urmare, secțiunea de review-uri poate ajuta clientul să ia o decizie mai ușor și cu mai puține riscuri.

Spriritul gregar

Deși ne place să ne considerăm ființe autonome, capabile de a lua o decizie independentă, adevărul este că avem un instinct de supunere, și suntem extrem de influențați de semenii noștri, mai ales puși în fața unei alegeri. Un studiu a scos la iveală că 87% dintre participanți au recunoscut că au căutat întâi review-uri online despre o anumită afacere înainte de a interacționa cu aceasta, iar 94% au spus că un review negativ i-a convins să evite afacerea cu totul.

Review-urile online sunt o prețioasă sursă de informații ce are o influență de 7 ori mai mare asupra capacității de decizie a consumatorilor decât orice formă tradițională de marketing.

Dincolo de online
Consumatorii nu se folosesc de review-uri doar pentru cumpărăturile online. Un număr impresionant de oameni verifică produsele și review-urile acestora de pe telefoanele mobile aflându-se în magazinul fizic.
Prin urmare, review-urile pot face toată diferența.

Feedback bun
Având în vedere că un review bun duce la un număr mai mare de conversii, iar unul mai puțin bun poate îndepărta clienții, atenția trebuie concentrată asupra unui feedback pozitiv pentru a crește credibilitatea brandului. Acest întreg proces de review-uri permite afacerilor și consumatorilor să construiască o relație de reciprocitate și pe termen lung acest lucru duce la un mod mai bun de a face afaceri.

Astfel, încurajarea interacțiunilor pozitive pe platformele sociale, fară ostentație bineînțeles, și adresarea review-urilor negative într-un mod ce arată implicare și grijă poate duce la dialog și la posibilitatea de îmbunatățire a modului în care se desfășoară afacerea.



Sfaturi pentru povestea de origine a brandului tău

Definirea și relatarea poveștii de origine a mărcii tale poate fi o sarcină descurajantă.
Pentru a te ajuta să începi, iată câteva sfaturi care te ajută să spui o poveste antrenantă.

Fii autentic
Asigură-te că povestea ta se simte personală, onestă și autentică. Este în regulă să îți împărtășești începuturile umile sau provocările timpurii (ar putea chiar să îți facă brandul mai plăcut), dar nu inventa ceva doar pentru că sună bine.

Fii concis
O poveste de origine bună este ușor de spus, repovestit și recunoscut. Prin urmare, trebuie să fie clară și concisă. Mai degrabă decât să incluzi fiecare dată și detaliu, încearcă să te concentrezi pe momentul „aha”, care este evenimentul central care a dezvăluit o nevoie nesatisfacată sau un nou mod de a face lucruri.

Clientul este eroul
Asigură-te că o legi și de client prin evidențierea problemei pe care ai rezolvat-o pentru ei sau a beneficiilor unice pe care ai dorit să le furnizezi.

Utilizează detalii specifice
La fel cum cărțile și filmele preferate utilizează imagini detaliate, așa ar trebui să fie și povestea ta. Creează o imagine în mintea publicului tău, partajând detalii specifice despre personaje, circumstanțe și modul în care te simțeai. Aceste detalii vor atrage oamenii și vor face povestea mai reală.

Fii inspirat
Există o mulțime de povești de origine bune care te pot inspira. Caută alte persoane din industria ta sau mărcile pe care le admiri pentru inspirație.

Fii consecvent
Odată ce ai povestea de origine a afacerii tale, partajeaz-o în mod constant. Spune povestea pe site-ul tău, pe social media și în interviuri.
Învață-i și pe angajații tăi și insuflați-o în cultura companiei.
Povestind-o constant vei face brandul memorabil și vei aminti oamenilor de ce ar trebui să se conecteze cu tine.



Pentru a mai reuși să ajungi să deții un business de succes în ziua de astăzi, în această concurență acerbă și surdă, trebuie să înțelegi corect diferențierea!

Este secretul succesului!

Partea bună este că cei mai mulți nu o înțeleg, așa că dacă citești cu atenție ce îți spunem noi... chiar ai O ȘANSĂ!

Diferențierea este un AS în mânecă ... pe care foarte mulți îl folosesc crezând, ca pe un AS, dar de fapt pe masa lor e cel mult un 10 de treflă!

Aveți mai jos exact ceea ce face diferența puternic în mintea clienților!

nu este o diferențiere reală:
creativitatea (orice poate fi creativ infinit)

este areori:
calitatea și orientarea către client
prețul

este o diferențiere reală:
să fii primul
atributele de business
poziția de lider
tradiția, longetivitatea
specializarea restrânsă
preferință,recomandarea
modul de fabricare
să fii cel mai recent
să fii la modă
varietatea ofertei (riscant, dificil)



Sound Marketingul

Într-o lume a marketing-ului digital, multe branduri se bazează doar pe simțul văzului pentru a-și promova produsele și serviciile. Dar de ce să ratezi unul din cele mai importante simțuri, cel al auzului, care, atunci când este folosit în publicitate, îți poate aduce rezultatele pe care ți le dorești?

Asocierile de sunete, melodiile, indiferent de lungimea lor, îți pot provoca emoții instant și te pot determina chiar să faci un anumit lucru. Gândește-te la sunetul din lifturi folosit pentru relaxarea pasagerilor sau sunetele de avertizare în caz de incendiu.

Sound marketing te ajută să îți creezi o identitate memorabilă
Oamenii își pot aminti mai rapid anumite melodii de scurtă durată decât ce au făcut ieri. Spre exemplu, sigur poți fredona chiar acum jingle-ul de la Coca Cola sau melodiile populare în anii ’90 de la artiști precum A.S.I.A. sau Akcent.

Sunetul este cheia spre amintiri, deci dacă îți creezi o identitate audio unică, ai șanse mai mari să devii un brand recunoscut ușor de o audiență foarte mare. Într-o lume plină de reclame, trebuie să cauți mereu noi moduri prin care să ieși în evidență.

Sound marketing te ajută să crești loialitatea față de brand
Prin sound marketing ne referim la mai multe tipuri de audio, de la jingle-uri scurte, o asociere de câteva note sau chiar o melodie de trei minute. În funcție de publicul afacerii tale, îți poți spune povestea brandului printr-o melodie care te va ajuta să le câștigi încrederea.

Sound marketing îți permite să influențezi emoțiile consumatorilor
Clienții trebuie să se simtă fericiți și satisfăcuți după ce cumpără un anumit produs sau serviciu, iar sound marketing poate fi folosit pentru a determina consumatorii să se simtă într-un anumit fel. De ce să nu folosești și tu această unealtă?



Ce este "Comerțul social"?

97% dintre consumatorii gen-Z declară că social media este principala sursă de inspirație pentru cumpărături, în timp ce 62% dintre consumatorii în vârstă de 13 până la 39 de ani sunt interesați să cumpere articole direct din fluxurile lor de social media.

Aproape două treimi dintre cumpărătorii intervievați de Google au declarat că modurile de cumpărături mobile-friendly sunt esențiale pentru a decide de la ce marcă sau comerciant cu amănuntul să cumpere.

Din acest motiv, brandurile care fac greșeala de a crea vitrine online care funcționează cel mai bine pe desktop pierd clienții înainte de a ajunge la checkout.
Comerțul social, pe de altă parte, oferă o cale de a cumpăra fără probleme, de la navigare la checkout.

Întreprinderile de toate mărimile ar trebui să se uite la comerțul social ca la o sursă profitabilă de venituri — nu este doar pentru marii jucători.

Una dintre cele mai importante calități ale rețelelor sociale este capacitatea acestora de a se conecta cu publicul țintă.
Cercetările indică faptul că 72 la sută din mileniali spun că, dacă un brand interacționează cu ei pe rețelele sociale, aceștia sunt mai susceptibili de a deveni clienți loiali.



Video Marketing, trend pentru 2022

Promovarea prin intermediul formatului video este pe val în acest moment – un număr mare de oameni nu mai vrea să citească, ci să privească. Dovada sunt toate platformele care au explodat în ultimul timp precum TikTok, Snapchat sau Twitch.

Dacă vrei să creezi reclame care să crească un Brand, să ajungă la o audiență mai mare și să aducă potențiali clienți, trebuie să te concentrezi pe filme de diverse lungimi.

Un video va avea mai mult succes cu cât are un număr mai mare de vizualizări.

Iată câteva sfaturi pentru un conținut de calitate:

1.Un video optimizat trebuie să aibă o lungime de mai puțin de 30 de secunde;
2.Un video trebuie să conțină o descriere care să ofere mai multe informații decât poate cuprinde un film;
3. Adaugă subtitrări dacă personajele din film vorbesc, pentru cei care nu vor sau nu pot să vizioneze filmul cu sunet.



Puterea recomandării în 2022

O afacere este foarte eficientă dacă se bazează pe încredere. Oamenii preferă un produs care este popular, dar sunt predispuși să asculte un membru al familiei sau pe cineva iubit, care îi recomandă un anumit produs sau serviciu.

De fapt, un studiu recent a arătat că peste 80% dintre clienți consideră că produsul promovat ”din gură în gură”, căruia i s-a ”dus vestea”, ca fiind mai de încredere. ​

Pentru un succes răsunător, spune-i tu, cel care recomanzi, mai mult decât "cumpără asta". Spune-i o poveste!

Această poveste a devenit o puternică unealtă de marketing în a-i capta pe cititori, pe viitori cumpărători.

Este ideală pentru a creea o bază puternică de clienți.

Numele sunt ușor de uitat, dar o poveste bună este de neuitat.

Tot mai multe firme se dedică în a spune o poveste cât mai interesantă legată de un produs al lor. Lumea adoră să citeasă, sau să audă, o poveste de calitate, bine spusă.



Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo