share ad

 

Stupina Căpâlnaș vă oferă produse apicole neprocesate: miere crudă, polen crud poliflor, propolis, faguri și diverse combinații, cum ar fi mierea cu propolis, cu lăptișor de matcă, cu căpăceală sau alte mixturi.
Datorită faptului că stupina este amplasată într-un cadru natural privilegiat, departe de zgomotul și poluarea urbană, produsele apicole obținute aici sunt de o calitate excelentă, având principii active pe care plantele sănătoase, nealterate le transmit, prin albine, mierii și, prin miere, omului.
  alincoroian's ADs

Pic

Miere crudă polifloră

Mierea crudă sau mierea vie este mierea aflată în starea ei naturală,...

visit_website share ad
  14 Heys
> View AD
Pic

Miere de mană

Mierea de mană se distinge ca fiind una cu totul specială, fiind totodată...

visit_website share ad
  15 Heys
> View AD
Pic

Miere crudă de salcâm

Mierea de salcâm este unul din sortimentele de miere cele mai căutate și...

visit_website share ad
  12 Heys
> View AD
Pic

Miere crudă de tei

Mierea crudă de tei este una din cele mai bune și mai apreciate sortimente...

visit_website share ad
  13 Heys
> View AD


  alincoroian's posts
Un aliment care conţine toate vitaminele pe care nutriţioniştii le consideră necesare pentru sănătate, dar şi minerale şi antioxidanţi, cu beneficii dovedite în prelungirea vieţii şi creşterea rezistenţei organismului, mierea este esenţială pentru sănătate.

Monofloră, polifloră sau non-florală, mierea are acţiuni diferite în funcţie de planta, complexul de flori sau seva copacului din care a fost obţinută. Ca regulă generală, consumul zilnic de miere, indiferent de tip, este un miracol pentru sănătate, dar anumite sortimente ţintesc afecţiuni specifice.
Produse românești!

Lasa un comentariu


Facebook deține serviciile online WhatsApp și Instagram, de mai mult timp însă apărând speculații conform cărora, într-o formă sau alta, vor fi unite. A început deja testarea unei versiuni beta de WhatsApp prin care îți vei putea partaja statusul într-un Facebook Story, astfel WhatApp status va deveni versiunea de InstaStory pentru această aplicație.
Cei de la Facebook au susținut că noua opțiune nu va implica interconectarea contului de WhatsApp cu cel de Facebook, în schimb partajarea statusului se va petrece prin funcția de partajare implicită a sistemului de operare, atât pe iOS, cât și pe Android. Astfel, partajarea statusului pe Facebook va putea fi făcută și pe Instagram, Gmail, Google Photos, Email și nu numai.
Persoanele care sunt înscrise în programul Beta de WhatsApp ar trebui să aibă deja disponibilă această funcție, statusul dispărând din aplicație după 24 de ore. La nivel global, funcția are 500 de milioane de utilizatori zilnici,
Sursa bizbrasov.ro

bahargva :  cred ca prin asta o sa se résolve ceva probleme avans in vedere conturile false de pe FB
Lasa un comentariuCopyright © 2019 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo