Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  caju's posts

Fă o oprire la braseria noastră în această seară și descoperă cele mai recente rețete create de Chef Joseph Hadad. Perfect pentru orice ocazie!testare link insta rejectUimitorul nostru filet de vită Royal cu foie gras, purée clasic, pere poșate cu vin roșu și sos de ardei roșu Madagascar. Acest filet fraged poate fi savurat în frumoasa și centrala noastră locație.
#nicolaegolescu16 #cajubrasserie #lovecaju #dinner #foodie #bucharestrestaurant #josephhadad #cajuspirit #terraceUitați-vă la aceste noi creații de cocktail-uri bazate pe un gin premium și apă tonică. Asigură-te că le încerci într-o seară specială, lângă rețetele noastre extraordinare.Un fel de mâncare foarte cosmopolitan și trebuie încercat. Pește și chipsuri clasice. Cu sosul ăla Remoulade pentru care să mor.Mai sunt doar câteva zile până când vă vom încânta papilele gustative cu câteva rețete noi surprinzătoare. Abia așteptăm să vă prezentăm rețetele noastre uimitoare!


Nimic nu e mai bun ca pâinea marocană, făcută de la zero în braseria noastră. Combină-l cu gustările orientale sau orice alt aperitiv și vei avea parte de o masă perfect delicioasă.


Preparatele noastre sunt întotdeauna pline de aromă și ingrediente proaspete precum acest sparanghel frumos. Pentru că calitatea este pe primul loc!Weekendul a început oficial și abia așteptăm să vă întâmpinăm în braseria noastră și să vă răsfățăm papilele gustative cu câteva rețete speciale. Alătură-te nouă, dar nu uita să rezervi masa din timp la ☎️ + 40 545. 751Iată un amestec din bunătățile noastre orientale speciale pe care le iubești atât de mult. ❤️ Alături de pâinea noastră marocană făcută în casă, face un aperitiv perfect!
#nicolaegolescu16 #cajubrasserie #lovecaju #citycenter #CAJUaldineFileul nostru de la Marea Mediterană, este un preparat foarte superb și sănătos pentru orice zi a săptămânii. Alăturați-vă pentru o masă de înaltă calitate în centrul Bucureștiului.
#josephhadad #seafood #fish #nicolaegolescu16 #cajubrasserie #cajuspirit #citycenterEste timpul ca specialitățile grozave să iasă din cuptor! Dacă ne vizitezi astăzi, asigură-te că nu ratezi preparatele noastre incredibile pentru o masă remarcabilă.
#nicolaegolescu16 #cajubrasserie #lovecaju #lunch #citycenter #CAJUaldineCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo