Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  merchantpro's posts

În eCommerce, toamna se numără diferențiatorii competitivi!
Știai că și strategia de livrare influențează activ cât de mult vinzi?
Împreună cu Innoship, ți-am pregătit ceva care să revoluționeze modul în care abordezi livrările:

🚀 Instrumentul Free Analytics de la Innoship, care îți oferă o analiză gratuită a indicatorilor-cheie de performanță ai livrărilor - complet automatizat și one click away!

🚀 Un set de recomandări esențiale pentru vânzări de senzație în sezonul de vârf!

🔥 Totul, pe blogul MerchantPro! 🔥
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...Magazinul tău online poate fi promovat eficient, chiar și fără un buget de advertising spectaculos.

Te întrebi cum?
Secretul stă în tacticile de marketing organic, pe care le poți aplica imediat cu ajutorul instrumentelor din platforma MerchantPro.

🔥 Citește recomandările noastre din articolul de pe blog și spor la promovarea afacerii tale eCommerce! 🔥
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...Ascultă permanent vocea clienților tăi și continuă să crești vânzările afacerii tale eCommerce!
Solicită-le feedback dupa fiecare achiziție în shop și fă-i să se simtă apreciați prin implementarea sugestiilor utile ale acestora.

În plus, dacă ai primit recenzii pozitive, nu rata ocazia de a le promova pentru a atrage noi cumpărători în magazinul tău online. 👍

Vrei mai multe detalii despre tacticile de colectare și utilizare a feedback-ului în eCommerce?
Descoperă-le în articolul de pe blog-ul nostru:
www.merchantpro.ro/blog/market ...🌟"Este și greu și ușor să dezvolți un business online.
Ușor pentru că există platforme puternice care te susțin [...], în timp ce-ți focusezi atenția spre partea creativă a business-ului"🌟

Cine spune asta? Una dintre studentele care au lucrat cu platforma MerchantPro în cadrul 🎓seminarului de Comerț Electronic din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Cu ajutorul proiectului MerchantPro Edu, 100 de studenți în an terminal și-au testat abilitățile în lansarea unui business online, iar câțiva au prins deja curaj pentru a urma calea antreprenoriatului.

Află din articolul de mai jos cum se văd începuturile în eCommerce prin filtrul unui student și depășește-ți reținerile în a porni pe propriul drum în comerțul online!

Susținem educația antreprenorială în eCommerce și pe viitorii game-changers ai comerțului online!
digital-business.ro/merchantpr ...Vrei să îți transformi ideea sau magazinul actual într-un ✨business eCommerce de succes✨?
Inspiră-te din povestea lui Nicolae Slav - CEO si fondator dEpurtat.ro, cel mai mare magazin online dedicat exclusiv încălțămintei de damă.

Citește interviul marca MerchantPro Talks și află:

🚀 Cum a ajuns dEpurtat.ro să expedieze 6.000 de comenzi într-o singura zi, de BlackFriday!

🚀 Cum a atins o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro în 2020;

🚀 Care au fost cele mai mari provocari ale business-ului dEpurtat.ro!
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...Te preocupă strategia SEO a magazinului tău și schimbările de algoritmi Google?
Am discutat cu Robert Trandafir, SEO Strategist și Co-Fondator Gun Media și am obținut pentru tine o serie de recomandări valoroase pe care le poți pune în practică imediat.

Ca să ieși câștigător, adaptează conținutul magazinului tău la noile cerințe și ține cont în special de aspecte precum:

🚀 Experiența utilizatorilor (UX);
🚀 Arhitectura magazinului;
🚀 Conținutul paginilor site-ului.

Descoperă recomandările și previziunile lui Robert despre un SEO performant, într-o discuție marca MerchantPro Talks - acum și într-un articol pe blog-ul nostru. 😉
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...În acest articol îți propunem să vorbim despre una dintre cele mai puțin utilizate tactici de marketing din eCommerce: comunicarea cu clienții.
Pe cât de simplă pare această tactică, pe atât este de eficientă.
Îți recomandăm să o folosești cât mai des, mai ales că o poți face cu un buget modic, potrivit dacă de-abia ai trecut de faza de creare magazin online în platforma MerchantPro și ești la început de drum.

De aceea, te invităm să descoperi în continuare câteva beneficii ale obținerii unui feedback onest de la cumpărătorii magazinului tău online.
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...Campaniile "Back to School" te pot ajuta să crești vânzările magazinului tău online, chiar dacă nu vinzi rechizite și uniforme școlare.

Te întrebi cum este posibil?
Citește recomandările din articolul de pe blog:
www.merchantpro.ro/blog/bune-p ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo