Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

  regnet's ADs  regnet's posts

Viața de antreprenor este deja dificilă, nu mai are sens să te încarci și cu activități administrative 🧐

Dacă lucrezi în domeniu și îți place să-ți ții singur contabilitatea, e perfect. Dar dacă e un stres în plus pentru tine, cea mai bună soluție este să externalizezi activitatea asta și să-ți eliberezi timpul, pentru a te putea concentra pe creșterea afacerii tale.

În pachetul de contabilitate ai parte de consultanță inclusă, deci te poți baza pe contabilul tău să-ți răspundă la toate întrebările 👉 bit.ly/SolutiiAntreprenoriRegn ...Cum poți să vinzi pe un blog? Primii pași

Pe scurt sunt 3 pași:

Înființezi o firmă cu acest domeniu de activitate sau folosești deja o firmă existentă;
Implementezi regulile legale necesare;
Spor la clienți.

1. Înființezi o firmă sau folosești deja o firmă existentă


Pentru a putea porni vânzarea pe un blog, acesta trebuie să ”îmbrace” o formă juridică care să permită posibilitatea „vânzării”. Forma juridică cea mai des întâlnită este SRL sau societatea cu răspundere limitată.

În cazul în care dorești să pornești o astfel de afacere este bine să cunoști cel puțin 3 aspecte importante referitoare la înființarea unei firme și condițiile pentru înființarea unui SRL-D sau societate cu răspundere limitată debutant dacă nu ai mai avut nicio firmă până în prezent.

2. Implementezi regulile legale necesare


Ca regulile generale aplicabile magazinelor online, trebuie să ai în vedere cel puțin legea nr. 365/2002 referitoare la comerţul electronic, Ordinul ANPC 433/2009, Ordonanţa de Guvern 130/2000 referitoare la regimul juridic la contactelor la distanţă, Legea 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice şi Legea 12/1990 referitoare la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Este foarte important că magazinul să respecte toate normele şi prevederile prevăzute în legislaţia menţionată mai sus, precum ar fi postarea unui link direct către site-ul ANPC, dar şi înregistrarea la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în calitate de operator de date cu caracter personal.

Pentru a citi tot articolul dati click aici: www.regnet.ro/app-idei-de-afac ...Dacă ai un business în proces de dezvoltare, știm că ești nevoit să investești bani în marketing, consumabile, echipamente și multe altele. Dar măcar pe partea de contabilitate poți să-ți reduci costurile 😇

Noi te putem ajuta să-ți gestionezi toate cheltuielile și încasările prin serviciul de contabilitate online, accesibil și budget-friendly. Generezi facturi cu ușurință, încarci toate documentele într-un singur loc și ai parte de consultanță din partea experților noștri.

Află mai multe aici 👉 bit.ly/ContabilitateRegnet3 aspecte importante de stiut la adaugarea unui cod CAEN. Pentru mai multe articole: www.regnet.ro/articole


Comments (1)

Cum poți să vinzi legal pe Amazon? Primii pași!

Amazon este recunoscut ca unul dintre cele mai mari magazine online (e-commerce) ce pune la dispoziție o platformă pentru ˝seller˝ (marketplace), ceea ce presupune posibilitatea de a vinde produse prin Amazon către piețe din US, UK, Germania, Franța, Spania sau Italia. Mai mult decât atât, începând cu anul 2017 Amazon permite companiilor înființate în România să poată vinde și pe Amazon US, o opțiune ce până de curând era indisponibilă. Mai jos vom analiza cum poți vinde legal pe Amazon din punct de vedere al unei firme înființată în România.

Vei avea nevoie să fie autorizată clasa CAEN 4791 – Comerț cu amănuntul prin case de comenzi sau prin internet, în cazul în care ai deja această clasă în actul constitutiv al firmei tale, sau trebuie să adaugi codul CAEN în situația în care nu ai deja inserat în actul constitutiv. De asemenea, trebuie să ai în vedere că această clasă CAEN 4791 trebuie să fie autorizată, în anumite condiții ca activitate economică prestată de la sediul social sau în afara sediului social însă cu activități de birou autorizate (de cele mai multe ori aceste autorizări sunt necesare pentru obținerea codului de TVA, însă va trebui să discuți cu contabilul tău).

Ca regulile generale aplicabile magazinelor online, trebuie să ai în vedere cel puțin legea nr. 365/2002 referitoare la comerţul electronic, Ordinul ANPC 433/2009, Ordonanţa de Guvern 130/2000 referitoare la regimul juridic la contactelor la distanţă, Legea 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice şi Legea 12/1990 referitoare la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În plus, trebuie să ai în vedere toate condițiile necesar a fi îndeplinite conform regulilor proprii ale Amazon, reguli ce pot diferi în funcție de produsul pe care intenționezi să îl vinzi legal prin Amazon.

Comments (2)
redwoman :  E bine de stiut.
advertise-here :  Având în vedere că din ce în ce mai multă lume are business-ul activ în online, cineva chiar trebuie să fie informat și să fie conform a tot ceea ce trebuie.

Orice antreprenor are nevoie de promovare, pentru a-și dezvolta business-ul și pentru a aduce noi clienți. Chiar dacă nu ești expert în domeniu, ar fi bine să înveți măcar câteva noțiuni basic despre digital marketing sau să angajezi profesioniști care te pot ajuta în acest sens. 👨‍💻

Pentru început, îți recomandăm:

☑️ Să îți faci un website, pentru că acesta va fi cartea ta de vizită în mediul online;
☑️ Să aduni recenzii, review-uri și recomandări de la clienții actuali - acestea te vor ajuta enorm să atragi atenția unor clienți noi;
☑️ Dacă prestezi servicii, să îți faci un portofoliu bine pus la punct, unde să listezi cele mai bune lucrări ale tale;
☑️ Să ai o prezență pe social media, pe canalele pe care știi că-și petrece timpul audiența ta.

Dacă ești antreprenor la început de drum, avem pentru tine un curs complet gratuit, pe care îl poți accesa aici
bit.ly/CursAntreprenoriRegnetTu stii cum sa-ti alegi denumirea pentru firma? Afla ponturi si trucuri prin care poti gasi denumirea firmei tale.Lucrezi în industria de înfrumusețare și vrei să îți prestezi activitatea în mod legal, autorizat?
Ai două opțiuni: PFA sau SRL. Ambele sunt potrivite pentru industria în care activezi, dar există mici diferențe între cele două.
💅 Dacă ai un volum scăzut de activitate momentan și vrei doar o formă legală care să-ți permită să-ți faci meseria de hairstylist, make-up artist sau estetician, e suficient să-ți deschizi un PFA.
💇‍♀️ Dacă vrei să îți deschizi un business, să te asociezi cu alte persoane și să angajezi personal calificat, atunci SRL-ul este alegerea ideală. La un SRL nu ai limită de coduri CAEN, poți presta mai multe tipuri de activități pe firmă și ai impozite mai mici decât la PFA.
Află mai multe despre afacerile în domeniul beauty din articolul nostru:
bit.ly/BusinessInfrumusetareRe ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo