we support: cause


Nu are reclame(ADs)  library4growth's posts

De mult nu am mai găsit un video căruia să îi stea atât de bine în librăria noastră :)
Un video despre bani și alte soft-skilluri de neratat!

Foarte educativ și ce scrie în poză!


Comments (1)
international :  🤔 ...Chiar mi-a dat temă de casă!

O cioară trăia în pădure și era absolut mulțumită de viața sa. Însă, într-o zi, a văzut o lebădă…

“Această lebădă este atât de albă”, s-a gândit cioara. “Și eu sunt atât de neagră. Această lebădă trebuie să fie cea mai fericită pasăre din lume.”

Cioara i-a comunicat lebedei ceea ce gândea.

“De fapt”, i-a răspuns lebăda, “simțeam că sunt cea mai fericită pasăre din împrejurimi până când am văzut un papagal care avea două culori. Acum cred că papagalul este cea mai fericită pasare care a fost creată.”

Apoi cioara l-a abordat pe papagal.

Papagalul i-a explicat: “Am trăit o viață foarte fericită până când am văzut un păun. Eu am doar două culori, însă păunul are o multitudine de culori.”

Mai târziu, cioara a vizitat un păun de la grădina zoologică și a văzut că sute de oameni s-au adunat ca să îl vadă.

După ce oamenii au plecat, cioara s-a apropiat de păun. “Dragă păun”, a spus cioara, “ești atât de frumos, în fiecare zi mii de oameni vin să te vadă. Când oamenii mă văd pe mine, imediat mă gonesc. Cred că ești cea mai fericită pasăre de pe planetă.”

Păunul a răspuns: “Am crezut dintotdeauna că sunt cea mai frumoasă și fericită pasăre de pe planetă. Însă, din cauza frumuseții mele, sunt închis în această grădina zoologică. Am cercetat cu atenție grădina zoologică și am realizat că cioara este singura pasăre care nu este închisă într-o cușca. Așa că zilele trecute m-am gândit că dacă aș fi o cioară, aș putea să hoinăresc fericit pretutindeni.”
Morala?


Comments (2)
dimovalin :  da... Tare tare 😊 Morala e complicată... e vorba nu neaparat de a te multumi cu ce ai... ci mai mult de a realiza plusurile si minusurile "outside the box" ale tale si ale celorlanti pentru un BIG PICTURE corect
devorez-cuvinte :  Să alegem libertatea, adevărul. Să ne acceptăm, să știm cine suntem!

Hey! Ce mai faceți?
Traduc pentru cine nu întelege:
Sunt 3 simple realități: "Nimic nu durează la infinit, nimic nu este terminat și nimic nu este perfect!"

Această postare este destinată tuturor antreprenorilor care suferă efectiv de boala perfecțiunii!

Le transmit acum:
(cred că în engleză sună mai bine)
Don't be a fucking maniac of perfection!!!!

traducere: Nu fi un maniac al perfecțiunii!!

Bill Gates a spus și el ceva foarte tare pe acest subiect și anume: Dacă vei aștepta până să scoți produsul perfect, atunci clar va fi prea târziu!

Eu chiar aș putea să mai completez că dacă ai aștepta până să scoți produsul perfect, acesta va fi perfect pentru tine și nu pentru piață!

Până nu pui barca pe apă, nu poți să știi dacă aceasta plutește ci doar vei trăi cu impresia asta! Vei afla sigur, doar în momentul în care oamenii se urcă în barcă și vâslesc!

Așadar, ideea e simplă! Asumă-ți riscul de a lansa așa cum e și reglează în funcție de realitatea obiectivă și nu cea subiectivă!


Comments (3)
stelaviorica :  Corect! Adevarat!
diaconescu :  Da, perfectionismul este o boala.
minovas23 :  Adevarat!

Am simțit pe pielea mea... e adevărat 100%!

Solutiile apar din neant!

De câte ori în construirea Heyadoo... și chiar în alte proiecte.

Shelly H. Carson, cercetătoare și psiholog la Universitatea Harvard, a spus cândva că, "dacă suntem preocupați de o problemă, orice întrerupere a concentrării asupra acesteia oferă o perioadă de incubație".

Cu alte cuvinte, distragerea atenției ar putea furniza pauza necesară ca să ne deconectăm de la ideea fixă pe care o avem despre o soluție ineficientă și care ne ține blocați!

Așadar, atunci când căutați o soluție la ceva și "săpați", "săpați" dar nu se întrevede luminița de la capătul tunelului, tot ce aveți de făcut este să vă deconectați de la ea și să o lăsați pe mai încolo, pe mâine sau pe atât cât e nevoie ca să "ecluzeze oul" din incubator.


Comments (3)
stelaviorica :  O pauză intotdeauna e bine venită, relaxarea erupe idei noi, benefice.
nicoleta1 :  Exact... 😍sti vorba aia? " pauzele dese...cheia marilor progrese " !
diaconescu :  Asa este, eu cand ma detasez de o problema imi vin si solutiile iar atunci cand ma focusez pe problema apar si mai multe probleme.

Vreți să fiți antreprenori de succes?
Vreți să deveniți celebri?
Vreți să deveniți milionari în $$$? Miliardari în $$$?

Atunci ... ascultați ce înseamnă asta!

Pregătiți-vă să încasați și să rezistați precum în ringul de box.

Un video fabulos în marea lui parte, deoarece nu vedem doar sfaturi ci în primul rând vedem ce înseamnă cu adevărat să ajungi în top!

Ce spune Elon Musk înseamnă ALL IN, înseamnă decizii de moment, înseamnă presiune, înseamnă putere, înseamnă inteligență, înseamnă încredere în tine și în echipa ta!

Urmăriți acest video în care spune prin câte a trecut și cum Tesla sau SpaceX au fost la un pas de faliment de multe ori!

Mulțumim Lavinia Almasan, pentru încă un video tradus și structurat foarte frumos!

Like și subscribe de aici:
www.youtube.com/channel/UCBqtG ...


Comments (2)
nicoleta1 :  excelent !

Vă invităm să vizionați un video de excepție, din prima până în ultima secundă, cu multimiliardarul Grant Cardone, de la canalul "Doza de Motivație"!

El își povestește greutățile prin care a trecut și cum viața lui s-a schimbat de la droguri și 0 $ la un imperiu imobiliar în valoare de peste 700 milioane de $!

Câteva idei foarte importante ale videoului:

1. Ascultă vocea ta interioară! Nu o ignora niciodată!

2. Poți mai mult de atât! Poți realiza orice vrei în viață, indiferent de situația socială, vârstă, gen!

3. Înconjoară-te sau ascultă pe oamenii care au reușit în viață! Urmărește-i pe cei care spun " Tu poți mai mult!"

Ceea ce se potrivește foarte bine pentru Heyadoo este:

Poți deveni un exemplu pentru alte persoane! Altora le poți da speranță!

Mulțumim "Doza de Motivație" pentru un video atât de puternic!

Urmăriți acest canal pe:
www.youtube.com/channel/UCbz4P ...


Comments (1)
nicoleta1 :  Da, asa este. Ascultarea si constientizarea joaca un rol important in schimbarea pe care vrei sa o faci cu tine insuti !

Astăzi vă oferim un video cu un discurs emoționant și sfaturile lui Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, creat de Lavinia Almășan, de la canalul de Youtube intitulat "Succesul în viață"!

Începutul este absolut wow.

Poate pentru mulți ar părea o ipocrizie ce spune acolo, dar pentru cineva care într-adevăr "este în joc" poate fi o chestie foarte rezonabilă.

Toți își doresc să fie Elon Musk, dar cu siguranță nu știu ce înseamnă să fie Elon Musk.

Este precum în filmele cu super eroi unde se transmite ideea ... odată cu o mare putere, vine și o mare responsabilitate!

Elon a avut pur și simplu un moment de sinceritate în care a spus șeicului... că nu e sigur că ar trebui ca lumea să-și dorească să fie el și că lucrurile, cu siguranță, arată mai bine din exterior.

Foarte puțini înțeleg de fapt... ce se află în spatele unui succes enorm... și anume câtă muncă a fost, câtă determinare, câte probleme și acum, în momentul de vârf, câtă responsabilitate!

Aveți și multe sfaturi ale lui Musk, extrem de importante pentru a fi de succes, evidențiate de Lavinia!

Link-ul canalului este:
www.youtube.com/channel/UCBqtG ...Este uimitor câte ai de învățat în fiecare zi și câtă capacitate de învățare are creierul tău!

În acest video, găsiți o rețetă despre cum spun americanii "get things done".

Înseamnă a termina ceea ce ai început.

Cei mai mulți dintre noi, uităm ceea ce am început!

Când ceva ni se pare prea greu, în loc să căutam să depășim acea problemă, căutam altceva mai ușor până lucrurile devin și acolo dificile!

De ce se întâmplă asta? Așa cum spune video, din lipsa voinței, care poate fi antrenată!

În momentul în care ai voință, poți termina lucruri din ce în ce mai mari, până îți îndeplinești visele!

Urmăriți sfaturile călugărului!


Comments (1)
nicoleta1 :  Vointa, da o poti antrena , dar iti trebuie si rabdare sa intelegi si mult calm sa depasesti !

Warren Buffet, una din cele mai inteligente persoane cu o avere de peste 100 de miliarde $, este una total atipică, din punct de vedere al nivelului de trai pe care a dorit să și-l cumpere, proporțional cu averea lui imensă.

Cu toate că este Chair și CEO la compania Berkshire Hathaway, o entitate de pe Wall Street care poate pune în cap aproape instantaneu întreaga economie mondială, el mereu a fost preocupat și de ceilalți și a preferat să își cheltuiască părți importante din avere pentru asta.

Cu toate că ar fi putut locui într-un mansion precum alții, a preferat să continuie să trăiască într-un apartament normal alături de soția lui.

Cu toate că putea să aibă cele mai scumpe haine, încă ajută mulți designeri noi pe piață și îi sprijină cumpărând din magazinele lor doar atunci când are nevoie.

Este o persoană foarte zgârcită cu cheltuirea banilor pe lucruri care nu contează și nu se simt, dovedind mult IQ financiar.

Ce ne place nouă cel mai mult la Warren, este faptul că el a făcut banii mereu doar "plimbându-i în mod inteligent".

Nu știm nici câți cunoașteți faptul că a fost una din persoanele marcante pentru Windows și Bill Gates, continuând după aceea împreună o serie întreagă de acte de caritate și implicare prin The Howard G. Buffet Foundation și Bill and Melinda Gates Foundation.

Pe mine, Alin Dimov, m-a marcat și m-a ajutat în viață mult un sfat de-al lui găsit pe internet și anume "Pe bursă nu câștigă cine e cel mai inteligent, ci acela care are cea mai multă capacitate de răbdare"!


Acum vă oferim un video despre gândurile și sfaturile sincere, la sfârșit de viață, a unui om fabulos și care ne confirmă și validează întregul nostru concept de a face bani și de a arăta iubire în jur.IQ antreprenorial:


Dacă vrei să pornești un business trebuie să ai în minte 3 obiective:
- să inovezi și să creezi un nou trend, pornind deja ca numărul 1
- să ajungi numărul 1 în acea branșă devansând alți concurenți
- să ajungi la exit și să fii cumpărat de numărul 1 din branșa ta

Dacă ai un start-up inovativ, nu întreba oamenii sau experții despre ceva ce încă nu există pentru că ei îți vor raspunde cu o gândire raportată la ceea ce deja există!

Dăruim un video tuturor viitorilor antreprenori sau intraprenori.

Urmăriți cu atenție și puneți în aplicare.Ne îmbogățim colecția bibliotecii noastre cu un video care nu va muri niciodată despre o altă persoană marcantă a omenirii, Steve Jobs.

Chiar dacă a renunțat la colegiu deoarece nu se simțea bine ca părinții lui adoptivi să îi plătească taxele de școlarizare, a fost invitat la Colegiul Reed pentru a ține un super discurs absolvenților.

Urmăriți cele 3 "povești" cum le numește el pentru a vă reforma modul de gândire.
Începutul poveștii a-3a despre moarte este absolut speechles... (te lasă fără cuvinte).
Vizionare plăcuta!"Astăzi nu va fi ușor! Mâine va fi și mai greu!
Dar... poimâine, TOTUL VA FI BINE!", spune Jack Ma, fondatorul AliBaba, care la 26 de ani era falit, iar la 55 de ani se bucura de o avere de peste 48 miliarde de $$$!

După ce veți da click pe play, veți începe o aventură fabuloasă despre ce înseamnă cu adevărat să reușești și ce principii ar trebui să ai în vedere!

Finalul, începând cu minutul 10:00, este punctul culminant al video-ului deoarece vi se arată clar ce înseamnă o echipă și cum ar trebui să gândească și să acționeze până la succesul de miliarde!Hello!
Astăzi vă oferim un video de 10 minute cu un multimiliardar, care a pornit în viață ca un băiat de polițist, însă care și-a creat singur probleme extrem de grave cu legea și cu școala!

Așa cum spune, "armata a făcut un om din mine", a fost șansa lui de a se repoziționa și a gândi altfel!

După aceea, a pornit ascensiunea lui care l-a dus până la o avere de peste 50 de miliarde de dolari!

În video, veți descoperi tot felul de învățăminte de viață, de afaceri, de la Dan Pena, însă considerăm că cel mai important mesaj care ar trebui extras este că "Timpul pe lângă bani mai costă și vieți dacă nu acționăm atunci când trebuie! ​Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo