Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

  floareavietii's ADs

Reviews (1)
Reviews (1)


  floareavietii's posts

#😎 #floweroflife #tshirts #beautifulplacesBratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare – realizata Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, norocului si bucuriei.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

folconcept.ro/.../bratara-hams ...❤️💛❤️‍🔥OFERTA DE SEARA❤️‍🔥💛❤️
Bratara deosebita LOVE EGIPT din Argint 925 premium aurit. Este un UNICAT ABSOLUT in vibratia si intelepciunea absolut fascinanta a Egiptului Antic.

Pret: 210 lei in loc de 310 lei.

www.facebook.com/tricourifloar ...Bratara UNICAT de picior cu cristale colorate protectoare, creatie deosebita din Argint 925 premium aurit cu aur roz💗

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

vezi mai multe oferte aici : 👇

www.facebook.com/tricourifloar ...Bratara UNICAT Hamsa cu Mandala Unimii si cristale protectoare, creatie deosebita din Argint 925 premium.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolul Hamsa alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.
Hamsa, protecția împotriva deochiului, este considerată a fi un talisman puternic – folosit sub formă de bijuterie, amuletă care aduce noroc și prosperitate.
Hamsa sau Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce purtatorului protectie, noroc, fericire, sanatate si abundenta.

www.facebook.com/tricourifloar ...Colier Șirul lui Fibonacci - creatie deosebita UNICAT din Argint 925 premium format din Pandantiv dimensiune 3/1,7 cm si lant de 45 cm.

✨Este un colier cu semnficatii deosebite - Șirul lui Fibonacci – una din cheile de acces la „codul sursă” al Creației lui Dumnezeu.

www.facebook.com/tricourifloar ...❤️‍🔥⚛️OFERTA DE SEARA❤️‍🔥⚛️
Cana cu simboluri de GEOMETRIE SACRA: Floarea Vietii, Cubul lui Metatron, Floarea Vietii YIN si YANG la un PRET SPECIAL de 60 lei/buc in loc de 85 lei/buc.
Daca achizitionati toate cele trei cani pretul va fi de 150 lei/set de 3 cani.
Cani ideale pt apa/smoothie-uri/fresh-uri - se considera ca simbolul imprimat pe cana are rolul de a energiza/purifica/ incarca pozitiv lichidul din interior. 😉
Cani imprimate cu simboluri de valență spirituală înaltă care aduc echilibru si armonie în viața celui care le foloseste.

www.facebook.com/produsefloare ...☀️💛OFERTA DE AZI☀️💛
Pandantiv Ankh egiptean – creatie handmade deosebita din Argint 925 premium. Pandantivul este realizat in tehnica 3 D – tehnica ce ofera o profunzime speciala simbolului.
Pret: 165 lei in loc de 250 lei.

Oferta este limitata fiind un singu pandanriv disponibil la acest pret.

Ankh-ul a fost pentru vechii egipteni simbolul Vieții Veșnice (simbolul hieroglific actual) dar si pentru protecție împotriva spiritelor rele.

Ankh-ul reprezenta răsăritul soarelui, conform unelor teorii. Bucla ar simboliza soarele, linia orizontală simbolizând orizontul, iar linia vericală simbolizând traiectoria soarelui.
O altă teorie privind simbolul susține faptul că Ankh-ul reprezintă uniunea dintre principiul masculin și cel feminin (uniunea dintre Cer și Pământ).

Ankh-ul nu numai că simbolizează Viața Eternă (atât cea materială cât și cea spirituală), însă reprezintă și puterea de a da și susține viața. Este asociat în general cu lucrurile materiale precum apa (pe care egiptenii o considerau capabilă de a regenera viața), aerul, soarele precum și cu zeii.

De-a lungul timpurilor, Ankh-ul a devenit simbolul Vieții și Imortalității, al Universului, al puterii, al apei și aerului al fortelor datatoare de viata.

Ankh-ul subliniaza ideea de maretie – miracol vietii in continua evolutie, al vesniciei si perfectiunii fortei universale extrem de dinamice si de complexe.

www.facebook.com/produsefloare ...💎❤️OFERTA DE AZI💎❤️
Bratara UNICAT cu sultanit si margele din argint : o creatie deosebita, eleganta, foarte fin si atent lucrata din Argint 925 premium si sultanit. Atat margelele din argint cat si pietrele de sultanit sunt insirate pe un lantisor din argint pentru a conferi un efect special bijuteriei.
PRET: 180 lei in loc de 289 lei.

Oferta este UNICA bratara fiind unicat exclusiv.
Bratara cu sultanit si margele din argint se livreaza in cutiuta de cadou (impreuna cu o carticica de prezentare).
Culoarea sultanitului de pe bratara va varia in functie de lumina. Sultanitul este singura piatra care isi schimba culoarea intr-un spectru larg de alte culori decat cea initiala. ESTE SINGURA PIATRA care se schimba in culorile celor 7 chakre (spectrul ROGVAIV): rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, violet.

Aceasta bratara cu sultanit si margele din argint va surprinde in permanenta purtatoarea prin schimbarea instanta de culoare a sultanitului in functie de diferite surse de lumina (de ex lumina naturala, lumina artificiala, lumina de la neon).

BRATARA CU SULTANIT SI MARGELE DIN ARGINT – O BIJUTERIE DEOSEBITA DIN COLECTIA I KNOW! I BELIEVE! I LOVE! BY OZANA BARABANCEA
Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea este o colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele.COLIER 5 SIMBOLURI SACRE DIN ARGINT CU CRISTAL

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal: Floarea de Lotus (puritatea, feminitatea, perfectiunea), OM (vibratia creatoare primordiala), Hamsa (protectia), Elefantelul (norocul, realizarea), Pomul Vietii ( materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si Lumesc, intre Interior si Exterior).

Cristalul multifatetat din centrul pandantivului alunga energiile negative prin proprietatea lui de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Creatie handmade realizata cu matrita unica din Argint 925 premium. Dimensiuni: 2.5 cm diametrul pandantivului, lungime lant 45 cm.

pret : 154.90 lei

Il vrei ? Il poti avea daca il comanzi acum : 👇

folconcept.ro/magazin/colier-5 ...BRATARA 8 SIMBOLURI SACRE

Creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

🩸 Ochisorul cu cristal (simbolul minunilor, de bucuriei si armoniei din viata noastra, simbol cu energia calda, benefica, zglobie a sperantei si gandului bun care transforma visele in minuni si care vibreaza in armonie cu supremul)
🩸Inima – simbolul iubirii, al dragostei neconditionate si al implinirii
🩸 Copacelul Familiei inscriptionat imprejur cu “A Family’s love is natures masterpiece” – Dragostea unei familii este capodopera naturii.
🩸Fulgul de nea (simbolul stralucirii, genialitatii si al sublimului)
🩸 Ochisul protector albastru ( protecția împotriva forțelor neprietene, simbol care ne aduce bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate)
🩸Cheita ( Credinta in solutii pentru orice problema, in maretia vietii si in minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia)
🩸 Casuta familiei (vibratia creatoare primordiala),
🩸Trifoiul cu 4 foi (simbol traditional romanesc al norocului, al unei vieti fericite si implinite)

Bijuteria face parte din colectia #life. Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

DE CE SA PORTI BRATARA 8 SIMBOLURI SACRE
Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

folconcept.ro/magazin/bratara- ...Bratari Infinit si Mandala Unimii UNICAT– creatii deosebite din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre.
PRET: 155 lei/ bucata in loc de 255 lei.

Bratara INFINIT SI MANDALA UNIMII – SIMBOLISTICA

DESPRE MANDALA UNIMII
Mandala Unimii este simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină, Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.
Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

DESPRE SIMBOLUL INFINITULUI
De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

www.facebook.com/produsefloare ...💛🌸☀️🌞OFERTA DE AZI☀️☺️🌸
Bratara cu simboluri sacre din argint si cristale multifatetate.
BIJUTERIE DEOSEBITA UNICAT cu pret special: 199 lei in loc de 289 lei.
Fiind o biJuterie unicat va rog daca o doriti sa imi dati un mesaj privat.
Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.
DE CE SA PORTI BRATARA CU SIMBOLURI SACRE DIN ARGINT CU CRISTALE
Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.
Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.
Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

www.facebook.com/produsefloare ...


Colier Infinit si Mandala Unimii – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile colierului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

folconcept.ro/magazin/colier-i ...Bratara deosebita Floarea Vietii cu cristale multifatetate – o bijuterie speciala care celebreaa minunea de a trai bucuria. Bratara face parte din colectia #life, colectie care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia.

folconcept.ro/magazin/bratara- ...BRATARA CU SULTANIT SI MARGELE DIN ARGINT -28%

Bratara cu sultanit si margele din argint : o creatie deosebita, eleganta, foarte fin si atent lucrata din Argint 925 premium si sultanit. Bratara este manufacturata in tehnica 3D tehnica ce ofera o profunzime deosebita bijuteriei. Atat margelele din argint cat si pietrele de sultanit sunt insirate pe un lantisor din argint pentru a conferi un efect special bijuteriei.

Bratara cu sultanit si margele din argint se livreaza in cutiuta de cadou (impreuna cu o carticica de prezentare).

Culoarea sultanitului de pe bratara va varia in functie de lumina. Sultanitul este singura piatra care isi schimba culoarea intr-un spectru larg de alte culori decat cea initiala. ESTE SINGURA PIATRA care se schimba in culorile celor 7 chakre (spectrul ROGVAIV): rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, violet.

Aceasta bratara cu sultanit si margele din argint va surprinde in permanenta purtatoarea prin schimbarea instanta de culoare a sultanitului in functie de diferite surse de lumina (de ex lumina naturala, lumina artificiala, lumina de la neon).

folconcept.ro/magazin/bratara- ...🎈💗OFERTA DE SEARA💗🎈

Set deosebit Cuart Roz, manufacturat cu o tehnica speciala ce combina Foaia de Argint aurit cu argintul modelat in spirala special pentru a pune in evidenta cristalele si taieturile sale unice.

Un set de bijuterii deosebite, UNICAT cu un efect caleidoscopic, special, de vis.
PRET set : 470lei in loc de 890 lei.
Pret separat: CERCEI 170 lei
INEL reglabil 140lei
Pandantiv 16O lei.

Setul este un UNICAT absolut. Inelul este reglabil - potrivit oricari masuri.

SEMINIFICATIE CUART ROZ

Cuart roz – Este o piatra a iubirii pure care aduce dragoste, prietenie si fericire, reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Are proprietatea de a aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza, atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara. Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai. Ajuta la exprimarea emotiilor, mareste capacitatea de comunicare. Inlatura gandurile si energiile negative.

www.facebook.com/produsefloare ...


Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal:
🔥 Floarea de Lotus (puritatea, feminitatea, perfectiunea),
🔥 OM (vibratia creatoare primordiala),
🔥 Hamsa (protectia),
🔥 Elefantelul (norocul, realizarea),
🔥Pomul Vietii ( materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si Lumesc, intre Interior si Exterior).

Cristalul multifatetat din centrul pandantivului alunga energiile negative prin proprietatea lui de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

folconcept.ro/.../colier-5-sim ...Pentru zile ploioase, dupa-amieze lungi, seri relaxante va propun un nou produs: PUZZLE FLOAREA VIETII 🧩⚛️💛 29/20 cm.

Doar astazi este la OFERTA SPECIALA 45 lei in loc de 65 lei. Va rog daca il doriti sa imi dati un mesaj privat.

Intentia rezolvarii acestui puzzle este de a linisti mintea hiperactiva, de a o lua de la gândurile zilnice si de a o duce intr-o zona contemplativa, deschizand calea spre o constiinta mai inalta. Floarea Vietii, simbolul echilibrului si al armoniei, activeaza mecanismele de normalizare si regenerare a energiei celui care o priveste si contempla. Privim această vibrație sacră atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional, sa ne hotaram si aduce dorintele din divin in lumesc spre indeplinire.
😊
Daca il vrei lasa un mesaj aici:👇

www.facebook.com/produsefloare ...💛🎈OFERTA DE SEARA🎈💛
Bratara Hamsa cu cristale colorate, creatie handmade deosebita cu cristale colorate, albe, margele de argint 925 Premium aurite si snur de matase cerat tratat (special pentru a nu retine apa si pentru o mai mare rezistenta in timp). Dimensiune simbol Hamsa: 2.5 cm / 1.4 cm. Bratara este reglabila.
PRET: 109 lei in loc de 199 lei. Bratara este UNICAT .
Bratara Hamsa cu cristale colorate este livrata in cutiuta cadou bijuterii impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului.
Cristalele colorate care impodobesc fin bratara sunt: cristale de cuart multifatetate si turcoaze. Cristalele multifatetate alunga energiile neprietene prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.
BRATARA HAMSA CU CRISTALE COLORATE – O BIJUTERIE CU MULTIPLE BENEFICII
Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii.
Hamsa sau Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care ii aduce in viata purtatoarei bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate.

www.facebook.com/produsefloare ...Bratara Infinit cu cristale multifatetate protectoare – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime speciala bijuteriei.
PRET: 139 lei in loc de 180 lei.
Oferta este limitata fiind doar o bratara disponibila la acest pret.
Cristalele sunt dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea bratarii este de 17 cm PLUS 4 cm lant de reglaj. Pandantivul Infinit de pe bratara are dimensiunea de 3/1 cm.
Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza semnul Infinitului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene ,protejand astfel purtatoarea.

BRATARA INFINIT CU CRISTALE MULTIFATETATE PROTECTOARE –
DESPRE SIMBOLUL INFINITULUI
De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

folconcept.ro/magazin/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo