Hey!😉
Sunt curioasă dacă veți "prelua" reacția din imagine după ce veți citi următoarele:

I.
"Un bărbat s-a cazat într-un hotel pentru prima dată în viață și a urcat în camera lui.
Cinci minute mai târziu a sunat la recepție și a spus:
- Mi-ați dat o cameră fără ieșire. Cum plec?
Funcționarul a spus:
- Domnule, asta e absurd! Ați căutat ușa?
Bărbatul a spus:
- Ei bine, există o ușă care duce la baie. Există o a doua ușă care duce în dulap. Și există o ușă pe care nu am încercat-o, dar are un semn „nu deranja” pe ea”.

II.
"În timp ce transporta câțiva pacienți psihici nefericiți dintr-un loc sigur în altul, noul șofer de autobuz s-a oprit la un restaurant de pe marginea drumului pentru o pauză naturală.
La întoarcerea sa în autobuz, toți cei douăzeci de pacienți dispăruseră.
Fiind un tip plin de resurse și temându-se de consecințele neglijenței sale, a condus până la următoarea stație de autobuz, unde a pretins că este un înlocuitor pentru serviciul obișnuit.
Lăsând să urce douăzeci de persoane, șoferul s-a îndreptat direct spre destinație, unde a avertizat personalul de la porți că „pacienții” sunt tulburați și extrem de instabili.
„Pacienții” furioși au fost îndepărtați corespunzător, sedați și încarcerați și au rămas în detenție timp de trei zile, până când personalul a putut să verifice înregistrările și să le confirme adevărata identitate.
Pacienții reali nu au fost găsiți niciodată."

III.
"Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru:
- În primul rând, firma noastră este obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi şters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici?
- O, da! Bineînţeles...
- În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Nu există niciun covoraş la intrare...",,Pilda de seară 💛
Răbdarea

"Un copil, la gradinita, incearca sa își încalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa îl încalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
– Doamna, da sunt puse invels.
Intr-adevar, erau puse gresit
Nu a fost cu nimic mai usor sa îi scoata cizmulitele decat să i le puna, totuși a reușit să îți păstreze calmul până când cizmulitele au fost iar Incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta așa cum trebuia. Însă atunci băiețelul a zis:
– Cizmulițele astea nu sunt ale mele!!!
În loc să tipe la el „De ce nu mi-ai spus?”, educatoarea și-a mușcat buza și încă o dată s-a chinuit să îl descalte. Când s-a terminat chinul descaltatului, băiețelul i-a spus:
– Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis să le încalț pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce să facă: Să plângă sau să râdă? A reusit totuși să strângă suficientă răbdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Când, în sfârșit, l-a încălțat, înainte de a-l trimite afară la joacă, l-a întrebat:
– Și acum, unde îți sunt mănușile? Trebuie să ți le pun în mâini ca să poți pleca afară!
– Le-am bagat in cizmulite ca să nu le pield" 😊😊

Zâmbiți, va rog, că vă face bine!
Să fiți așadar sănătoși! Și...răbdători.”


(Sursa internet)Momentan citesc "Drumul către tine însuți - O nouă psihologie a iubirii, a valorilor tradiționale și a creșterii spirituale" scrisă de M. Scott Peck...
Și am dat peste citatul lui C.G.Jung din fotografie... Nu am să comentez ce a vrut el să transmită... Eu vreau să vă spun ce gânduri mi-au trecut mie prin minte după ce am citit acest citat... Și anume; Care e rostul unei flori pe pământ? Știința ar putea spune că rostul ei e să se înmulțească ca specie. Noi am putea spune că rostul ei e să ne încânte privirile, sau ca remediu pentru boli... Dar să spunem că această floare crește într-un loc unde nu va pune omul piciorul niciodată... atunci ce rost ar avea viața unei flori? Pentru fluturi, pentru albine și alte insecte, ar fi un raspuns... Ce rost are viața un stejar la care nu ajunge omul să îl facă scândură sau lemn de foc? Poate să hrănească mistreți și alte animale cu ghindă... Sau cum a fost menționat într-o postare recentă ca adăpost și sprijin pentru păsările cerului...
Concluzia la care am ajuns e că nimic în jurul nostru nu are rost dacă nu servește altuia... Și oamenii cu atât mai mult...Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo