Bun gasit prieteni in noul an !
Inca un an s-a terminat ! Pastreaza in inima ta fiecare binecuvantare pe care ai primit-o 🫶
Noul an sa ne aduca multa pace, sanatate, iubire precum si mai multa intelepciune si bunatate !
🫶 Iţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. 💖
🥳 La mulţi ani 2024!🤗🍀🙏🥂„E sărbătoare!
Bucură-te de pace și lumină alături de cei dragi ție.
Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire.
Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

Crăciun fericit!"Era odata un barbat vaduv care locuia cu cele doua fiice ale sale. Fetele erau curioase si inteligente si ii adresau intotdeauna multe intrebari.La unele stia raspunsul, la altele habar nu avea ce sa le raspunda.Fiindca dorea sa le asigure fiicelor sale cea mai buna educatie, le-a trimis sa isi petreaca vacanta cu un intelept batran care locuia in varful muntelui. Inteleptul, in schimb, avea intotdeauna raspuns pentru toate intrebarile fetelor.Ajungand la concluzia ca batranul era cu adevarat intelept si oarecum iritate de faptul ca acesta avea un raspuns pentru orice, fetele au decis sa vina cu o intrebare la care inteleptul sa nu stie raspunsul.
Dupa cateva zile, una din fete s-a apropiat de sora ei tinand un fluture frumos si albastru in mainile sale. I-a spus surorii sale:“De aceasta data, inteleptul nu o sa stie raspunsul!”“Ce ai de gand sa faci?”, a intrebat cealalta fata.“Am in mainile mele un fluture albastru. O sa-l intreb pe intelept daca fluturele este viu sau mort. Daca spune ca este mort, o sa-mi deschid mainile si o sa-l las sa zboare. Daca spune ca este viu, il voi strange repede in maini si o sa-l strivesc. Indiferent de raspunsul pe care ni-l da batranul, va fi raspunsul gresit.”
Cele doua fete s-au dus apoi sa il intalneasca pe intelept care medita pe munte, sub un arbore de eucalipt.Fata s-a apropiat de el si l-a intrebat daca fluturele din mainile ei este viu sau mort.Calm, inteleptul a zambit si a spus: “Totul depinde de tine… fiindca fluturele se afla in mainile tale.”

La fel se intampla si cu viata noastra, prezentul si viitorul nostru.Nu ar trebui sa invinovatim pe nimeni cand ceva merge gresit.Un esec ar trebui sa fie perceput ca o oportunitate pentru un nou inceput, unul mai inteligent.Nu suntem noi cei responsabili pentru ceea ce depasim?Viata noastra este in mainile noastre, la fel ca fluturele albastru.Depinde de noi si doar de noi sa alegem ce sa facem cu ea. "Copyright © 2024 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo