Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  magnolia's posts

O bijuterie originală oferită de florăria MagnoliaSpctacol florar oferit de florăria MagnoliaDăm startul unei săptămâni însorite
Magnolia .roFloraria Magnolia pune vara în buchete și o livrează celor dragiVara vine cu o diversitate de flori și culori, însă niciuna nu exprimă mai frumos energia zilelor de vară decât floarea-soarelui. Prin culoarea ei luminoasă, floarea-soarelui transmite bună dispoziție și entuziasm, iar dincolo de asta, ea are semnificații pe care ar fi bine să le știi atunci când vrei să dăruiești un buchet cu floarea-soarelui.
Admirație și dragoste
Un buchet cu floarea-soarelui este perfect dacă vrei să îți exprimi admirația pentru cineva apropiat. Spune-le celor dragi cât de mult îi apreciezi și alege cu încredere în acest scop floarea-soarelui.
Noroc
Înainte de un examen sau de un interviu, oricine are nevoie de încurajări. Poți spune cuiva „Succes” cu ajutorul unui buchet cu floarea-soarelui. În special în cultura chineză, aceasta este floarea despre care se spune că aduce noroc și fericire îndelungată.
Loialitate și legătura puternică dintre două persoane
Acest simbol vine în special de la robustețea tulpinii florii-soarelui care sugerează stabilitatea unei relații. Un buchet cu floarea-soarelui este ideal, așadar, dacă vrei să-i faci un cadou celei mai bune prietene sau cuiva cu care ai o legătură foarte apropiată și de încredere.
Optimism
„Urmează-ți visul și rămâi optimist” mai poate spune un buchet din floarea-soarelui. De aceea este potrivit pentru a fi dăruit cuiva care se află la început de drum sau cuiva care trece prin momente mai delicate.

#magnoliablogUn buchet de flori este cadoul cu care nu dai greș
sună la +4 0759 031 085
sau
⌨️ scrie pe chat-ul online:
👉 bit.ly/2TQSKsF.Tu știai?


Comments (1)
nicoleta :  nu, nu stiam si este absolut fantastic !

Florile de la Magnolia fac parte din cele mai frumoase momente ale viețiiCum comanzi fllori de la Magnolia?Foarte simplu! Iată pasii:
După ce alegeţi buchetul sau aranjamentul floral, procesul de plasare online a comenzii e foarte simplu.

Daţi click pe produsul ales, alegeţi oraşul/ţara de livrare, data livrării şi intervalul dorit, apoi îl adăugaţi la coşul de cumpărături. Tot aici aveţi posibilitatea de a alege o vază sau un tort.

O dată adăugat produsul în coş, puteţi alege, dacă doriţi, şi un cadou (pentru livrările în România) care să însoţească florile comandate.

Completaţi datele de contact ale persoanei căreia doriţi să-i trimiteţi buchetul sau aranjamentul.

Puteţi adăuga şi un mesaj personalizat pe care noi îl vom scrie pe o felicitare handmade, oferită gratuit.

În următorul pas completaţi datele dumneavoastră. Acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat și ţinut la curent cu statusul comenzii.

Apoi alegeţi modalitatea de plată pe care o preferaţi. Puteţi opta şi pentru a trimite florile anonim. Puteţi continua procesul de comandă ca Vizitator sau vă puteți autentifica în Contul dvs completând informaţiile cerute (informaţii destinatar).
În pasul final, veţi vedea suma pe care o aveţi de achitat şi datele de livrare şi apoi daţi click pe Finalizare comandă, urmând să primiţi un email de confirmare a comenzii pe adresa dvs.

Dacă aţi ales plata online cu cardul, după apăsarea butonului de finalizare, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.Persoana iubită se află în străinătate ?Nu este nimic!Cu florăria Magnolia poți face o bucurie celor dragi în 140 de tăriCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo