Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

  crearium's ADs  crearium's posts

"🥴 Neața pe la prânz! Warning, urmează o postare tl;dr! 😆
M-am trezit acum o oră, după un somn strașnic, cu gândul la poza asta de mai jos cu Alina de la D E C O R I S S, făcută ieri, la finalul ultimei zile pe Strada Potaissa, care arată exact amalgamul de sentimente și emoții prin care am trecut: oboseală, acaparată însă de fericire, împlinire, dar mai ales de recunoștință!
💚 Recunoștință pentru:

🤗 Daisler Asociatia, organizatorii pieței de flori altfel de pe Strada Potaissa, care au reușit și anul ăsta, cu toate provocările pandemiei, să transforme strada evenimentului în cea mai frumoasă stradă din Cluj-Napoca. Personal, le sunt recunoscătoare pentru că au creat mediul perfect în care să mă desfășor creativ și pentru comunitatea minunată care se dezvoltă datorită lor!
🤗 Colegilor de stand, expozanții de la piața altfel, niște oameni extraordinari, săritori, gata oricând să ajute și o companie minunată! Special thanks to D E C O R I S S, pe care îi pot numi prietenii Crearium, cărora le sunt recunoscătoare nu doar pentru decorurile din lemn masiv, fără de care standul meu n-ar fi arătat așa bine, dar și pentru sprijinul lor la eveniment.
🤗 Iubitului și prietenilor mei irl și din online, care m-au ajutat, m-au încurajat și m-au ținut în priză weekend-ul ăsta și fără de care nu mă descurcam singură la eveniment.
Sper să am ocazia să mă revanșez față de voi toți!
🤗 Tuturor celor care m-au vizitat zilele astea, fie pentru a sta la povești suculente, fie pentru a lua acasă produsele Crearium. Vă mulțumesc și mă bucur că v-am cunoscut/ revăzut!
🤗 Nu în ultimul rând, celor care au venit să mă felicite pentru permis! 🤣

Închei experiența asta cu speranța că o voi repeta și la anul, iar până atunci, dau bice proiectelor noi și vă invit să keep close! 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ...💪 Examenul auto e luat, standul de la piața de flori altfel e amenajat (cu mobilierul superb din lemn masiv de la D E C O R I S S), mai rămâne să ne vedem pe Strada Potaissa începând de azi, până duminică, la ora 22:00! 💚 V-aștept pe-aici! 🤗
m.facebook.com/story.php?story ..."Omagaaaad, ce emoții am pentru weekend-ul ăsta! 😱 Azi am mers să-mi aranjez standul de la piața de flori altfel de pe Strada Potaissa, iar de mâine după-amiază (de dimineață am examen auto, așa că ajung după 🙈) v-aștept la povești și minunății suculente Crearium! 💚

📸: Strada Potaissa
🖼 Mulțumesc D E C O R I S S pentru minunatul mobilier de lemn masiv pe care-mi voi expune aranjamentele"
www.facebook.com/1026823978081 ...


Comments (1)
redwoman :  Succes!

"💬 Fiindcă zilele trecute m-a luat iar panica realizând că Crearium a devenit un business serios de care sunt responsabilă, o prietenă bună mi-a dat ideea să-ncep să scriu despre asta.

Pe de-o parte, poate-i încurajez și pe alții care au o pasiune, dar nu au curaj să meargă mai departe cu ea și, pe de altă parte, poate dacă mă uit în spate la povestea Crearium, învăț să mă bucur de ceea ce am, fără panici sau anxietate.
Așa că lansez pe blog o serie de episoade despre provocările mele într-un business mic - Crearium, de la hobby la business - iar azi, în primul episod, vă povestesc, cu sinceritate, despre nehotărârile mele de-a lungul vieții și cum am luat-o de la 0 din nou la 30 ani. 🙃"
www.crearium.ro/crearium-de-la ..."Salut, aici Alexandra, fata cu pervazele pline de suculente!
Crearium e spațiul imaginației mele, în care mi-am dorit să aduc o viziune nouă asupra aranjamentelor cu suculente din România, pierdute încă printre ghivece, fairy gardens și pitici de grădină.
Suculentele sunt atât de frumoase, cu miile de culori, texturi și forme pe care ni le arată, de ce să nu fie ele vedetele obiectelor de design viu?
Experimentele cu terarii au început pur estetic, acum aproape 3 ani, iar pe măsură ce am intrat în universul suculent, n-am mai putut ieși din el!

De la terarii cu suculente create pe masa din sufragerie, la ateliere în care dau mai departe viziunea mea celor pasionați a fost doar un pas, iar acum m-am încăpățânat să arăt lumii, cu orice idee și proiect Crearium, că suculentele sunt cele mai frumoase plante din lume!

Te invit în universul Crearium, de unde nu vei avea cum să pleci neîndrăgostit de suculente!
Cu drag,

Alexandra"

www.crearium.ro/ce-e-crearium/🎊 Fain challenge am primit de la clientă și pentru cea de-a treia tură de mărturii de vara asta: selecție de Haworthia, Haworthiopsis, cactuși și Aloe, care să devină nu doar mărturii, ci și parte din decorul de nuntă.

Așa că mi-a venit ideea să pornesc de la nuanțe de verde în contrast, iar plăntuțele să le învelesc în hârtie de-un verde opus culorii lor. 😀

Azi am reușit și un prim draft de design, cu o Haworthie translucidă și un Haworthiopsis, iar săptămâna viitoare vă arăt formele finale și jocul complet de contraste! 💚#PastelSunday
Continuăm seria începută duminica trecută, în care vă prezint grăsuțe pastelate din colecția mea cu 2 superbissime din ultima tură de new arrivals:

🔎 Echeveria cubic frost (stânga), proaspăt replantată dintr-un cluster în care a stat cam înghesuită, așa că aștept să capete forma compactă specifică
🔎 Echeveria trumpet pinky (dreapta),un hibrid creat prin încrucișarea dintre Echeveria shaviana și Echeveria cante, cu o formă foarte specială, ale cărei frunze se curbează și se deschid la capete, asemenea unei trompete 😀"🙈 Sunt datoare la voi cu clipul ăla cu plăntuțele cu care vă tot ameninț de 3 zile, dar o să vă distrați maxim când vă zic prin ce peripeții am trecut cu el. 🤣 După ce m-am chinuit acum 3 zile cu story-urile alea pe care mi le-a boicotat Facebook, am mers ieri la #SuccuResidence să intru direct live pe pagină, ca să constat că nu am semnal suficient în partea aia a grădinii 🤦‍♀️, așa că am decis să refilmez seara un video clasic, în care vă povestesc ce-am de povestit. Daaaar, pentru că universul a vrut și el să mă trolleze, mi-a trimis o văcuță în vecini (true story, am dovada 😆), care a mugit în continuu de la jumătatea filmării, eu evident nu m-am putut concentra la clip, iar până să refilmez iar a enșpea oară, s-a înnoptat afară. 😂😂

Așadar, am decis s-o las baltă momentan și să investesc săptămâna viitoare în niște aparatură profi de vlogging, cu care să pot filma cum și ce vreau, fără să trec prin luptele seculare de mai sus. 😃

Meanwhile, însă, universul mi-a mai dat și altceva în afară de văcuța din clip - un nou colaborator super talentat, care s-a apucat deja să creeze manual niște nebunii de vase geometrice de terariu pentru viitoarele serii Crearium! 😍 Am primit câteva poze cu procesul creativ din atelierul său, pe care le-mpărtășesc cu bucurie cu voi.

Acestea fiind povestite și peripețite, vă doresc un weekend fain și însorit și ne vedem soon cu niște vlogging de calitate! 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ...🌵 Dragi #succulovers, cu emoții v-anunț că weekend-ul viitor, între 23-25 iulie, voi participa la cel mai cool târg de plante și flori din Cluj-Napoca - Strada Potaissa.

Veți găsi la standul Crearium aranjamente unicat, create special pentru eveniment, Succupillows, cărți de succolorat, kit-uri DIY și câteva surprize, pe care le veți vedea la eveniment! Abia aștept să ne întâlnim! 💚
fb.me/e/3EzwFq3D1🐶🌵 Bună dimineața la cafeluța suculento-cățelească! 😆💫 Primiți și cu selecții de plante pentru niscaiva galaxii noi? 😌


"💬 Din categoria “Ce-ți faci cu mâna ta”, azi m-am trezit cam panicată, fiindcă-mi amorțise iar unul din degetele de la mâna dreaptă, și-n plus, avea un twitch enervant care nu mă lăsa să mă concentrez deloc pe replantarea de suculente. 😕

Abia acum am realizat ce-nseamnă reprofilarea pe un complet alt domeniu - bătusem tastele de la calculatoare timp de 10 ani și-aveam impresia că lucrul în ghivece și-n terarii n-are cum să fie așa diferit, dar uite cum corpul îți zice mereu când nu faci ceva bine. 🤷🏼‍♀️

Revin la gândul că munca de creație înseamnă și multă muncă fizică, ce uneori te obligă să regândești tot procesul cu care te-ai obișnuit, așa că mă-ntorc la lucru, încercând să-mi amintesc după 33 ani că mai am și-o mână stângă, cu care pot munci. 😁"
www.facebook.com/1026823978081 ..."🏘 Știți cum se poartă la Cluj - spațiile libere imediat se transformă-n complexe imobiliare. 😆 În #GrădinaCrearium au răsărit azi 2 complexe imobiliare noi, confort 1 😎, unde grasele mele să se coloreze și să se bucure de view!

Musai acoperite cu mantie din plasă de umbrire între 13:00 - 18:30, ca să nu se prăjească de la soare, minunatele proaspăt replantate în mix de pământ Crearium sunt gata să facă parte din magia pe care v-o pregătesc very, very soon! 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ..."🍧🍓 Mi-era poftă de-o înghețată de vanilie și căpșuni azi dimineață, așa că mi-am preparat-o singură într-un layering de terariu. 😁

⏳ Candyland: Succulicious new series coming soon!"
www.facebook.com/1026823978081 ..."Mereu mi-a plăcut combinația de auriu, verde și negru, iar când am primit challenge-ul de la clientă să creez 250 de mărturii care să se încadreze în tematica asta de trio cromatic a nunții m-am și pus pe treabă! 😀

M-am creierit un pic la partea de împachetare, fiindcă handmade-ul clasic mereu m-a bătut un pic 🙈, dar a ieșit un prim draft de design cute și elegant, care se va potrivi perfect cu restul decorațiunilor! 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ..."🌱 A trecut o mini-vacanță de când n-am mai pus mâna pe pensetă și deja mă cam mâncau degetele de nerăbdare. 😁

Noroc că între timp s-au copt și puiuții noi, numai buni de pus într-o comandă de microterarii colorate. Azi, microvedetele sunt: Echeveria Raindrops, Graptosedum bronze, Cotyledon Bear’s Paw variegat și Graptoveria Bashful! 😍"

🔎 Aici găsiți microterariile: www.crearium.ro/categorie/micr ..."I am back and ready to rock! 🤘🏽 Săptămâna de odihnit mâini și minte mi-a dat, în sfârșit, răgazul să-mi fac un plan mai serios, fiindcă simt că acum e momentul să duc ceea ce fac la Crearium la următorul nivel.

Urmează noi colaborări cu artiști locali, un podcast despre creativitate pe care-l amân de la începutul anului, noutăți pe site și alte idei cu care abia aștept să vă surprind!
Let the real fun begin! 😀"
www.facebook.com/1026823978081 ...🎶 Finally, creațiile Crearium au și o casă fizică în Cluj-Napoca! 😍
V-așteptăm să dați o tură pe la MeloMelanj, în incinta CASA TIFF, unde găsiți cea mai șmecheră muzică pe vinil, Succupillows, terarii și alte creații faine ale producătorilor locali din Cluj!

Come say hi! 💚"Ce ziceți, așa-i că-mi vine superb crestata asta imensă care-a aterizat azi în #CasaCrearium? 🤣
Acestea fiind așezate pe cap, vă anunț că de azi intru într-o scurtă pauză de interneți timp de o săptămână, în care vreau să pun la cale pe îndelete 3 noi proiecte Crearium. 😀

Așadar, ne revedem soon, iar toate comenzile voastre efectuate în shop în intervalul 25 iunie - 4 iulie vor fi pregătite pentru livrare începând cu data de 5 iulie. 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ..."🤱 Închei săptămâna asta hardcore de dinainte de pauză cu un proiect complet diferit față de ce-am făcut până acum, dar care m-a scos din zona de confort și mi-a dat ocazia să mă uit la suculente și din alt unghi. 😀

M-am distrat lucrând la ghivecele cu grăsune învelite-n costumașe de iută nude, care vor deveni duminică mărturii de botez.
Să crești mare și frumos, micuțule Viktor Aron, la fel ca plăntuțele de mai jos! 💚"
www.facebook.com/1026823978081 ..."🥳 Azi iau o pauză de la ateliere și terarii ca să-l sărbătoresc pe cel mai harnic asistent Crearium.
Lamulțean, Kojak! ❤️"
www.facebook.com/1026823978081 ...


Comments (1)
advertise-here :  Vă dorim un weekend frumos!😘

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo