Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  althera's posts

Conferință A.N.C.
althera.ro/noutati/blog-11
Specialiștii Centrelor Althera și Emvika au avut deosibita plăcere să participe la o conferință națională organizată de Autoritatea Națională pentru Calificări, în perioada 2-3 septembrie 2021. Într-o locație bine selectată, situată într-o zonă dinamică al Bucureștiului, hotelul Yesterday amplasat la câteva minute de stația de metrou, în proximitatea a numeroase puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri: Palatul Cotroceni, SEMA Parc, AFI Cotroceni Mall, Gradina Botanica, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord, Institutul Politehnic.
În cadrul conferinței au participat atât evaluatorii noștri cât și coordonatorii centrelor pentru a fi la curent cu toate noutățile privind sistematizarea, simplificarea și completarea legislației în domeniul calificărilor. Prin noile reglementări se urmărește actualizarea Registrului Național al Calificărilor, dezvoltarea unei platforme de evaluare on-line cu instrumente de evaluare standardizate, atât pentru evaluarea teoretică cât și pentru evaluarea practică.
www.facebook.com/calificare.al ...
althera.ro/𝗘𝘃𝗮𝗹𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 este 𝗖𝗲𝗮 𝗠𝗮𝗶 Rapidă Soluție 𝗱𝗲 𝗖𝗔𝗟𝗜𝗙𝗜𝗖𝗔𝗥𝗘!
👉se poate obține calificarea 𝗶̂𝗻 𝗯𝗮𝘇𝗮 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗶. Susții doar un test scris și o probă practică;
👉𝘁𝗮𝘅𝗲𝗹𝗲 de înscriere sunt 𝗿𝗲𝗱𝘂𝘀𝗲 comparativ cu ale cursurilor;
👉programele noastre de calificare sunt 𝗔𝗖𝗥𝗘𝗗𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘;
👉diploma este 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗡𝗢𝗦𝗖𝗨𝗧𝗔̆ și îți oferă 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝘂𝗻𝗰𝗮̆ atât în țară cât și afară în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 și internațional tradusă și/sau apostilată;
👉organizăm sesiuni de evaluare și cu un singur candidat, deci 𝗻𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮̆𝗺 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗴𝗿𝘂𝗽𝗲.
Detalii:
althera.ro/
emvika.ro
E-mail: office@althera.ro
Tel.: 0742033972Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo