Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  heyfelis2017's posts

Casa Timis - Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România – 3 octombrie
Am creat pentru Ziua Naționala a Gastronomiei şi Vinurilor din România un meniu cu preparate fine ce reflectă simbioza ingredientelor proaspete, dăruite de natură şi producătorii locali din Dealu Mare, cu nenumărate ore de creație ce pun în valoare ce este mai bun şi mai sănătos din fiecare ingredient şi, desigur, pasiunea întregii Echipe Casa Timiş.
casatimis.ro/noutati/ziua-nati ...Recomandari pentru o viata sanatoasa!


Comments (3)
ibideji :  Da frumoase recomandări,dar prea puține le punem în aplicare!
redwoman :  Le știm dar nu le aplicăm!
adydida :  Da asa este. Nu le aplicam.

Povestea sufletelor ajunse pe pământ...
"Stând în jurul mesei, sufletele și-au ales ce lecție trebuie să primească. Se ridică cel mai puternic și mai curajos suflet:
— De data asta eu voi merge pe Pământ pentru a învăța să iert. Cine mă va ajuta?
Celelalte suflete au privit-o cu compătimire și cu puțină frică în voce i-au spus:
— Asta este una dintre cele mai dificile lecții…Ai putea să nu reușești timp de o viață…Vei suferi…Ne este atât de milă de tine… Însă tu vei reuși! Noi te vom ajuta.
Un alt suflet a spus:
— Sunt gata să fiu cu tine alături pe Pământ și să te ajut. Voi deveni soțul tău, iar în familia noastră vor fi multe probleme din cauza mea, însă tu vei învăța să mă ierți.
Cel de-al treilea suflet i-a spus:
— Aș putea să devin unul dintre părinții tăi, să îți fac o copilărie dureroasă, apoi să mă implic în viața ta și să îți stric fericirea la maturitate, iar tu vei învăța să mă ierți.
Cel de-al treilea suflet și-a dres vocea și a spus:
— Iar eu voi fi unul dintre șefii tău și dese ori mă voi comporta arogant și necruțător cu tine, pentru ca tu să înveți să ierți…
Și alte suflete au fost de acord să se întâlnească cu cel mai curajos și puternic suflet pentru a-l ajuta să-și învețe bine lecția.
Însă, atunci când au ajuns pe Pământ, sufletele au uitat tot ce au discutat anterior. Și doar puține înțeleg că nimic nu este întâmplător și că fiecare persoană apare în viața noastră atunci când avem cea mai mare nevoie de o lecție pe care doar acea persoană ne-o poate oferi."
Via Elena Chira


Comments (1)
ionene1111 :  Foarte dificil cu iertarea,cred ca trebuie sa ne gasim linistea sa putem ierta

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo