Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  eugenia32's posts

Ce bine ar fi daca toti am proceda asa.....sa ne gandim la cei de langa noi!

Am trai intr-o lume mai buna....

De fiecare din noi depinde asta!


Comments (1)
nellysandu :  Asa este, doar ca cei mai avuti nu se mai gandesc la cei mai neajutorati. Nu toti, dar marea majoritate...

Desigur că motivația nu-i permanentă.
Nici îmbăierea
nu ține o veșnicie,
de aceea trebuie să faci
baie în mod regulat-Zig Ziglar


Comments (4)
redwoman :  Exact așa!
nicoleta :  Excelent !

CUM SĂ FII MOTIVAT MEREU!

Începi multe proiecte, dar îţi pierzi motivaţia foarte repede.

Se pare că ideile vin şi pleacă fără să le dai importanţă.

Te întrebi de ce unii oameni pot începe noi proiecte şi le duc până la capăt?
Ei bine, aici e şmecheria. Motivarea nu este ceva cu care să te fi născut. Nu este vorba că unii oameni se nasc motivaţi, iar alţii nu. Marele secret este că motivaţia poate fi cultivată. Ceea ce înseamnă că şi tu poţi face ceva pentru a îmbunătăţi nivelul de motivaţie din viaţa ta. Când simţi că pierzi sensul unei idei deoarece ţi–ai pierdut interesul, aruncă o privire la modul în care te poţi motiva: blog.andreiursachi.eu/2017/07/ ...


Comments (5)
ungureanug :  Vreau să fac
minovas23 :  Cea mai mare satisfactie cand spui: da, am reusit!
ibideji :  Pe vreau să fac😊
redwoman :  Yupi, pot 🙂!
advertise-here :  Motivația o simți pur și simplu și te pune în mișcare și te face să realizezi ceea ce vrei.

Descoperă câtă apă trebuie sa bei zilnic, pentru o viață sănătoasă!
Cu totii stim ca apa si alte lichide sanatoase sunt necesare pentru hidratare, iar fara ea nu putem supravietui decat 3-4 zile. Apa este o necesitate – pastreaza fiecare sistem din corp la parametri de functionare normali, are o multitudine de functii importante si este necesara pentru desfasurarea multor procese care au loc in organismul uman. Nu degeaba 60% din corpul nostru este compus din apa!


Comments (1)
eugenia32 :  Mulțumim pentru informații!! 🤗

🍁🍁🍁Toamna... Ador acest anotimp în care m.am născut 🍁🍁🍁


Comments (1)
advertise-here :  La multi ani frumoși!❤ Și eu admir toamna, alături de celelalte anotimpuri... și parcă le trăiesc pentru prima dată în fiecare an...

Excelența nu este o abilitate, este o atitudine. Ralph Marston
Atitudinea pozitiva e forta care stie ca totul e posibil. Imposibilul e atitudinea negativa, care nu te lasa sa crezi in visele tale.
"Se pare întotdeauna imposibil până când s-a făcut." ~ Nelson Mandela
Nu renunta niciodata la visele tale.


Comments (2)
ungureanug :  Perseverența te ajută să iți atingi visele
sorinatodirel :  Imposibilul devine posibil,cu o atitudine pozitivă.

Daca descoperim ce puteri avem,schimbam lumea radical prin noi insine.


Comments (5)
nicoleta :  Adevarat !
redwoman :  Așa este!
ungureanug :  Așa este!

Dezvoltarea personala prin voluntariat !

Voluntariatul este una dintre sursele in care iti poti dezvolta abilitatile conversationale, poti cunoaste oameni noi si, in plus, poti participa la diferite evenimente care te vor ajuta sa iti imbogatesti cultura generala.

Desi nu este un job platit, voluntariatul iti aduce numeroase beneficii si poti mereu sa gasesti o actiune in care sa te implici, intrucat voluntari se cauta mereu in toate domeniile posibile.

Avantajele voluntariatului

Gratie implicarii tale in diverse proiecte si activitati impreuna cu alti voluntari te vei confrunta cu situatii si probleme care te vor ajuta sa dobandesti noi abilitati. In plus, vei invata cum sa reactionezi cand esti pus in fata unor intamplari mai putin obisnuite.

Dezvoltarea personala prin voluntariat include activitati si experiente prin intermediul carora iti vei imbunatati calitatea vietii si vei contribui intr-o mica sau mare masura la schimbarea vietii altor persoane, prin implicarea ta in proiectele desfasurate.

Competente obtinute in urma voluntariatului

Prin intermediul voluntariatului poti dobandi competente in ceea ce priveste comunicarea, in limba materna sau intr-o alta limba, atat cu beneficiarii, sponsorii, cat si cu mass-media sau personalitatile publice. De asemenea, vei invata tehnici de negociere, de cooperare si vei invata sa iti asumi responsabilitati, sa gestionezi conflicte si sa lucrezi contratimp. In plus, voluntariatul te invata ce inseamna munca in echipa si comunicarea interculturala.

Intrucat vei intra in permanenta in contact cu oameni din diverse medii sociale, vei reusi sa te adaptezi si sa dezvolti noi atitudini fata de cei din jur, dar si fata de mediul inconjurator.


Comments (3)
redwoman :  Voluntariatul te ajută să te dezvolți ca om și-ți aduce satisfacții sufletești!
sorinatodirel :  👋👋👋🌅
ungureanug :  Creezi o comunitate care te se sprijină pentru atingerea țelului propus

Sa ne amintim si de acest geniu.


Comments (1)
life-of-joy :  Inconfundabil, Luceafărul....

Pentru ca am intrat in weekend,am dat frau liber imaginatiei..... insa va rog sa nu ma certati!

Cu mult drag va doresc un weekend cat mai placut!


Comments (4)
advertise-here :  😁 Bine că a stat câinele la scris. 😁 Băiatul a făcut un fel de body writing extins până pe perete.
harmony :  Ce dragut! Cand vezi intr-un mod extins lucrurile vezi arta si nu panza pe care ai folosit-o....:)
adydida :  A iesit frumos.
alindimov :  😂Ce față are cainele

Un singur gest de bine sau o singură acțiune negativă, pot schimba destine a zeci, sute, mii și milioane de oameni.

Moartea sau viața unui suflet poate sta în puterea limbii tale, a gesturilor tale sau a modului în care te comporți cu acel suflet.

Fiecare dintre noi poate fi îngerul păzitor al celuilalt sau demonul care-i întunecă existența.

Fiecare om are influență asupra altui om .....

Fii viață pentru viețile celor de lângă tine!


Comments (3)
advertise-here :  La un moment dat, cred că și îngerul și demonul se plictisesc și pleacă în vacanță. 😁 Am glumit... Cred că ar trebui să fim în primul rând buni cu noi înșine și pentru noi...
diaconescu :  Tine de responsabilitatea noastra cum ne comportam.
adydida :  Pentru a face intradevar o schimbare, trebuie sa inveti sa faci multe lucruri pozitive.

Cu sprijinul clienților noștri, #noiLidl contribuim pentru al cincilea an consecutiv la o educație de calitate pentru copiii din medii vulnerabile, printr-o donație de 1.300.000 de lei către programul Teach for Romania. Donația va contribui la recrutarea, formarea și susținerea unei noi generații de profesori, #pentruunviitormaibun. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au făcut posibilă această donație și le dorim mult succes elevilor și profesorilor din program!

Drumul spre șanse egale la educație continuă, iar noi continuăm să susținem Teach for Romania, pentru dezvoltarea unui birou regional în Moldova, situat în Iași. Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...Lidl România investește 150.000 de lei în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. Acesta este cel de-al treilea an în care retailerul donează pentru restaurarea monumentului, în calitate de partener strategic al Electric Castle

Continuându-și angajamentul de a investi în comunitățile unde își desfășoară activitatea, Lidl România se implică pentru al treila an consecutiv în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. În 2021, retailerul și-a propus ca, pentru pentru fiecare recipient PET sau doză de aluminiu colectată prin intermediul aparatelor de colectare selectivă automată din incinta EC_Special, să doneze câte 1 leu pentru restaurarea monumentului.

Deși, pe perioada celor 10 zile de festival, participanții au colectat aproximativ 5.000 de recipiente prin intermediul acestor aparate, Lidl a decis să doneze 150.000 de lei, pentru a acoperi toată suma necesară pentru lucrările de renovare și modernizare.
Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Să fie spre binele castelului, care sper să nu fie ocupat de vreun prinț străin.🙂
adydida :  😊😊 Tot cu banii nostrii.

💜“Un copil cuminte” e visul oricărui părinte.

Un copil care să te asculte fără să-i repeți același lucru de sute de ori, un copil pe care nu trebuie să-l strigi continuu 5 minute ca să vină lângă tine, un copil care stă la locul lui și nu îi deranjează pe ceilalți…

❌Problema e că mulți părinți uită că ai lor copii debordează de energie și că tot ce au nevoie,uneori, este să elibereze această energie.

Să se cațere în copaci, să cânte tare sau să alerge cu viteză de iepure. Ceea ce pe părinți îi face să-și eticheteze copiii drept “obraznici” sau “neascultători”. Poate că și tu i-ai spus copilului tău:

“Chiar nu poți să stai și tu locului 5 minute?”

“De ce nu ești și tu cuminte ca ceilalți copii?”

🥀Cu cât un copil aude mai des astfel de cuvinte, cu atât el poate deveni obedient sau supus, cu scopul de a face pe plac părinților sau adulților din jurul lui.

Data viitoare când face “năzbâtii”, îi poți spune:

“Observ că te-ai plictisit. Ce ți-ar plăcea să facem după ce termin de gătit?”

“Știu că îți dorești să urci până în vârful copacului. Dacă vei face asta, riști să cazi și să te rănești. Asta este ceea ce vrei?”

“Ai o voce minunată și îmi face plăcere să te ascult cântând. Acum suntem într-un restaurant și s-ar putea să-i deranjăm pe ceilalți dacă vorbim sau cântăm tare. Când ajungem acasă, abia aștept să-mi cânți și mie melodia aceasta!”

💜Astfel, dragă părinte, amintește-ți că atunci când are un comportament nedorit, copilul tău vrea să se simtă acceptat și iubit. Asta nu înseamnă să-i încurajezi boacănele, ci, cu fermitate și căldură, să îi arăți ce greșește, dar să simtă că rămâi în continuare mama lui care îl iubește orice ar fi.

Educă azi, ca să nu vindeci mâine!

#EducăAzi
#AllAboutParentingM-am pregatit pentru scoala!

Oare colegii mei sunt pregatiti?

Fie ca noul an scolar sa fie unul obisnuit,in care copiii sa poata merge normal la scoala!


Comments (4)
life-of-joy :  (moderator):Super scumpa motaneasa ! 🤣❤
crystyan :  Pregatiti fara botnita.
advertise-here :  Mulțumim!💛
alindimov :  Unde or fi găsit mască așa mica😂😂

Pentru o singură palmă,
Pentru o singură amenințare,
Pentru o singură jignire,
Pentru o singură lovitură,

Plătești un preț mai mare decât crezi.
Știi…

💔Nu vei pierde iubirea copilului tău.

El te va iubi oricum, dar va crede că iubirea înseamnă suferință. Acum și mai târziu.

💔Nu vei pierde gesturile lui de afecțiune.

El te va îmbrățișa și îți va da în continuare pupicul de noapte bună. Dar, în sinea lui, poate se va întreba dacă și tu i-l vei da înapoi.

💔Nu vei pierde nevoia lui de a te simți aproape.

El va vrea oricum să stea cuibărit lângă tine și să-ți povestească despre cum a fost la școală și despre visurile lui.

Până într-o zi când…

Poate i se va părea nedrept să fie lovit pentru că a luat notă mică la matematică, o materie care oricum nu-i place…

Poate i se va părea nedrept să-l compari cu sora mai mică ce își strânge singură jucăriile și nu așteaptă să fie strigată de 2 ori ca să vină la masă…

Poate i se va părea nedrept să fie pedepsit de fiecare dată când țipă pentru că simte că nu îl auzi când are ceva de spus…

Poate i se va părea nedrept să-l faci de râs în fața prietenilor când îi spui: “Sergiu cum poate să fie bun la matematică și tu bați toată ziua mingea pe afară?”

Poate i se va părea nedrept ca seara, când tata intră pe ușă, să-i vorbești despre cât de obraznic a fost astăzi în loc să vă luați cu toții în brațe după o zi lungă…

🥀Și știu că te doare când îl pui la colț, când îi interzici să-și vadă prietenii o săptămână sau când îl ameninți că nu-i vei mai serba ziua de naștere dacă nu e cuminte…

Și știu că te doare să-l vezi cu ochii în lacrimi și capul plecat, înfrânt de propria neputință…

Dar el nu vede asta…

🌞El o vede pe mami, Universul lui, cum se îndepărtează de el și nu o mai poate atinge…

#EducaAzi
#AllAboutParenting


Comments (3)
life-of-joy :  (moderator):Sunt totalmente împotriva violentei, și, mai ales, împotriva violentei asupra copiilor !! Mult mai simplu și mai cald este sa ii spui ce și unde greșește... asa nu riști sa ti se întoarcă... violenta... zic......
adydida :  Educatia se face si altfel, trebuie ca parintii sa faca schimbarea .
crystyan :  Violenta nu este constructiva. Nu sunt de acord cu ea. Sunt alte metode mai bune.

De câte ori n-ai auzit: ”Depinde din care unghi privești.”.
Acum chiar nu mai depinde.
Toate unghiurile sunt la fel de fabuloase.

👉 Hello, Moto și vouă: altex.ro/motorola-moto-g60/pag ...Educația conturează viitorul unei țări și modelează generații.
Fundația Altex desfășoară o serie de acțiuni prin care sprijină educația din România, iar digitalizarea și dezvoltarea învățământului românesc sunt obiectivele noastre prioritare.

Susținem inspectoratele școlare județene în pregătirea pentru noul an școlar prin donarea echipamentelor de protecție.
www.facebook.com/FundatiaAltex ...

#ÎmpreunăPentruRomânia #ÎmpreunăPentruEducație


Comments (1)
harmony :  Foarte frumos! Succes! ;)

Noi suntem modelele propriilor noștri copii.. Primele lor modele.. Să încercăm să fim cât mai buni, o să ne și reușească..dacă vrem!
Protejează natura luând cu tine gunoaiele!
🌿 Dacă poți să duci cu tine o sticlă plină, am încredere că o poți duce și goală!
🌿#Protejeazănatura
🌿#Modelpentrucopilulmeu


Comments (1)
advertise-here :  Foarte bună observația cu sticla!

💜 Copiii au nevoie să știe că nu ne-am putea imagina viața fără ei.

Să le confirmăm în fiecare zi că pentru ei am muta munții și am înfrunta furtuni. La propriu.
Copiii au nevoie să știe că pentru noi ei sunt Soarele și Luna și că nu i-am părăsi niciodată.

☁︎ Tocmai de aceea cuvinte ca:

”Pa, pa! Am plecat. Te las aici.”
”Te dau la nenea dacă nu ești cuminte!”
”Dacă nu te potolești, eu am plecat și aici rămâi!”
”M-am supărat. Nu mai vorbesc cu tine.”...

… trebuie evitate cu orice preț, pentru că ele dau naștere la rana de abandon și la neîncredere.

✤ La rana de abandon, pentru că cel mic trăiește cu convingerea că dacă mama, persoana cea mai dragă mie, m-ar abandona, înseamnă că nu sunt demn de iubire.

✤ Și la neîncredere, pentru că poate îl păcălești o dată, de două ori că pleci, dar a treia oară copilul știe că e mințit, așa că nu mai reacționează, ba chiar îți face el ”Pa!”.

Pe termen lung, el nu te va crede când îi vei spune că e important să își pună centura de fiecare dată, să se hrănească sănătos, să nu fumeze sau alte lucruri asemenea.

Și știu că e frustrant să te grăbești și cel mic să vrea să culeagă toate pietricele, sau să îi spui de 10 ori să nu mai țipe în supermarket și el să urle mai tare, însă un copil nu devine mai ascultător dacă e amenințat, ci doar mai temător și ai nesigur de iubirea pe care o merită.

Haideți să le spunem copiilor în fiecare zi: ”Sunt recunoscătoare că sunt mama ta! Te iubesc!”

Educă azi, ca să nu vindeci mâine!

#EducăAzi
#AllAboutParenting


Comments (2)
nicoleta :  Atat de adevarat ! 💖
redwoman :  Niște sfaturi înțelepte!

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo