Hey! SMART people choose Smart-Living and Social-Advertising! Test and see how, through Networking 2.0, our members are living a happy life! Join now!

  aboutyou's ADs  aboutyou's posts

BIG CITY LIFE!
Combină piesele din colecția Swalina&Linus pentru o seara în oraș.

Disponibil acum pe ABOUT YOU! @swalina @linus_jasperABOUT YOU, magazinul online de fashion cu cea mai rapidă creștere din Europa își continuă extinderea pe piața europeană lansând platforma aboutyou.ro. România este a zecea piață în care ABOUT YOU este prezent, după Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria. Magazinul de fashion a fost lansat oficial printr-o campanie creativă de marketing și un spectaculos eveniment de lansare în București la care au participat peste 300 de influenceri din mediul online, celebrități și jurnaliști.

Pe aboutyou.ro vizitatorii pot descoperi cele mai recente trenduri în materie de modă, se pot inspira și pot cumpăra ceea ce li se potrivește stilului lor. Magazinul online de fashion digitalizează experiența shoppingului tradițional. ABOUT YOU poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă și mobil, prin aplicația dedicată, premiată la nivel internațional. În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piața locală.

www.aboutyou.ro/Arăți și te simți bine în același timp, în colecția AY x Benny Cristo. Alegeți acum piesele preferate, precum @bellapopa 🤩 @bennycristo #AYxBennyCristoYoga pare simplu, până când încerci 🧘‍♀️ #AboutYouStyleCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo