Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  forumit-italks's posts

sssddd"Rolul brandului în viața comunității"

Lucruri noi, comportamente noi, oameni noi... lângă noi.
Asta a adus pandemia: schimbări mari în tot ceea ce ne înconjoară, pierderi umane în echipe construite în ani mulți, angajați noi care au nevoie de antrenament și, nu în ultimul rând, comportament vizibil diferit la cumpărători.
Profilul consumatorului s-a schimbat și se observă ușor cum este influențat de presiunea socială. Ca să fim buni în vânzări, spuneam recent în emisiunea Forum IT, pe Canal 33 România, trebuie să observăm care dintre aceste schimbări generate de criză pot/vor deveni permanente.

Spațiul digital a devenit principalul canal de comunicare pentru fiecare companie/brand. Planurile de marketing trebuie serios adaptate situației, căci orice brand are acum ocazia să iasă în față.

Principalul factor de diferențiere este cât de rapid acționează si cum poate contribui în comunitate, iar tehnologia ne salvează mare parte din eforturi prin intermediul aplicațiilor și rețelelor de socializare pe care le avem la îndemână (cu riscurile de rigoare ;-).

Cum folosesc marii retaileri din piață acest avantaj? Cât de mult s-au schimbat mesajele comunicate de branduri, de la un focus pe vânzări și campanii promoționale la mesaje care conțin multă empatie și încurajarea unui comportament responsabil? Cum pregătim revenirea sau relansarea vânzărilor odată cu relaxarea restricțiilor?

Dezbatere ITalks cu: ✔️ Marilena Cirsteanu – Head of Omnichannel Marketing CORA și ✔️ Csaba Demeter - Marketing Manager FRISOMAT Romania. Moderator: ✔️ Alin Niță.Când compania este în creștere, mărirea veniturilor este în corelare directă cu resursele și costurile implicate. Companiile de software au un proces mai natural orientat către creștere și scalare. Cum poți să câștigi mai multă valoare pentru a spori performanța și a susține o creștere constantă?
Joi, pe Canal 33, Forum IT, de la ora 21.00, discutăm cu Victor Tudoran, Cristian Negrutiu și Cristian Cuciureanu

Urmăriți emisiunea de aici:
www.facebook.com/1108612737727 ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo