Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  badgan's posts

Muzica ploii se aude ușor.Te cuprinde dându-ți fiori plăcuți.Te măngăie ușor iar tu intri in vraja ei.
Stai si ii asculți melodia.Te uiți în jur si vezi celelalte părți ale naturii,cuprinse sub vraja ei.Te simți protejat.
Simți cum iți cuprinde corpul.Picăturile îți străpung pielea ca o ploaie de ace.Te sperii și încerci să fugi.Dar nu poți..este prea plăcut.
Scapi și ajungi la adăpost.Regreți si vrei să te întorci dar nu mai e la fel.Momentul s-a dus..ploaia…nu mai cânta..Muzica ploii se aude ușor.Te cuprinde dându-ți fiori plăcuți.Te mângâie ușor iar tu intri in vraja ei.
Stai si îi asculți melodia.Te uiți în jur si vezi celelalte părți ale naturii,cuprinse sub vraja ei.Te simți protejat.
Simți cum îți cuprinde corpul.Picăturile îți străpung pielea ca o ploaie de ace.Te sperii si încerci să fugi.Dar nu poți..este prea plăcut.
Scapi si ajungi la adăpost.Regreți și vrei să te întorci dar nu mai e la fel.Momentul s-a dus..ploaia…nu mai cântă..


Comments (1)
stelaviorica :  (moderator):Ar fi sugestiva si o imagine cu natura in ploaie.

Fiecare avem un cerc de prieteni cu care păstrăm legătura. Pot fi prieteni de școală, oamenii de la serviciu, cei cu care împărtășim hobby-urile noastre. Toți pot avea vârste diferite și este un lucru foarte important. Prietenia cu tinerii te poate energiza, ei îți pot oferi entuziasm și chiar te pot învăța lucruri pe care înainte nici nu le-ai observat. Comunicarea cu tinerii mereu este plină de optimism, iar prietenia cu cei mai vârstnici îți va oferi multă înțelepciune.


Comments (2)
advertise-here :  Da... E bine să ne mai gândim și la asta.😊

"Există puţine şanse ca meteorologii să rezolve misterele vremii până când nu ajung să înţeleagă atracţia reciprocă dintre ploaie şi weekend-uri."
Weekend plăcut și vesel


Comments (4)
advertise-here :  😁 Un weekend frumos s-aveți și dvs!
harmony :  Ce inspiratie! :) Sa invatam asadar sa iubim ploaia :) Weekend plin de recunostinta!
diaconescu :  Mulțumesc!
adydida :  Asemenea!

Un tată i-a spus fiicei : "Ai terminat studiile, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp ... are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la un parc auto din oraș, spune că dorești să o vinzi și vezi cât iți oferă pe ea. "
Fiica s-a dus la parc, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de Euro, pentru că arată foarte uzată!”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.
Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de Euro pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto de pasionați și să le arate mașina.
Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club mi-au oferit 100.000 de Euro pentru faptul că o mașină rară păstrata bine cum greu se mai găsește”.
Atunci părintele i-a spus : "Am vrut să știi că degeaba ești valoros, daca nu ești in locul potrivit ". Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Nu sta într-un loc în care nimeni nu iți vede valoarea ”


Comments (2)
life-of-joy :  (moderator):Corect !
tripoli58 :  Foarte adevarat!

Bună ziua.Astăzi,de dimineată mi-au atras atenția glasuri vesele de copii.Începe școala!Glasurile lor vesele mi-au adus aminte de prima mea zi de grădiniță ,de bunica și de prima mea lecție de viață.Draga mea bunicuță m-a condus în prima mea zi de grădiniță.Înainte de intrarea în clasă mi-a dat o gentuță cu trei pachețele cu mâncare, fiecare dintre pachețele având un semn distinctiv.Mi-a explicat că un pachețel era al meu,unul al unui copil care nu avea nici un pachețel iar ultimul cu resturi de mâncare pentru un animal flămând.Din acea zi bunicuța a avut grijă să îmi dea mereu trei pachețele arătându-mi astfel că trebuie să îmi pese că trebuie să îmi pese ceilalți,că toți au dreptul la viață ,oameni și animale deopotrivă,că nimeni nu trebuie să sufere de foame,m-a învățat să ajut.Bunica nu mai este dar învațăturile ei dăinuie ș acum în sufletul meu alături de o imensă recunoștință față de dragostea și învățăturile ei.
Muțumesc bunicuța mea dragă pentru tot!
Trăiesc cu speranța că citind aceste rânduri și alte bunicuțe vor face același lucru.


Comments (2)
adydida :  Bunicii nostri ne dau sfaturi intelepte.
life-of-joy :  Eu sunt o bunica tânără, de fetite de 3 ani și 1 an și îmi doresc sa fiu alături de nepoatele mele, chiar dacă ele locuiesc la mare distanta de mine !....

Și acum ceva așa ca de început de săptămână,ceva care vă vă facă să reflectați puțin
Pe malul uni lac ,pe o creangă la soare stăteau trei broaște.La un moment dat una dintre broaște se gândi să sară în apă.
întrebare:Câte broaște au rămas pe buturugă?
Răspuns: trei .
Morala :Una este să te gândești și alta este să sari!


Comments (3)
adydida :  Gandul nu e tot una cu actiunea.
ibideji :  Da foarte bun exemplu!
the-great-wall :  Una e creanga si alta e buturuga 😂

Bună ziua dragi colegi.Dacă îmi permiteți aș vrea să vă povestesc câteva amintiri de vacanță.
După ce m-am asigurat că mama și mica mea colecție de animăluțe sunt în siguranță iată-mă pe 28 iulie pe aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta pornind la drum alături de Diana și Cristi către Insulele Canare.Prima oprire Lanzarote.
Lanzarote te întâmpină cu un cer incredibil de albastru,un ocean surprinzător de limpede și mai albastru ca cerul,și o climă mai mult dacât agreabilă.Iată și prima surpriză;toată lumea de la hamalii din port până la pescarii din piața de pește vorbește engleza(nu știu dacă am auzit 30 de fraze în spaniolă)Insula te întâmpină cu un sol negru și roșu care alături de casele văruite în alb ale localnicilor dau un contrast deosebit.Cazarea: într-un bungalow strălucind de curățenie și înzestrat cu tot ce îți poți dori.
Așa că iată-ne la drum într-o mașină închiriată .Destinația Parcul Național Timamfaya unde se mai văd vestigiile ultimei erupții vulcanice.Pe drum oprindu-ne să bem o cafea altă surpriză .Fără să știm ne-am oprit la Charco de Palo construită de un german unde atât plaja căt toate restaurantele și chiar și drumurile aparțin nudiștilor.Dacă noi nu am fost prea deranjați de nudismul lor ,ei au fost vizibil deranjați de hainele noastre ,,cele multe,,așa că ne-am continuat repede drumul.Parcul Timamfaya este plin cu mici conuri vulcanice unde lumea se distrează aruncând apă în cratere și privind aburii care se ridică.Alții, printre care și noi, gătesc pe micile conuri.Nu știu dacă a fost imaginația mea sau efectul vulcanului dar mâncarea mi s-a părut deosebit de savuroasă.
Vă spun la revedere pe astăzi și vă urez o zi frumoasă.promitând că voi reveni mâine .


Comments (3)
advertise-here :  Ce noroc aveți prin posibilitatea de a călători!🙂
crystyan :  Amintirile conteaza cel mai mult in urma calatoriilor.
adydida :  Asteptam urmatoarea relatare.

Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!


Comments (3)
advertise-here :  La mulți ani!🙂
harmony :  La multi ani, Maria! :-)
adydida :  La multi ani!!

Știu că pisicile sunt contorsioniste dar a mai văzut cineva asemenea hal de a dormi chiar ș la o pisică?


Comments (4)
ibideji :  Da am văzut !🤗❤
ionene1111 :  😂😂😂😂😂😂😂
advertise-here :  Da... și la căței. 😊😂
adydida :  Si mai mult de atat.

Bună ziua dragi colegi.Nu ne-am auzit de mult.Am fost într-o vacanță de vis despre care o să vă povestesc și vouă.
Dar astăzi sufletul meu este trist și de aceea am nevoie de sprijinul vostru.
Domnișoara din fotografie se numește Diana și de 30 de ani este fetița mea de suflet.Acum 30 de ani mama ei ,cea mai bună prietenă a trecut în neființă lăsându-mi în grijă fetița ei de 8 ani.Tatăl ei muncea din greu cărând bușteni cu un TIR toată săptămâna.În puținele zile când era acasă se ocupa mult de ea fiind conștient în același timp că fetița lui are nevoie de cineva de sex feminin care să o îndrume.Am avut mână liberă în ceea ce privește educația ei.Ne iubim mult și acum dar astăzi este ziua în care plângem împreună,Ne mânâie un singur lucru .Am reușit împreună!Diana este asistent universitar la Facultatea de medicină din localitate și este un suflet bun și cald,o prietenă de nădejde umplâdu-mi sufletul cu bucurie.
Dacă vi se pare că m-am lăudat să știți că nu asta a fost intenția mea inițială


Comments (3)
alindimov :  Un suflet de aur! Multumim pentru ca ne-ati impartasit asa ceva🥰 O asteptam alaturi si de noi😏
advertise-here :  Este minunat că ați putut fi alături de ea! Este foarte frumoasă!😍 Sunteți un exemplu! Bravo!❤
nicoleta :  Respect si admiratie ! Esti minunata ! 💖🤗

Să fim prieteni cu natura, protejând tot ce ține de ea,pentru că este foarte importantă pentru sănătatea noastră ❤❤❤


Comments (6)
nicoleta :  Adevarat !
aledomini :  Nu numai ca suntem prieteni , chiar facem parte integranta din natura.
mariaananda :  Perfect adevarat , si nu numai atat!
crystyan :  Fără natura cea de toate zilele, planeta nici nu ar mai exista!
worldwide :  Adevarat
[vezi toate...]

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo