Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  profitbylead's posts

CARIERE

FivePlus Solutions este o companie IT în plină ascensiune, formată din specialiști cu o experiență de peste 10 ani în implementarea soluțiilor IT&C, bazată pe o fundație solidă de competențe și proiecte de succes.
Avem câteva direcții importante de dezvoltare: Digitalizare (Automatizare procese și Document management), Agenție de marketing online, Proiecte specifice personalizate.
Suntem orientai către implementarea de soluții creative, de înaltă calitate, orientate mediului de afaceri.

Suntem implicați activ în satisfacerea cu promptitudine, responsabilitate, confidențialitate și profesionalism a cerințelor specificate și a așteptărilor clienților noștri.
Urmărim continuu îmbunătățirea activităților/proceselor interne care conduc spre îndeplinirea obiectivelor și angajamentelor asumate față de personalul propriu și față de clienți.

Adoptăm o politică de dezvoltare orientată către necesitățile de afaceri ale clienților/partenerilor, proiectăm și implementăm soluții care susțin circulația informației și integrează sisteme de business existente.
Punem accent pe lucrul colaborativ, comunicarea internă, automatizarea proceselor, vizibilitatea companiei în exterior, activități care conduc spre dinamizarea afacerii.

Pentru a concretiza aceste idei și a veni în sprijinul clienților noștri, am dezvoltat propriile soluții de management de documente – DocPlus, administrarea conținutului – CMSPlus, am investit în formarea ca agenție in marketing online, lucrăm la proiecte complexe care vizează volume mari de documente – ZettaDiscovery.
Avem mai multe idei în plan.

Ne dorim să lucrăm cu persoanele potrivite pentru a ne atinge obiectivele și să atragem în interiorul companiei capital uman valoros, să cream un avantaj competitiv în piață pe termen lung.

Dacă îți dorești să faci parte din această echipă, aplică pentru unul dintre posturile disponibile.
Pentru mai multe detalii accesați linkul: www.fiveplus.ro/companie/carie ...Suntem aici pentru TINE!
SCOPUL nostru este ca TU sa-ti indeplinesti SCOPUL!
Daca vrei sa-l descoperi, o facem IMPREUNA!
Daca vrei sa construiesti CALEA spre scop, te insotim!
Pentru ca vrem ca TU sa ai PROFIT, evolutie, crestere, castig, beneficii!
FII PROFITabil cu timpul si banii din VIATA TA!
www.facebook.com/profitbyleade ...Leadership de criză

Managementul PERFORMANȚEI - prin LEADERSHIP de criză

Vrei să te ridici din rândul mulțimii de manageri, la nivelul de MANAGER AL PERFORMANȚEI?
Vrei să transformi Criza în oportunitate?
Vrei să depășești stresul schimbării?
Vrei să reduci durerile transformării (din omida care se târăște în fluturele care zboară)?
Vrei să descoperi cum aduci valoarea din interiorul tău și al fiecăruia în echipă?
Vrei să simți BunăSTAREA spirituală și MATERIALĂ împreună cu echipa ta în compania ta?
Vrei să știi cum reușesc managerii de succes să folosească emoțiile pentru atingerea scopului?
Vrei ca performanța să facă parte din starea ta normala de A FI, A FACE si A DEVENI?
Vrei să primești instrumentele și experiențele managerilor din companiile de succes?

Începem o perioadă în care se vor menține și vor avea succes, cei care vor înțelege că este nevoie de a-și forma competențele de succes în identificarea, cunoașterea și adaptare ușoară și rapidă la schimbare.
Schimbările vor fi din ce în ce mai mari și din ce în ce mai dese, în mediul profesional, economic și financiar.

Mai multe detalii le aflați aici: profitbyleadership.com/leaders ...FivePlus Solutions – buletin de România. 14 ani de activitate

Dus de val zi de zi în mediul antreprenorial, ai nevoie uneori să te oprești, să reflectezi, să reiterezi pilonii afacerii care te ajută să fii unde ești. FivePlus Solutions este o firmă ca multe altele, care are frământări, trece prin provocări, are realizări de care este mândră, dar cel mai important: are prieteni.
Alin Niță, Director General.

14 ani înseamnă mult sau puțin pentru FivePlus și pentru fondatori?

Alin Niță: Depinde de perspectiva pe care o ai, cum te uiți la această vârstă și ce ți-ai propus să faci cu business-ul și cu viața ta.

n mediul antreprenorial cu fiecare an care trece, fiecare provocare, fiecare etapă de dezvoltare a afacerii, devii mai experimentat, mai întărit. Viața unui business conține multe ingrediente și pentru a te dezvolta ai nevoie de o combinație continuă și echilibrată de oameni potriviți, oameni pe care să îi crești, leadership, procese de lucru puse la punct și adaptate continuu, orientare către proiecte mai mari, dar și către cele mici, proiecte care să aducă recurență de cashflow, proiecte de suflet.

Când trebuie să urmărești în același timp o stabilitate financiară, să ai colaboratori potriviți, să deschizi noi porți pentru proiecte, să fii și eficient și multe altele, toate cu o mână de oameni, îți trebuie mai mult timp să le duci pe toate.

Dacă mă uit in jur și la multe statistici, aș zice că este o “vârstă” frumoasă. Când mă uit la planurile pe care le avem pe listă, mai avem nevoie de timp să ne aplecăm asupra lor.

Ajută că la nivel de acționari suntem 3 persoane și împărțim din sarcinile de management. Iulian și Florian sunt la fel de dedicați ca firma să se dezvolte.

Informează-te mai mult aici: www.fiveplus.ro/fiveplus-solut ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo