Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  eugenia32's posts

Sa ne amintim si de acest geniu.


Comments (1)
life-of-joy :  Inconfundabil, Luceafărul....

Pentru ca am intrat in weekend,am dat frau liber imaginatiei..... insa va rog sa nu ma certati!

Cu mult drag va doresc un weekend cat mai placut!


Comments (3)
advertise-here :  😁 Bine că a stat câinele la scris. 😁 Băiatul a făcut un fel de body writing extins până pe perete.
harmony :  Ce dragut! Cand vezi intr-un mod extins lucrurile vezi arta si nu panza pe care ai folosit-o....:)
adydida :  A iesit frumos.

Treptat, apele au ajuns să însemne și plastic care plutește în ele. Pentru ca natura să redevină curată, este nevoie ca împreună să facem schimbări cât de mici. Noi facem un prim pas cu rPET, sticla din 100% PET deja reciclat.


Comments (2)
advertise-here :  Până nu se introduc sticlele din sticlă precum era cândva și până nu se acordă o atenție serioasă calității apei comercializate, planeta e la fel. E ca și cum ai arunca praful pe ușă și ar intra înapoi pe geamul deschis.
adydida :  Bine punctat advertise-here.

Buna ziua!
Am inceput ieri serialul "Decodeaza-l pe Bill" de pe Netflix si am gasit ceva tare rau de tot in episodul de astazi, pe care doar ce l-am vizionat!

Exista un scriitor ceh, foarte complex, Vaclav Smil, care tot scria carti peste carti, dar unele foarte documentate si aproape nimeni nu i le cumpara sau i le citea.
Se resemnase cu faptul ca lumea a ajuns prea jos si incapabila sa faca fata unei carti documentate din toate punctele de vedere de 400,500 de pagini dar el unul nu putea sa scrie altfel pentru ca el avea principii si nu isi putea bate joc de un subiect stiitific!
Deci, el nu s-a dat dupa majoritatea, pentru ca "asa merge acum" ci si-a pastrat linia impecabila!

Insa, cine credeti ca ii citea toate cartile? Exact! Bill Gates! Din scoarta in scoarta!

Cand Bill a declarat public cat de mult ii plac si cum nu rateaza nicio carte de-a lui Vaclav, va dati seama ca nu a mai reprezentat nicio problema pentru un numar imens de oameni si i-au citit si ei cartile ajungand milionar peste noapte!

Ce ar trebui sa ne motiveze si totodata sa ne ramana intiparit dupa aceasta postare:
1. VALORILE stiu sa se recunoasca intre ele - cand vei darui lucruri extrem de valoroase, planeta gaseste o forma de a iti arata RECUNOSTINTA ei!
2. Nu conteaza cati iti folosesc in prima faza produsul ci important este CINE iti recunoaste VALOAREA, este INSPIRAT si CREDE in TINE!

Aveti in acest link si intregul articol CNBC: www.cnbc.com/2017/12/21/why-bi ...


Comments (9)
advertise-here :  Da, sigur că da!... Eu sunt EU și nimeni altcineva.
harmony :  Ce adevarat! :) Ai ales perfect cele doua lucruri esentiale care sa ne ruleze in sbconstient :) Voi da mai departe postarea ta ;) Multmesc!
nicoleta :  Da, ai pus punctul pe "i" cum se spune..😍 si eu cred ca intotdeauna este cineva care rezoneaza cu tine !
adydida :  Si uite asa este promovat in bine cel care a facut si face cel mai rau omenirii. Acesta nu merita promovat ca fiind un mesia.
stelaviorica :  Cu alte cuvinte albinele trag la flori si mustele trag la gunoi. Saditi flori cat de multe, cineva se va opri sa le asculte nu doar să le admire frumusetea si parfumul.
[vezi toate...]

Trăiește acum, pentru ca ,, mai tarziu " se poate transforma în ,, niciodata "...


Comments (3)
diaconescu :  Frumos spus.

Un singur gest de bine sau o singură acțiune negativă, pot schimba destine a zeci, sute, mii și milioane de oameni.

Moartea sau viața unui suflet poate sta în puterea limbii tale, a gesturilor tale sau a modului în care te comporți cu acel suflet.

Fiecare dintre noi poate fi îngerul păzitor al celuilalt sau demonul care-i întunecă existența.

Fiecare om are influență asupra altui om .....

Fii viață pentru viețile celor de lângă tine!


Comments (3)
advertise-here :  La un moment dat, cred că și îngerul și demonul se plictisesc și pleacă în vacanță. 😁 Am glumit... Cred că ar trebui să fim în primul rând buni cu noi înșine și pentru noi...
diaconescu :  Tine de responsabilitatea noastra cum ne comportam.
adydida :  Pentru a face intradevar o schimbare, trebuie sa inveti sa faci multe lucruri pozitive.

Cu sprijinul clienților noștri, #noiLidl contribuim pentru al cincilea an consecutiv la o educație de calitate pentru copiii din medii vulnerabile, printr-o donație de 1.300.000 de lei către programul Teach for Romania. Donația va contribui la recrutarea, formarea și susținerea unei noi generații de profesori, #pentruunviitormaibun. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au făcut posibilă această donație și le dorim mult succes elevilor și profesorilor din program!

Drumul spre șanse egale la educație continuă, iar noi continuăm să susținem Teach for Romania, pentru dezvoltarea unui birou regional în Moldova, situat în Iași. Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...Lidl România investește 150.000 de lei în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. Acesta este cel de-al treilea an în care retailerul donează pentru restaurarea monumentului, în calitate de partener strategic al Electric Castle

Continuându-și angajamentul de a investi în comunitățile unde își desfășoară activitatea, Lidl România se implică pentru al treila an consecutiv în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. În 2021, retailerul și-a propus ca, pentru pentru fiecare recipient PET sau doză de aluminiu colectată prin intermediul aparatelor de colectare selectivă automată din incinta EC_Special, să doneze câte 1 leu pentru restaurarea monumentului.

Deși, pe perioada celor 10 zile de festival, participanții au colectat aproximativ 5.000 de recipiente prin intermediul acestor aparate, Lidl a decis să doneze 150.000 de lei, pentru a acoperi toată suma necesară pentru lucrările de renovare și modernizare.
Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Să fie spre binele castelului, care sper să nu fie ocupat de vreun prinț străin.🙂
adydida :  😊😊 Tot cu banii nostrii.

💜“Un copil cuminte” e visul oricărui părinte.

Un copil care să te asculte fără să-i repeți același lucru de sute de ori, un copil pe care nu trebuie să-l strigi continuu 5 minute ca să vină lângă tine, un copil care stă la locul lui și nu îi deranjează pe ceilalți…

❌Problema e că mulți părinți uită că ai lor copii debordează de energie și că tot ce au nevoie,uneori, este să elibereze această energie.

Să se cațere în copaci, să cânte tare sau să alerge cu viteză de iepure. Ceea ce pe părinți îi face să-și eticheteze copiii drept “obraznici” sau “neascultători”. Poate că și tu i-ai spus copilului tău:

“Chiar nu poți să stai și tu locului 5 minute?”

“De ce nu ești și tu cuminte ca ceilalți copii?”

🥀Cu cât un copil aude mai des astfel de cuvinte, cu atât el poate deveni obedient sau supus, cu scopul de a face pe plac părinților sau adulților din jurul lui.

Data viitoare când face “năzbâtii”, îi poți spune:

“Observ că te-ai plictisit. Ce ți-ar plăcea să facem după ce termin de gătit?”

“Știu că îți dorești să urci până în vârful copacului. Dacă vei face asta, riști să cazi și să te rănești. Asta este ceea ce vrei?”

“Ai o voce minunată și îmi face plăcere să te ascult cântând. Acum suntem într-un restaurant și s-ar putea să-i deranjăm pe ceilalți dacă vorbim sau cântăm tare. Când ajungem acasă, abia aștept să-mi cânți și mie melodia aceasta!”

💜Astfel, dragă părinte, amintește-ți că atunci când are un comportament nedorit, copilul tău vrea să se simtă acceptat și iubit. Asta nu înseamnă să-i încurajezi boacănele, ci, cu fermitate și căldură, să îi arăți ce greșește, dar să simtă că rămâi în continuare mama lui care îl iubește orice ar fi.

Educă azi, ca să nu vindeci mâine!

#EducăAzi
#AllAboutParentingM-am pregatit pentru scoala!

Oare colegii mei sunt pregatiti?

Fie ca noul an scolar sa fie unul obisnuit,in care copiii sa poata merge normal la scoala!


Comments (3)
life-of-joy :  (moderator):Super scumpa motaneasa ! 🤣❤
crystyan :  Pregatiti fara botnita.
advertise-here :  Mulțumim!💛

Facem mișcare, ne hidratăm și avem grijă de natură în același timp. Ambalajul Dorna din PET 100% reciclat păstrează intactă calitatea apei și nu contribuie la producția de plastic nou💙

www.facebook.com/Dorna.Romania ...Pentru o singură palmă,
Pentru o singură amenințare,
Pentru o singură jignire,
Pentru o singură lovitură,

Plătești un preț mai mare decât crezi.
Știi…

💔Nu vei pierde iubirea copilului tău.

El te va iubi oricum, dar va crede că iubirea înseamnă suferință. Acum și mai târziu.

💔Nu vei pierde gesturile lui de afecțiune.

El te va îmbrățișa și îți va da în continuare pupicul de noapte bună. Dar, în sinea lui, poate se va întreba dacă și tu i-l vei da înapoi.

💔Nu vei pierde nevoia lui de a te simți aproape.

El va vrea oricum să stea cuibărit lângă tine și să-ți povestească despre cum a fost la școală și despre visurile lui.

Până într-o zi când…

Poate i se va părea nedrept să fie lovit pentru că a luat notă mică la matematică, o materie care oricum nu-i place…

Poate i se va părea nedrept să-l compari cu sora mai mică ce își strânge singură jucăriile și nu așteaptă să fie strigată de 2 ori ca să vină la masă…

Poate i se va părea nedrept să fie pedepsit de fiecare dată când țipă pentru că simte că nu îl auzi când are ceva de spus…

Poate i se va părea nedrept să-l faci de râs în fața prietenilor când îi spui: “Sergiu cum poate să fie bun la matematică și tu bați toată ziua mingea pe afară?”

Poate i se va părea nedrept ca seara, când tata intră pe ușă, să-i vorbești despre cât de obraznic a fost astăzi în loc să vă luați cu toții în brațe după o zi lungă…

🥀Și știu că te doare când îl pui la colț, când îi interzici să-și vadă prietenii o săptămână sau când îl ameninți că nu-i vei mai serba ziua de naștere dacă nu e cuminte…

Și știu că te doare să-l vezi cu ochii în lacrimi și capul plecat, înfrânt de propria neputință…

Dar el nu vede asta…

🌞El o vede pe mami, Universul lui, cum se îndepărtează de el și nu o mai poate atinge…

#EducaAzi
#AllAboutParenting


Comments (3)
life-of-joy :  (moderator):Sunt totalmente împotriva violentei, și, mai ales, împotriva violentei asupra copiilor !! Mult mai simplu și mai cald este sa ii spui ce și unde greșește... asa nu riști sa ti se întoarcă... violenta... zic......
adydida :  Educatia se face si altfel, trebuie ca parintii sa faca schimbarea .
crystyan :  Violenta nu este constructiva. Nu sunt de acord cu ea. Sunt alte metode mai bune.

It feels like summer...still! 🌅

Nopțile de vară târzii sunt pentru preparate fine, vinuri nobile și conservații lungi în noapte.

Sunteți de acord cu noi? 🍷

Momentul să vă răsfățați a sosit! Experiența de fine dining de la Restaurantul nostru À Propos este ceva de neratat dacă sunteți oaspeți la Alpin sau dacă treceți prin Poiana Brașov.

👨‍🍳Recomandarea chef-ului nostru pentru o zi specială de vineri: somon la cuptor, cu sos Teriyaki, asezonat cu piure de țelină și spanac sote.


#AlpinResortHotelFiecare sticlă Dorna rPET folosește plastic care ar fi putut ajunge în apă și prin natură. E doar începutul unui drum spre o lume în care avem mai multă grijă, conștient, de mediul din jur. Împreună.


Comments (1)
advertise-here :  Eu îmi doresc ca apa să fie pusă în recipiente de sticlă, pentru a elimina total pericolul amestecarii substanțelor din plastic cu apa.

Noua Dacia Logan este mașina de familie cu un design modern și un interior suficient de spațios și confortabil pentru toți cei dragi. 👨‍👩‍👦‍👦 Găsește versiunea care ți se potrivește pe bit.ly/2UGsCEQ
#Dacia
#NouaDaciaLogan #FamilieDorna rPET este prietenoasă cu natura pentru că e 100% reciclată — adică făcută din alte 2 sticle PET - dar și 100% reciclabilă ♻️, adică poate fi transformată într-o altă sticlă! Atât de simplu."Vine o vreme când înțelegi că singurul pe care te poți bizui și cu care poți porni în orice moment la drum ești tu. Restul sunt în viața ta doar niște trecători în trecere…
Vine o vreme când înțelegi că întregul sufletului tău e mult mai important decât toate castelele lumii… că fericirea e-un termen de dicționar căruia îi găsești definiția clară în zâmbetele ori lacrimile tale…"

BUNĂ DIMINEAȚA TUTUROR!


Comments (2)
nicoleta :  Buna dimineata si un weekend fericit 🥰 !Ibi draga iti intorc 🤗 !
harmony :  Am urcat si eu :-) Multumesc ca m-ati asteptat! :)

De câte ori n-ai auzit: ”Depinde din care unghi privești.”.
Acum chiar nu mai depinde.
Toate unghiurile sunt la fel de fabuloase.

👉 Hello, Moto și vouă: altex.ro/motorola-moto-g60/pag ...Educația conturează viitorul unei țări și modelează generații.
Fundația Altex desfășoară o serie de acțiuni prin care sprijină educația din România, iar digitalizarea și dezvoltarea învățământului românesc sunt obiectivele noastre prioritare.

Susținem inspectoratele școlare județene în pregătirea pentru noul an școlar prin donarea echipamentelor de protecție.
www.facebook.com/FundatiaAltex ...

#ÎmpreunăPentruRomânia #ÎmpreunăPentruEducație


Comments (1)
harmony :  Foarte frumos! Succes! ;)

Măslinii din Grădina Ghetsimani din Ierusalim sunt printre cei mai vechi arbori din lume. Grădina Ghetsimani se afla la poalele Muntelui Măslinilor, la est de pârâul Kidron, lângă Biserica Natiunilor. Acest loc a fost vizitat de mai multe ori de către Iisus Hristos și de însoțitorii săi si aici ar fi fost arestat, conform Luca 22:48.


Comments (1)
harmony :  Ce interesant! :)

Toamnă, fă-mi cărarea frumoasă prin anii de frunze ce cad...
______________
Vasile M. Grosu

Minunată să vă fie ziua, toamna și viața suflete frumoase!
Bună dimineața!🤗🙏


Comments (4)
eugenia32 :  Bună dimineața! Asemenea!! 🤗
harmony :  Multumesc ! Asemnea! :)
life-of-joy :  Superba descriere... mulțumim! Buna dimineața ! 🤗
nicoleta :  Buna seara ! Weekend minunat !🤗

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo