Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  dorna's posts

Vrei să fii mai prietenos cu natura, dar nu știi cum? Poți să începi prin a reduce energia electrică pe care o consumi prin tot ce faci și alegi, iar pentru asta te ajută și Dorna. Producția stilclelor rPET consumă cu 75% mai puțină energie față de cea a PET-urilor din plastic nou.Acel moment în care realizezi că el este alesul❤️E fascinant să înțelegi natura. Apa Dorna nu e însă un mister - e doar conținut echilibrat de minerale.Treptat, apele au ajuns să însemne și plastic care plutește în ele. Pentru ca natura să redevină curată, este nevoie ca împreună să facem schimbări cât de mici. Noi facem un prim pas cu rPET, sticla din 100% PET deja reciclat.


Comments (2)
advertise-here :  Până nu se introduc sticlele din sticlă precum era cândva și până nu se acordă o atenție serioasă calității apei comercializate, planeta e la fel. E ca și cum ai arunca praful pe ușă și ar intra înapoi pe geamul deschis.
adydida :  Bine punctat advertise-here.

Fiecare picătură de apă Dorna vine dintr-un izvor subteran din munți. Și exact așa cum iese la suprafață ajunge la tine, neatinsă de nimeni.
www.facebook.com/Dorna.Romania ...Ai grijă de tine: trăiești sănătos, faci mișcare, bei apă. Dar apa pe care o bei poate să aibă grijă și de natură. Cum? Dacă alegi Dorna rPET din 100% PET deja reciclat, alegi un ambalaj mai prietenos cu mediul.

www.facebook.com/Dorna.Romania ...Parlamentul adoptă legea pentru legalizarea criptomonedelor în Ucraina

Un proiect de lege care legalizează și reglementează criptomonedele și alte active virtuale, cum ar fi jetoanele din Ucraina, a adoptat parlamentul în a doua lectură, pe 8 septembrie.

Un total de 276 de parlamentari ucraineni au votat pentru proiectul de lege.

Criptomonedele nu au fost nici legale, nici interzise în Ucraina, deoarece nu existau legi care să le definească. Ucrainenii ar putea cumpăra și schimba valute virtuale, dar instanțele locale nu le-ar putea proteja dacă ceva nu merge bine.

Dacă este semnată de președintele Volodymyr Zelensky, legea îi va proteja pe proprietarii de active virtuale și platformele de schimb de fraudă. De asemenea, va determina modul în care Ucraina va reglementa piața criptomonedelor în viitor.

Ucraina intenționează să deschidă piața criptomonedelor pentru întreprinderi și investitori până în 2022, a declarat pentru Kyiv Post o persoană de presă de la Ministerul Transformării Digitale, însă parlamentul trebuie să adopte un set de legi și să modifice mai întâi Codul fiscal și Codul civil.

Proiectul de lege aprobat pe 8 septembrie este crucial în acest proces, au spus experții. Acesta definește activele virtuale ca active necorporale exprimate sub formă de date electronice. De asemenea, explică ce este un portofel pentru moneda virtuală și o cheie privată - acești termeni nu au fost folosiți niciodată în legislația Ucrainei.
Sursa: www.kyivpost.com/technology/


Comments (1)
harmony :  O stire foarte interesanta!

Facem mișcare, ne hidratăm și avem grijă de natură în același timp. Ambalajul Dorna din PET 100% reciclat păstrează intactă calitatea apei și nu contribuie la producția de plastic nou💙

www.facebook.com/Dorna.Romania ...Suntem cu sufletul alături de tine ❤️. Baftă! 👏Țara Dornelor e un loc cum puține mai există astăzi, unde cel mai mult contează ca natura să rămână neatinsă. Din locul acesta, în care totul e în armonie, provine apa Dorna.Fiecare sticlă Dorna rPET folosește plastic care ar fi putut ajunge în apă și prin natură. E doar începutul unui drum spre o lume în care avem mai multă grijă, conștient, de mediul din jur. Împreună.


Comments (1)
advertise-here :  Eu îmi doresc ca apa să fie pusă în recipiente de sticlă, pentru a elimina total pericolul amestecarii substanțelor din plastic cu apa.

E cea mai frumoasa...

Dintre toate anotimpurile, nici unul nu intrece in frumusete si in bogatie Toamna. Coborand de la munte cu trena-i aurie, Toamna se plimba prin gradini si picteaza in galben tot ce-i iese in cale. Mai arunca din paleta sa de culori si un rosu stralucitor pe merele livezilor, si un violet pe viile incarcate de rod, un verde crud pe rochia verzei.
Pamantul proaspat arat, negru, nu se schimba nici macar in fata ei, a Toamnei. O sfideaza parca. Si Toamna, atunci, se intristeaza si pleaca mai departe cu alai de frunze vestede, moarte si-mi lasa in suflet nostalgie. Si totusi...e cea mai frumoasa!


Comments (3)
crystyan :  (moderator):Este un anotimp frumos!
advertise-here :  Pentru mine fiecare anotimp are frumusețea lui.❤
harmony :  Atata frumuste in fecare forma de vibratie a naturii! Ne bucuram de fiecare, totul este sa ne uitam la ea :)

Noua Dacia Logan este mașina de familie cu un design modern și un interior suficient de spațios și confortabil pentru toți cei dragi. 👨‍👩‍👦‍👦 Găsește versiunea care ți se potrivește pe bit.ly/2UGsCEQ
#Dacia
#NouaDaciaLogan #FamiliePentru un viitor mai bun, trebuie să învățăm să avem grijă de noi și de natură încă de mici. Alege Dorna Junior, apa ta care provine din zona protejată ecologic a Ținutului Dornei, și descoperiți împreună de ce rPET este mai prietenos cu mediul înconjurător.Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo