Hey! SMART people choose Smart-Living and Social-Advertising! Test and see how, through Networking 2.0, our members are living a happy life! Join now!





There are no Ads for you here



  vegaprod's posts

▪️Pergola Retractabilă Bioclimatică
▪️ Lamele din aluminiu
▪️ Rezistența la greutate ( 150 kg/mp )
▪️ Sistem de preluare apei pluviale integrat
▪️ Acționare cu telecomandă
▪️ 3 motoare ( 2 piston + 1 tubular )
🔝 Varianta Premium 🔝



Cautam un coleg care sa completeze echipa noastra de montaj Pergole Retractabile
Pentru ca suntem intr-o crestere continua, iar societatea noastra s-a dezvoltat foarte mult in ultimul timp avem nevoie de colegi noi pentru departamentul tehnic.
Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastra, vei lucra la sediul nostru din bd 1 Mai, nr 63A, com Berceni, Ilfov dar si pe teren.
Cum ar trebui să fii ca să ,,batem palma”?
1. Ai o atitudine pozitiva și îți doresti cresterea veniturilor.
2. Ești deschis să înveți și îți dorești enorm să te dezvolti.
3. Esti descurcaret si persistent. Cand ai o situatie de rezolvat nu te opresti pana nu gasesti solutia
4. Nu iti este frica de un flex sau o bormasina cu percutie 🙂
5. Esti dispus sa lucrezi in echipa
6. Carnetul de conducere aduce un mare plus
7. Îți pasă de oameni, de munca ta și vrei să ajuti clientii
8 Facultatea nu este obligatorie, dar cei șapte ani de acasă, da.
Ce vei face:
1. Participi activ la procesul de instalare al produselor comercializate de noi ( pergole retractabile, balustrade din sticla, sticla glisanta )
2. Ajuti impreuna cu echipa la descarcarea marfurilor si depozitarea lor
3. Participi la masuratorile finale de executie
Ce oferim?
1. Salariu fix + bonusuri de performanta
2. Atmosfera de lucru plăcută;
3. Seriozitate (salariul și bonusurile le vei primi fără întârzieri... de fiecare dată!);
De când avem nevoie?
Cât mai repede.
Dacă ai citit acest anunt, te entuziasmează ideea de a lucra la noi și te potrivești cu descrierea, trimite-ne un email cu CV-ul tau.
Te așteptăm în echipă.
P.S. Daca anuntul nu e pentru tine, te rog sa dai un #SHARE!
E o oportunitate faina care ar putea sa fie potrivit pentru unul dintre prietenii tai. Trimite-i linkul si iti va fi recunoscator.



Balustradele din sticla securizata sunt in trend atat pentru interiorul casei cat si pentru amenajarile exterioare. Spre deosebire de balustradele clasice acestea sporesc gradul de luminozitate si in timp te ajuta si la reducerea costurilor de energie. 💰
Poti opta pentru sticla securizata sablata sau colorata, in functie de preferinte tale de design.
Pentru aceste balustrade se pot folosi diferite sisteme de prindere: prindere laterala, prindere pe stalpi din inox, prindere cu profil tip menghina, picioare de inox etc. Balustradele din sticla securizata pot fi montate cu mana curenta din inox, aluminiu sau lemn.
Tu pe care le alegi?
#new #inspiratie #balustradaperfecta #alegediferenta #iubesteticasa #pasiuneanoastra #partenerultaudeincredere #promisiuneacalitatii #damviatacaseitale
🥇Profesionisti
🔝Proiecte de top



Frumusețea unei clădiri nu este dată doar de designul și aspectul interior, la fel de mult contează și exteriorul, care poate fi un spațiu perfect de a te relaxa și de a petrece timp afară. Terasa este oaza ta în care evadezi de tumultul orașului, unde poți să te bucuri de razele soarelui și de vremea frumoasă, dar ce te faci atunci când vremea capricioasă îți strică planurile?
Vega Prod Sistem îți pune la dispoziție pergola cu membrană PVC, pentru a te feri de vremea schimbătoare din perioada iernii sau de canicula din timpul verii, păstrând în același timp senzația de spațiu în aer liber al terasei tale.
#relaxareingradinata #relaxarepentrutotanul
#inspiratie #itiiubestiterasa #alegediferenta #privelisteata #pasiuneanoastra #partenerultaudeincredere #ferestremagice #maimultdecatoterasa
#promisiuneacalitatii #damviatacaseitale
🥇Profesionisti
🔝Proiecte de top



Daca sunteti in plin proces de constructie sau renovare, iar casa dumneavoastra are terasa, balcon si scari interioare, probabil sunteti si in cautarea unor balustrade care nu trebuie sa fie doar simple elemente decorative, ci si sa ofere un plus de siguranta. Sticla si metalul sunt cele mai populare materiale cand vine vorba de un decor modern, sunt curate, fine si ofera clasa si eleganta. Sistemul de prindere poate fi creat in diverse feluri pentru a se potrivi cu stilul arhitectural. In proiectul de mai sus avem balustrada sticla 6.2.6 laminat si securizat cu prindere in spideri pe scara si in profil continuu pe podea.
O balustrada de sticla creeaza un sentiment unic intr-o casa cu etaj si ofera si un sentiment de spatiu in interior.
#sigurantata
#inspiratie #alegediferenta #privelisteata #pasiuneanoastra #partenerultaudeincredere #ferestremagice #maimultdecatobalustrada
#promisiuneacalitatii #damviatacaseitale
🥇Profesionisti
🔝Proiecte de top



🏞Ofera o inchidere cu integrare perfecta terasei tale.
Principalul scop de inchidere a terasei este acela de a proteja spatiul dvs de conditiile atmosferice si de a-l ajuta sa se pastreze intr-o stare excelenta pentru o perioada cat mai mare de timp.
Alege din pergolele noastre de inchidere terasa!🌳
#relaxareingradinata #relaxarepentrutotanul
#inspiratie #itiiubestiterasa #alegediferenta #privelisteata #pasiuneanoastra #partenerultaudeincredere #locultaudecreatie #maimultdecatoterasa
#promisiuneacalitatii #damviatacaseitale



Inovări apar aproape zilnic, iar acum mai mult ca niciodată ne permitem să ne bucurăm chiar la noi acasă de aerul curat și de vremea plăcută. Nu mai este nevoie să ne ascundem de căldura dogoritoare a soarelui sau de intemperiile care plănuiesc să ne strice planurile de relaxare. Pergolele de la Vega Prod Sistem sunt ideale, prin acoperișul retractabil ce permit închiderea și deschiderea rapidă a spațiului, fiind ideale pentru terase sau casă. Este momentul benefic să te bucuri de natură și de un aer la fel de proaspăt.
#confort #lux #terasaacoperita #umbrapeterasata
#relaxarepeterasata🍀🌳 #relaxarepentrutotanul
#inspiratie #itiiubestiterasa #alegediferenta #privelisteata #pasiuneanoastra #partenerultaudeincredere #locultaudecreatie #maimultdecatoterasa
#promisiuneacalitatii #damviatacaseitale



Lasă lumina să intre pe terasa ta!🌞 🌅
La Vega Prod Sistem îți punem la dispoziție diverse soluții arhitecturale de retragere a acoperișurilor, pergole retractabile, bioclimatice și sisteme de sticlă glisante!

https://www.facebook.com/VegaProdSistem/



Crezi ca la terasa ta s-ar potrivi acest sistem de închidere cu sticla securizată?VegaProd te provoacă să încerci



Contextul actual şi timpul petrecut în case ne-au făcut pe mulţi să conştientizăm cât de important este mediul în care trăim, dar şi cât de norocoşi suntem dacă deţinem o casă, fie şi cu puţină curte. Mai mult, cifrele ne arată că interesul pentru amenajările căminului a crescut în ultimul an. Terasele se află în topul căutărilor de idei pentru un nou design şi nu este de mirare. Reprezintă locul ideal de relaxare, spaţiul în care putem savura cafeaua de dimineaţă sau putem citi în tihnă o carte.


Pergolele bioclimatice permit închiderea verticală cu sticlă. Cu alte cuvinte, puteţi să adăugaţi acoperişului pereţi în aşa fel încât să formaţi o încăpere suplimentară, care poate fi folosită tot timpul anului.
Forma specială a panourilor de aluminiu cu doi pereţi şi o cameră de aer oferă pergolei o performanţă termică de neegalat. Iar dacă asta nu este de ajuns, se poate aplica injecţie poliuretanică în panouri pentru o şi mai bună performanţă termică. ”- Echipa VegaProd Sistem.


Iți dorești o terasă în care să simți ca ești mai mult in aer liber, însă vremea schimbatoare sau zilele caniculare îți schimba planurile ?
Pergola Retractabilă este soluția pentru tine !



Interesul pentru amenajarea balconului a crescut şi în rândul românilor. Ba chiar s-a dublat în ultimul an, arată cifrele. Atunci când vrem un spaţiu mai intim, ferit de ploi, zgomot sau praf ori, pur şi simplu, un loc în plus de care să ne bucurăm indiferent de vreme, optăm pentru închiderea balconului. Problema este că acest lucru nu este atât de simplu precum pare!



Dacă sunteți posesorul unui autoturism, cu siguranță ați constientizat importanța unui garaj. Un astfel de spațiu, de obicei o anexă a casei, ne poate proteja mașina în valoare de cel puțin câteva mii de euro de capriciile vremii sau de oamenii cu intenții îndoielnice. Nu mai punem la socoteală faptul că ne scutește de grija găsirii unui loc de parcare, o problemă destul de mare, mai ales în orașe.
În cazul în care aveți în plan să vă construiți unul, acordați o atenție deosebită ușii de la garaj, care trebuie aleasă în așa fel încât să poată fi manevrată cu ușurință în spațiul ales de dumneavoastră.



Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo