Nu are reclame(ADs)  nellysandu's posts

Revin să mă laud...
Am citit deja 7 cărți anul acesta.
Am trecut la următoarea...😁
Povestea din "Supraviețuitorii", scrisă de Georgia Hunter, bazată pe experiențele reale trăite de rudele sale, alături de poveștile altor cărți
de același gen care confirmă o anumită realitate, m-a făcut să mai reflectez o dată la ceea ce se întâmplă azi, la război, la cum suferă oamenii...
Oare cât de norocoși am fi noi dacă tot ceea ce ține de sensul vieții ar fi spulberat?
Parcă am trăit cu acei oameni și parcă mi-au dat putere și încredere, parcă m-au încurajat că pot răbda precum ei și pot reuși, că pot supraviețui dacă s-ar întâmpla ceva.
Cei care conduc pot lua decizii cu urmări dezastruoase.
Cine sunt ei și cine suntem noi de stăm pur și simplu și acceptăm să se răstoarne avalanșa peste noi?!
În fine, nu mai continui cu asta...
Puteți găsi și citi cartea, dacă doriți...
Schimb ideea...
Am observat un gest literar care îmi place foarte mult la cărțile citite: mulțumirile autoarelor (că au fost mai multe femei).
Ele fac dedicații și mulțumesc și la începutul cărții, dar mai ales la sfârșit, celor care le-au fost alături și au participat la produsul final: familia, bloggeri, editori și jurnaliști, etc. Sunt cărți la care participă "un sat întreg".
Este fascinant cum lucrează ei împreună!
E un detaliu deosebit pentru mine, alături de notele lor personale, pe care le citesc cu aceeași plăcere.
Am atașat și o melodie (căci așa mi-e obiceiul 😁), care spune că "pentru a supraviețui trebuie să devenim și puțini nebuni".
Ce ziceți?CINE EȘTI TU...?

- Maestre, ai spus că dacă aș ști Cine sunt, aș deveni înțelept. Dar cum să fac asta?

- Începe prin a-ți asuma dreptul de a decide și dacă l-ai cedat celorlalți, ia-l înapoi!

- Cum să fac asta?

Atenție!

- Dacă cineva îți va spune că ești o persoană rea tu o să o crezi și o să te simți îndurerat?
- Dacă altcineva îți va spune că ești o persoană bună, asta te va face fericit?

Ei te laudă sau te învinuiesc, te elogiază sau te blamează, după modul lor de a înțelege si a gândi… dar tu, Tu ce crezi?

Ia-ți tu acest drept acum!

Atâta timp cât le dai ceilalți dreptul să decidă Cine ești sau ce ești, nu te vei regăsi pe tine.

Nimeni nu poate ști Cine ești, înafară de tine!
Caută mai degrabă Legile Universal valabile si respectarea lor îți vor oglindi mai clar Cine ești!

Dar trezește-le, descoperă-te și Fii Cine ești!

Doar așa poți trai abundenta în deplinatate și din toate punctele de vedere.

Începe Tu primul, nu îi aștepta pe alții😇„Nimic nu ne înșeală mai mult decât propria noastră gândire” (Leonardo da Vinci)

Am urmărit emisiunea atașată aici, având ca invitată pe Raluca Anton, psihoterapeut, care m-a impresionat cu exemplele și soluțiile date pentru modurile de gândire enumerate acolo.
Aș schimba doar titlul și aș spune: 10X moduri de a gândi care pot fi transformate în avantaj.

"Noi suntem un sistem care conține amintiri, reacții somatice, emoții, partea rațională și comportamente.
Avem 5 lucruri la care trebuie să ne uităm astfel încât să putem funcționa eficient și nu doar la unul singur.
E doar un mit că doar stând în mintea noastră putem să le controlăm pe celelalte."

Fragmentul acesta mi-a plăcut în mod special și l-am notat:

"Întotdeauna impulsul este acela de a merge acolo unde creierul meu a mers de-a lungul timpului.
Noi nu am dezvoltat aceste mecanisme degeaba, ci pentru că ele ne-au protejat în diverse experiențe prin care am trecut.
Pe mine, cândva, de-a lungul timpului, m-a ajutat să gândesc așa.
Numai că, de-a lungul timpului, aceste mecanisme nu își mai îndeplinesc funcțiile și ajung la vârsta adultă să le folosesc pe bază de impuls, fără să îmi dau seama că nu mai am nevoie de ele.
Primul pas e acesta al conștientizării.
Aș vrea să știu pe care dintre aceste mecanisme le folosesc mai degrabă decât pe altele și cum îmi influențează ele comportamentele."

"Perspectiva pe care o avem asupra lucrurilor este cea care ne influențează."

E foarte bună această doamnă psihoterapeut, le zice atât de bine, exact ceea ce se întâmplă în viață!

Am conștientizat tot ceea ce am auzit și voi mai reflecta la acele informații.

Cred că sunt pe calea bună în ceea ce privește flexibilitatea cognitivă și cred că fiecare mod de gândire își are rostul în situația potrivită, cu atitudinea și emoția potrivită.💚Bună seara și complimente fiecăruia!💚

Am învățat acest salut din cartea "Robin Hood", scrisă de Alexandre Dumas (ediția tipărită în 1993), pe care am finalizat-o azi de citit.
Povestea acestui erou, care a uimit întreaga Anglie, s-a desfășurat începând cu anul 1162, în timpul domniei lui Henric al II-lea.
Chiar dacă are un final trist, e o carte care m-a făcut să simt putere, conectându-mă cu energia personajului și fiind alături de el (ca cititoare) în toate întâmplările relatate.
Bineînțeles, prin imaginație mi-am permis să simt curajul și istețimea lui Robin Hood, încrederea lui în abilitățile înnăscute, fiind impresionată de exactitatea, perfecțiunea cu care trăgea cu arcul, de sinceritatea și puritatea iubirii trăite, incluzând respectul pentru femei dus până la adorare.
Am "văzut" frumusețea acelei păduri, cerbii umblând cu coarnele împodobite cu flori și căprioarele drăgălașe, într-o apariție de vis în zilele de nuntă.
Am simțit cum e să devii un leader în mod natural, cum e să fii apreciat, susținut și urmat de oameni care cred în tine și în deciziile tale.
Plin de intuiție și ingenios, Robin a găsit rezolvare unor situații grele, colorându-le cu un umor plin de logică și înțelepciune.
Toți cei din pădurea Sherwood care erau cu el se numeau "oamenii veseli ai pădurii" și obișnuiau să folosească adjectivul "vesel" atunci când vorbeau de cineva dintre ei ("veselul Will"), iar asta mi se pare o exprimare drăguță de preluat și în zilele noastre, căci e cert că avem nevoie să fim veseli și să zâmbim cât mai mult.

Mă pot numi de acum vesela Ionela, iar pe voi... veselii mei prieteni. 😉Buna seara !

Una din cele mai motivante povești despre succes:

"Era înca în putere, de aceea patronul sau îl mai dorea la lucru în echipa sa. Cu toate acestea batrânul era hotarât sa se retraga, pentru a duce o viata mai linistita alaturi de familie. Renunta la un salariu bunicel dar prefera linistea.
Cu parere de rau pentru pierderea unui mester asa de priceput, patronul îi ceru sa mai construiasca doar o singura casa.
Batrânul accepta, însa nu mai punea suflet în ceea ce facea. Chema ajutoare nepricepute si folosea scânduri nepotrivite. Si lui îi era rusine de cum arata ultima lucrare.
Când în cele din urma o ispravi, patronul veni sa o vada.
Îi darui tâmplarului cheia de la intrare, zicându-i:
- Aceasta este casa ta, darul meu pentru tine!
Tâmplarul ramase uimit. Ce mare rusine! Daca ar fi stiut ca îsi zideste propria casa, atunci ar fi facut-o cu totul altfel.
Asa e si cu noi. Ne construim vietile, punând în ele adeseori nu tot ceea ce e mai bun. Apoi, cu uimire, realizam ca trebuie sa traim în casa care tocmai ne-am construit-o. Daca am putea-o reface, am face-o mult diferita. Însa nu ne putem întoarce înapoi.
Ia aminte! Tu esti tâmplarul. În fiecare zi bati un cui, asezi o scândura sau ridici un perete. Viata e întocmai cum ti-o cladesti.
Alegerea pe care o faci azi zideste casa în care vei locui mâine.
Deci nu uita: ce construiesti, te construieste!Hello!
Atenție ... urmează să vă regăsiți stareaa de binee prin această melodie fenomen.

Sunt chiar curios câți dintre voi cunosc această melodie.
Pentru mine este o melodie superbă, care nu ar trebui să lipsească din nicio colecție de melodii de Crăciun dar totuși, paradoxal, lipsește cam din toate.
Nu găsesc nicio explicație logică pentru care se întâmplă așa ceva, mai ales că este și cântată de divina Celine Dion.

Am descoperit-o acum mulți ani, cam prin 2016, în alte forme, pe youtube, când melodii pentru a crea materiale de Crăciun.
M-am bucurat maxim că am găsit-o în această formă și cu lyrics și cu focul arzând în șemineu.

Audiție plăcuta! :D"Continuă să păstrezi ceea ce iubești
Vei descoperi că într-o zi, destul de curând
Te vei ridica!..."

Conform dicționarului Cambridge, "the underdog" se referă la o persoană sau la un grup de persoane cu mai puțini bani și mai puțină putere decât restul societății; într-o competiție, "underdog" ar fi persoana considerată a fi cea mai slabă și cu cele mai mici șanse de câștig sau la care nu se așteaptă nimeni să câștige.
Cu alte cuvinte, un "underdog" ar fi practic cineva care este dezavantajat într-o anumită situație.

Tare frumos e să simți o astfel de susținere, de încurajare atunci când te simți precum un "underdog"!

Am descoperit în versurile melodiei atașate ceva similar cu ce am aflat din postarea recentă a Nicoletei: să fim atenți și adaptabili, cu creierul activ, căci sunt lucruri care ne schimbă dacă observăm (un zâmbet, o conversație sau un simplu moment).
Îmi place mult atitudinea Aliciei Keys pentru care " the underdogs" sunt ca niște "eroi necunoscuți".
Și aici fac o legătură specială cu postarea domnului Dan, la fel de încurajatoare pentru oameni simpli, necunoscuți, care pot trece dincolo de eticheta că nu vor reuși niciodată, care merită să își îndeplinească dorințele.
Sincer... și eu mă simt precum un "underdog" în societate, când văd cum unii își împart șansele doar între ei, dar simt în același timp și puterea din mine, îmi simt valoarea.
Anul trecut mi-am și pus anumite sentimente și gânduri într-o poveste: gandireaschimbatot.blogspot.co ...“Daca vrei sa iti schimbi viata, schimba setul mental” – Cerasela Rogen

Ca si o completare la postarea lui Alin, vin si eu si spun ca o urmaresc pe Cerasela Rogen, de mult timp si chiar rezonez foarte mult cu invataturile ei.
“Transforma-ti gandirea ca sa iti schimbi viata” ne spune Cerasela

Cu alte cuvinte ADAPTEAZA-TE, la orice situatie. Daca noi nu ne adaptam, perdem pasiunea de a invata ceva nou, pierdem bucuria de a face lucruri noi…
In momentul in care faci “ceva nou” (de ex.sa inveti cateva cuvinte intr-o limba straina) apare o oportunitate, atunci “platesti” 3 luni de discomfort.
3 luni ii trebuie creierului sa se adapteze la schimbare, dar beneficiile sunt uluitoare si in plus ne pastreaza “creierul verde” adica sanatos.

Avem nevoie sa ne adaptam, sa gasim noi lucruri de facut cu orice prêt, fara insa sa cadem in rolul de “victima”.In momentul in care nu faci nimic sa te adaptezi, adica – este frig, a venit iarna – ne adaptam; -a inceput razboiul – ne adaptam; - au venit scumpirile- ne adaptam… si lista poate continua, in acel moment TU devi o VICTIMA.

In loc sa stam a ne plangem pe la colturi, sa devenim VICTIME, sa atragem toate situatiile si lucrurile dificile, sa iesim din “victimizare” sis a ne “adaptam”

Asa ne ramane “ creierul verde” adica sanatos.
Oportunitati noi apar pe orice timp de criza, principalul este sa ne ADAPTAMAstăzi, după ceva timp m-am reîntâlnit cu "Cera", Cerasela Rogen.

Am fost la un seminar despre "Puterea interioară" .

Nu aveam eu mare nevoie neapărat de temă cât am zis ok... să vad ce mai e pe acolo.

Cerasela a oferit foarte multă valoare publicului, chiar mi s-a părut mai bună ca înainte.

Mi s-a reconfirmat încă o dată tot ce stiu, simt, fac și cel mai concret e că totul se învârte în jurul "stării de bine" a fiecaruia.

Indiferent ce facem, că mergem într-o vacanță, că ne cumparam ceva sau mergem la un film, le facem pentru "starea noastră de bine".

"Suntem ființe emoționale, goale care căutăm să ne umplem și să ne împlinim".

Pentru a ne fi bine trebuie să practicăm cele 2 valori extrem de importante:
Acceptare
și
Asumare

Pe baza acestora, am făcut un exercițiu super interesant.
Îl puteti practica oricând.
- Vă puneți pe un scaun.
- Întoarce apoi un alt scaun gol în fața ta.
- Ridică-te în picioare pentru mai multă atitudine și uită-te la scaun.
- Imaginează-ți că pe acel scaun este persoana care te-a rănit cel mai mult, sau chiar persoanele.
Ce le-ai spune?
- Apoi așează-te în scaunul gol și dă-ți singur/singură răspunsul sau replica în așa fel încât acele persoane ar răspunde.
Conștiința s-ar putea să funcționeze🙏

În cazul meu.. Nu am avut pe cine să îmi imaginez pe acel scaun deoarece eu știu să îmi asum tot ce fac și că totul pleacă de la mine.
Eu sunt singurul "vinovat" pentru întreaga mea condiție de acum.

La fel, eu stiu să accept orice, am absolvit de mult această valoare prin care sunt împăcat cu orice decizie, cu trecut, cu prezent, cu orice persoană care a trecut prin viața mea indiferent de cum este acum sau cum s-a terminat.

Nimic nu mă poate doborî, dezarma, dezamagi și in niciun caz invalida.

Am mai făcut un exercițiu interesant de care vă povestesc next time.Un fiu și-a dus tatăl la un restaurant pentru a savura o cină delicioasă. Tatăl său este destul de bătrîn și prin urmare și puțin slăbit. În timp ce mânca, mâncarea îi cădea ocazional pe cămașă și pantaloni. Ceilalți oaspeți l-au urmărit pe bătrân cu fețele contorsionate în degust dar fiul său a rămas calm.După ce au terminat amândoi de mâncat,fiul și-a ajutat tatăl și l-a dus la toaletă. I-a îndepărtat resturile de mâncare de pe fața îmbătrânită, i-a curățat petele de mâncare de pe haine, i-a pieptănat cu grijă părul cărunt și i-a așezat ochelarii. Când au părăsit toaleta, în restaurant domnea o liniște profundă. Fiul a plătit consumația dar, chiar înainte să plece ,un bărbat,tot bătrîn, s-a ridicat și l-a întrebat pe fiul bătrânului:
,,Nu crezi că ai lăsat ceva aici?"Tânărul a răspuns:
,,Nu ,am făcut ceva normal. "
Atunci străinul i-a spus:
,,Ai lăsat aici o lecție de viață pentru fiecare fiu și o speranță pentru fiecare tată ."
Una dintre cele mai mari onoruri este să putem avea grijă de cei care au avut grijă și de noi.Părinții noștri, care și-au sacrificat viața , timpul, banii și efortul lor pentru noi, merită respectul nostru cel mai mare .𝗔𝗰𝘂𝗺 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗺 𝗹𝘂𝗺𝗶𝗶 𝗽𝗮𝗰𝗲𝗮!

"Mii de ani de trudă omului i-a trebuit
Să-şi făurească o lume aşa cum şi-a dorit
Clipa de iubire, primul zâmbet de copil
Sunt minuni ce noi le vrem fără sfârşit.

Pentru tot ce oamenii au făurit,
Pentru fiii noştri care au nevoie de cer senin,
Acum... cerem lumii pace eternă
Acum... e timpul să vrem să trăim
Acum...

Pacea lumii noastre azi depinde doar de noi
Să dorim să fie pace, nu război
Ziua care vine va avea un cer senin
Învăţând să facem miere din venin...

Pentru tot ce oamenii au făurit,
Pentru fiii noştri care au nevoie de cer senin,
Acum... cerem lumii pace eternă
Acum... e timpul să vrem să trăim
Acum...
Vă chemăm cu mâinile-ntinse
Acum... e timpul să vrem să trăim
Acum... cerem lumii pace eternă
Acum... e timpul să vrem să trăim!"

(Artist: Mihai Pocorschi)

Aveam de gând cândva să mă uit la discurile de vinyl prăfuite de timp rămase de la bătrâni, să văd ce scrie pe coperțile lor de hârtie veche.
Ieri a venit acea zi, după ce am citit postarea de aici a lui Alin, despre cum a evoluat modalitatea de stocare și de redare a muzicii.
Și bine am făcut, căci dintre toate acele titluri cu artiști români de muzică ușoară și populară, respectiv momente vesele în prim plan, am ales melodia atașată, care există pe discul meu și pe care am găsit-o înregistrată pe Youtube.

Ce versuri simple și minunate, care descriu atât de bine nevoia noastră de pace, de iubire globală, de a ne simți în siguranță, de a ne bucura împreună de cerul senin!

Sunt fericită pentru că am avut inspirația de a selecta această melodie și de a o "aduce" în prezentul nostru!Astăzi vă împărtășesc lucruri care pot fi extrem de importante pentru voi sau apropiați.

În sfârșit de câteva săptămâni s-au liniștit "apele fiscale".

De la 1 ian. 2023, firmele micro care nu au niciun angajat cu normă întreagă, vor plăti impozit pe profit.

Dacă nu aveți suficiente surse de a face cheltuieli deductibile și nu gen mese la restaurant este mai bine să vă angajați cu 2250 lei până pe 20 decembrie.

Atenție! După 01.ian, nu veți mai putea schimba "schimbarea". Veți rămâne pe impozit pe prifit chiar dacă veți face angajarea.

Obligația la stat ar fi de 1200 de lei pentru a rămâne angajat.

Salariul minim va crește la 3000 de la începutul anului și va fi nevoie și de rectificarea salarială.Bunatatea da nastere la bunatate !

Nimic nu ne face mai necesari în lume decât iubirea ce-o avem pentru semenii noștri. – Johann Wolfgang von Goethe,,Un cersetor statea la marginea unui drum de mai bine de 30 de ani. Intr-o zi, trece pe acolo un strain.
- Te induri sa-mi dai un banut, murmura mecanic cersetorul, intinzandu-i vechea lui sapca?
- Nu am nimic sa-ti dau, raspunde strainul. Dar pe ce esti asezat, intreba acesta?
- Un gunoi. E doar o cutie veche. Stau pe ea de cand ma stiu.
- Te-ai uitat vreodata inauntru, intreaba strainul?
- Nu, raspunde cersetorul. Ce rost are? Nu e nimic in ea.
- Uita-te inauntru, insista strainul.
Cersetorul ridica putin capacul. Socat, nevenindu-i sa creada, vede ca toata cutia era plina cu aur.

Eu sunt strainul care nu are nimic sa va dea si care va spune sa va uitati inauntru. Nu in interiorul unei cutii, ca in parabola, ci undeva mai aproape: in interiorul vostru.
„Dar eu nu sunt un cersetor!" — mi se pare ca va aud protestand.
Cei care nu si-au gasit incă adevarata bogatie, care este stralucitoarea fericire a Fiintei si sentimentul profund si indestructibil de pace venit odata cu ea, sunt cersetori, chiar daca detin cele mai mari bogatii materiale. Ei cauta in afara lor farame de placere sau de satisfactie, de recunoastere, de siguranta sau de iubire, desi au in sine o comoara care contine nu numai aceste lucruri, ci este infinit mai bogata decat orice le-ar putea oferi lumea.
Eckhart Tolle – Puterea prezentuluiAstazi este despre motivatie !
Pot să fac orice...💖
Este o frază simplă, dar te ajută să îţi aminteşti – poţi face cu adevărat orice îţi propui.În loc să-ţi oferi motive de ce nu poţi face ceva, oferă-ţi motive pentru care poţi.
Meriţi o viaţă mai bună – fie că asta înseamnă un loc de muncă mai bun, un corp mai sănătos sau mai mulţi bani. Munceşte pentru asta.
Indiferent câţi ani ai sau câte oportunităţi ai ratat până acum, nu este niciodată prea târziu să iei o decizie şi să ai un nou început.
Dacă aştepţi momentul prefect, uită de el – nu există aşa ceva. Doar Fă! Nu există un plan perfect.
Nimeni nu se naşte în vârf. Toată lumea începe de undeva, iar de cele mai multe ori acest undeva este de jos.
Pe rând, câte un pas. Nu încerca să faci totul odată, dacă este greu la început, nu poate decât să devină mai uşor.
Eşecul este temporar. Dacă eşuezi, eşti pe mâini bune – de cele mai multe ori succesul vine numai după câteva runde de eşec.
Greşelile sunt oportunităţi de învăţare. Ziua de astăzi este singurul lucru pe care îl pot controla.
Uită ce ai făcut ieri. Astăzi este ceea care contează.La inceput de ... sfarsit de saptamana ... !!! ...

Iată 25 de sfaturi esenţiale pentru armonia sufletească care vin din grandiosul Tibet:
1. Îţi place – spune.
2. Nu îţi place – spune.
3. Îţi este dor de cineva –sună.
4. Nu înţelegi – întreabă.
5. Vrei să te întâlneşti cu cineva – cheamă-l.
6. Vrei ceva – cere.
7. Niciodată nu te certa.
8. Vrei să fii înţeles – explică.
9. Eşti vinovat – admite, cere scuze.
10. Fiecare îşi are adevărul lui şi aceste adevăruri nu coincid.
11. Nu comunica cu oameni de proastă calitate.
12. Cel mai important în viaţă e iubirea – restul sunt detalii.
13. Problemele omului sunt doar în capul lui.
14. Caută plăcerea în tot ce te înconjoară.
15. Nu uita că ai doar o viaţă.
16. Reţine că nu îi datorezi nimănui nimic.
17. Reţine că nimeni nu îţi datorează nimic.
18. Nu regreta timpul şi banii cheltuiţi pentru cunoaşterea lumii.
19. În viaţă mereu să te bazezi doar pe tine.
20. Ai încredere în simţurile tale.
21. Fii răbdător cu oamenii.
22. Admiră natura.
23. Dacă ai dispoziţie proastă, aminteşte-ţi că atunci când vei muri nu o vei avea deloc.
24. Trăieşte azi pentru că ieri s-a dus, iar mâine poate să nu vină.
25. Nu uita că ziua de azi e cea mai bună zi.


Secretul viitorului tău este ascuns în rutina ta zilnică. Nu renunta la visele tale si imbratiseaza cu bucurie orice oportunitate vine catre tine !
Weekend minunat prieteni !AM UITAT SA STRALUCESC !

... A fost odată ca niciodată, într-o pădure oarecare, o buburuză care a întâlnit un licurici. Buburuza și licuriciul s-au îndrăgostit și au hotărât să rămână împreună pentru totdeauna...

citeste mai mult... 👇

nicodra.blogspot.com/2022/07/a ...“O parabolă evreiască spune că într-o zi minciuna şi adevărul s-au întâlnit.
Minciuna i-a spus adevărului:
- Bună dimineaţa!.
Şi adevărul a verificat dacă într-adevăr e o zi bună. S-a uitat în sus, nu a văzut nori de ploaie, mai multe păsări au cântat şi văzând că într-adevăr era o zi bună, i-a răspuns minciunii:
- Bună dimineaţa!
- E prea cald azi.
Şi adevărul văzu că minciuna a spus adevărul.
Minciuna apoi l-a invitat pe adevăr să se scalde în rîu. Şi-a scos hainele, a sărit în apă şi i-a spus:
- Să știi că apa e minunată!
Şi de îndată ce adevărul a sărit în rîu, cum era de așteptat, minciuna a ieşit din apă, s-a îmbrăcat în hainele adevărului şi a plecat. Adevărul, în schimb a refuzat să se îmbrace în hainele minciunii şi, pentru că n-avea de ce să-i fie ruşine, a plecat dezbrăcat pe stradă.
Așa se face că, în ochii altor oameni, e mai uşor de accepat minciuna îmbrăcată în adevăr, decât adevărul gol-goluţ.”Nimeni nu se va bucura de viața ta in locul tău!
Dacă nu o vei face tu, atunci nu va fi nimic mai mult decât o altă viață irosita...

Pentru a te bucura de viața pe care ai primit-o în dar.. în primul rand trebuie să o accepți și să îți placă!
E a ta nu?

Chiar și dacă nu o accepți sau nu îți place tot a ta e... și ce să vezi... în 99% din cazurile în care ai tendința să îndrepți degetele spre alții, motivul ești chiar TU!

Nimeni nu trăiește viața ta în afara de tine!
Nimeni nu trăiește viața altuia.
Fiecare ne-o trăim doar pe a noastră, adică doar noi suntem pilotul propriului corp.
Fiecare are cea mai puternică armă care îi influențează si informează viitorul: alegerea liberă și conștientă!

Excluzând copiii să zicem... aceste cugetări fac câteva lucruri absolut extraordinare:
1. Suntem 100% responsabili de tot ce "intra și iese" din noi;
2. Suntem 0% răspunzători de tot ceea ce văd, spun sau fac alții indiferent că am avut vreo implicație;

In final și mai important este să ne dăm seama dacă mai suntem la cârma noastră... și dacă mai facem alegeri...

Eu am încredere în voi că veți alege să vă faceți viața așa cum doriți, cât se poate și o veti parfuma cu recunoștință și iubire!Motivatia zilei ! 💖

"Viața este un joc al bumerangului.

Gândurile noastre, faptele și cuvintele revin la noi, mai devreme sau mai târziu cu o precizie uluitoare. Așa că, înainte de a gândi, face sau spune ceva – imaginează-ți cum ar fi să primești ceea ce dai. Apoi, du-te cu un pas mai departe. Decide din timp ceea ce dorești să primești și apoi trimite. În mod deliberat. Asta este, dăruiește sau provoacă în viața altui om ceea ce tu dorești să trăiești acum. Apoi privește magia."

Neale Donald WalschCopyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo