Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  parfumulmov's posts

💜💜💜Pentru a ajunge ușor în Gradina cu Lavanda, Parfumul mov, aveți doua variante: căutați pe Google Maps sau Waze "parfumul mov" sau folosiți indicațiile de pe site de la secțiunea Contact .
Începând de mâine, 12 iunie și pana în 4 iulie, va așteptăm la evenimentul "O zi în Gradina cu Lavanda" sa ne bucurăm împreună de splendoarea florilor mov și sa creem amintiri de neuitat !
Nu uitați sa va rezervați locuri din timp printr un mesaj privat pe whats app sau pe formularul de contact !💜 Tu ți-ai rezervat un loc în grădina cu lavandă #LavandaParfumulMov? Dacă nu ai facut-o încă, nu mai aștepta! 💜

www.parfumulmov.roBuchete realizate din flori de lavandă ce conțin cel puțin 100 fire. Buchetele din flori proaspete sunt disponibile doar în perioada iunie – iulie, iar cele din flori uscate în tot restul anului.

Te invitam sa le comanzi de aici:

https://parfumulmov.ro/buchete-saculeti-si-aranjamente/

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, buchetele realizându-se pe bază de comandă.Feeria florilor mov de lavanda ne aduce bucurie, parfum și culoare. Nu mai este mult și ne vom bucura, din nou, de minunatele flori !Lavanda - planta cu parfum diafan, blând, de o rara finețe, ce transmite o stare plăcută de reverie, liniște și seninătate, bucuria de a trai... Nu este ușor sa o cultivi, dar rezultatul iti umple sufletul de bucurie și îți dă o energie pozitiva.

Www.parfumulmov.ro


Comments (1)
life-of-joy :  (moderator):Intr adevăr, miroase superb !....

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo